TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:05 New Amsterdam (2018)
Er staat een belangrijke ingreep te gebeuren in het ziekenhuis, maar Max is niet zeker of hij daarbij aanwezig kan zijn.
«
»
08:50 New Amsterdam (2018)
De behandeling van een patiënt neemt een onverwachte wending. Max zet alles op alles om de patiënt te helpen. Reynolds viert zijn verjaardag samen met het ziekenhuispersoneel.
«
»
09:40 Emergency
Dr. Mark stelt een uitstekend team samen om een man met levensbedreigende schotwonden te redden. Dr. Jonathan vermoedt dat een surfcoach een verbrijzeld been heeft als gevolg van een auto-ongeluk.
«
»
10:35 Emergency
Een patiënte dreigt haar vingers verliezen na een auto-ongeluk met hoge snelheid. Dr. Michael onderzoekt een persoon met een schotwond. Dr. Michelle hecht een jonge man die tegen een muur liep.
«
»
11:30 The Biggest Loser USA
Twee deelnemers overwinnen hun onzekerheden en ontpoppen zich als leiders tijdens de uitdaging van deze week.
«
»
12:20 The Biggest Loser USA
De overgebleven deelnemers kunnen eindelijk weer contact opnemen met hun vrienden en familie.
«
»
13:15 The Wrong Husband
Melanie Saxons lijkt het perfecte leven te leiden. Ze heeft een bloeiende zaak en is gelukkig getrouwd met Derrick. Alles verandert echter wanneer Melanie terugkeert van een zakenreis.
«
»
14:45 Martha's Vineyard Mysteries
Een serveerster wordt dood aangetroffen op het strand. Niet veel later verschijnt er een mysterieuze storting op Zee's bankrekening. Jeff Jackson gaat op onderzoek uit.
«
»
16:25 Picture Perfect Mysteries
Het onderzoek van fotograaf Allie en rechercheur Sam naar een kostbare gestolen halsketting leidt tot gevaar en een onverwachte dood.
«
»
18:00 Mystery 101
Het onderzoek van een jonge schrijver brengt de politie ertoe een beruchte moordzaak opnieuw te bekijken waarin Amy's collega in Elmstead werd veroordeeld.
«
»
19:45 Gestalkt
In een jaar tijd ontving de 32-jarige Linsey van haar stalker al zo'n 10.000 beledigende en dreigende berichten die steeds grimmiger werden. Dag en nacht weet hij haar te vinden.
«
»
20:35 Gestalkt
Thijs Zeeman verdiept zich in de zaak van de 39-jarige Wendy. Deze moeder van twee dochters wordt al drie jaar lang geterroriseerd door een onbekende stalker.
«
»
21:35 Spoorloos Nederland
Reportage.
«
»
22:40 Spoorloos Nederland
Reportage.
«
»
23:45 New Amsterdam (2018)
Max overtuigt dokter Sharp om een risico te nemen met zijn behandeling. Bloom moet een moeilijk gesprek aangaan.
«
»
00:45 New Amsterdam (2018)
Terwijl Max vecht voor zijn leven wordt er in het ziekenhuis een hartoperatie uitgevoerd waarbij de verzekering niet tussenkomt. Dr. Sharpe moet de waarheid in verband met Max opbiechten.
«
»
01:25 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers