TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:05 New Amsterdam (2018)
Max overtuigt dokter Sharp om een risico te nemen met zijn behandeling. Bloom moet een moeilijk gesprek aangaan.
«
»
08:45 New Amsterdam (2018)
Terwijl Max vecht voor zijn leven wordt er in het ziekenhuis een hartoperatie uitgevoerd waarbij de verzekering niet tussenkomt. Dr. Sharpe moet de waarheid in verband met Max opbiechten.
«
»
09:35 Emergency
De beveiliging wordt opgeroepen wanneer een gewelddadige man bloed op het ziekenhuispersoneel probeert te smeren. Dr. Jonathan ontfermt zich over een slachtoffer van een auto-ongeluk.
«
»
10:30 Emergency
Een jonge patiënt van Dr. Steve kan zijn hand verliezen na een ongeval in een slachthuis.
«
»
11:25 The Biggest Loser USA
De deelnemers nemen een duik in het fitnessleven. De vriendschappen worden ondertussen sterker.
«
»
12:15 The Biggest Loser USA
Een deelnemer komt voor een onverwacht obstakel te staan, waardoor het team op nieuwe manieren moet samenwerken.
«
»
13:05 Amish Abduction
Het leven van Amish-vrouw Annie wordt overhoop gehaald wanneer haar man haar verlaat om een 'normaal leven' te gaan leiden en hij de voogdij eist over hun zoon.
«
»
14:40 Gone Daughter Gone
Tiener Brooke verhuist met haar moeder en rijke stiefvader naar een andere stad. Shannon, de moeder van Brooke, krijgt te maken met haar grootste nachtmerrie wanneer Brooke ontvoerd wordt.
«
»
16:20 Killer Island
Op vakantie denkt een vrouw dat een van de eilandbewoners een moordenaar is en dat zij zijn volgende slachtoffer zal zijn.
«
»
17:55 Secrets At The Lake
Katie en haar vrienden Rick en Jared rijden na een feestje naar huis wanneer Rick, die dronken achter het stuur zit, een dodelijk ongeval veroorzaakt.
«
»
19:45 Gestalkt
Een ogenschijnlijk onschuldig contact via datingapp Tinder mondt voor Sam uit in een afschuwelijke stalking die nu al een jaar gaande is.
«
»
20:35 Gestalkt
Jurgen en Esther zijn al twee jaar uit elkaar, maar zij kan dat nog steeds niet accepteren. Ze achtervolgt hem, wacht hem op bij zijn huis en zaait onrust bij familie en vrienden.
«
»
21:35 Spoorloos Nederland
Reportage.
«
»
22:45 Spoorloos Nederland
Reportage.
«
»
23:50 New Amsterdam (2018)
Wanneer Max aan zijn behandeling begint, beseft hij al snel dat dit hem toch meer zal hinderen dan gedacht. Dr. Reynolds wordt geconfronteerd met een incident uit zijn verleden.
«
»
00:55 New Amsterdam (2018)
De spanningen lopen hoog op in het ziekenhuis. Iggy vermoedt dat er iets niet klopt met een van de meest gerespecteerde dokters van New Amsterdam.
«
»
01:35 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers