TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
09:35 Property Brothers
Een alleenstaande moeder gaat op zoek naar een toffe woning voor haar en haar zoon. Haar budget is echter beperkt.
«
»
10:30 Property Brothers
Aven en Phillip zijn verloofd en klaar om zich te settelen.
«
»
11:25 Property Brothers
Belinda en Tiago stappen binnenkort in het huwelijksbootje. De twee zijn op zoek naar een instapklare woning.
«
»
12:20 Property Brothers
Het pasgetrouwde koppel Amy en Graham staat te popelen om hun kelderwoning bij Amy's moeder in te ruilen voor een eigen huis.
«
»
13:10 Property Brothers
Een besluiteloze vrijgezel zoekt een vrijgezellenstek in de stad.
«
»
14:05 Christmas In Montana
Travis is een rancher die financiële problemen heeft. Hij krijgt hulp van Sara, een alleenstaande moeder en expert in efficiënte bedrijfsvoering.
«
»
15:35 A Christmas in Switzerland
Wanneer Alex huiswaarts keert om Kerstmis door te brengen met haar moeder ontdekt ze dat haar ex-vriend en haar beste vriendin, die nu een koppel zijn, ook op bezoek zijn in hun thuisstad.
«
»
17:10 A Ring for Christmas
De verwende en alleenstaande Angie Moore krijgt 25 dagen voor Kerstmis plots geen geld meer. Ze ontdekt dat ze een aanzienlijk fortuin zal erven als ze getrouwd is en gaat op zoek naar een man.
«
»
18:45 Countdown to Christmas: Christmas in Evergreen
Dierenarts Allie werkt in Evergreen. Ze is van plan de kerstdagen bij haar vriend in Washington door te brengen. Ryan en zijn dochter Zoe zijn onderweg naar de luchthaven om op vakantie te gaan.
«
»
20:35 A Very Merry Bridesmaid
Leahs 30ste verjaardag valt op dezelfde dag als de trouw van haar broer. Haar oude vlam staat op de gastenlijst en hij is vastberaden om Leahs speciale dag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan.
«
»
22:25 Four Christmases
Kate en Brad vluchten elke kerst naar een exotisch oord. Wanneer hun plannen dit jaar in duigen vallen door het slechte weer zit er niets anders op dan toch de obligate familiebezoekjes af te leggen.
«
»
00:10 Extreme Makeover: The Home Edition
Realityreeks.
«
»
04:55 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zkt Vrouw' (VTM)

Na een uit de hand gelopen avond koos Raphaël voluit voor Jasha. Nu de rust in de manege is teruggekeerd, stelt de hoefsmid zijn favoriete voor aan zijn beste vrienden. Ook de mannen van Cathy worden vandaag op de rooster gelegd en dat door niet één, maar twee partijen. Een groep enthousiaste kids gaat op zoek naar een goed lief voor 'tante Cathy'. Ook Cathy's vriendinnen onderwerpen Dries, Kenny, Kristof en Björn aan een spervuur van pittige vragen.

'Boer zkt Vrouw', om 19.5 uur op VTM.

Dossiers