TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:40 New Amsterdam (2018)
Een journalist volgt Max een dag in het ziekenhuis. Dr. Bloom en dr. Reynolds krijgen knallende ruzie. Dr. Kapoor wordt geconfronteerd met persoonlijke problemen.
«
»
08:20 New Amsterdam (2018)
Er ligt veel druk op de schouders van Max. Hij organiseert voor het eerst het jaarlijkse gala. Iggy moet een moeilijke bekentenis doen aan zijn dochter. Kapoor en Sharpe staan voor een raadsel.
«
»
09:15 Emergency
Dr. Fiona moet het hart van een jonge man stoppen om hem te redden.
«
»
10:10 Emergency
Dr. Mark probeert een patiŽnt van een auto-ongeluk onder politiebewaking te helpen, maar de man blijkt iets verdachts in zijn onderbroek te verbergen.
«
»
11:05 The Biggest Loser USA
Twaalf mensen die kampen met gewichtsproblemen proberen hun leven over een andere boeg te gooien in The Biggest Loser Campus.
«
»
12:20 The Biggest Loser USA
Een tegenslag bij een van de teams doet de emoties hoog oplopen. De deelnemers laten echter het hoofd niet hangen en werken keihard om hun doelen te behalen.
«
»
13:15 Ruby Herring Mysteries: Silent Witness
Wanneer misdaadverslaggeefster Ruby Herring aanwijzingen krijgt over een moord die vijf jaar eerder gepleegd is, slaat ze de handen ineen met detective Jake Killian om de zaak op te lossen.
«
»
14:50 Martha's Vineyard Mysteries
Een overval op een kunstgalerie leidt tot de dood van de galeriemanager. Voormalig detective Jeff Jackson uit Boston werkt samen met de plaatselijke arts Dr. Zee Madeiras om de moordenaar te pakken.
«
»
16:25 Picture Perfect Mysteries
Tijdens een trouwfeest is fotografe Allie er getuige van hoe de bruidegom koelbloedig wordt neergeschoten. Niemand heeft de schutter gezien.
«
»
18:05 Mystery 101
Professor Amy ontmoet haar ex-vriend op een congres in Seattle. Ze ontmoet ook de eigenaar van misdaadoplossende software, die later dood wordt gevonden. Amy gaat op onderzoek uit.
«
»
19:45 New Amsterdam (2018)
Er staat een belangrijke ingreep te gebeuren in het ziekenhuis, maar Max is niet zeker of hij daarbij aanwezig kan zijn.
«
»
20:35 New Amsterdam (2018)
De behandeling van een patiŽnt neemt een onverwachte wending. Max zet alles op alles om de patiŽnt te helpen. Reynolds viert zijn verjaardag samen met het ziekenhuispersoneel.
«
»
21:35 Au pairs
Nu de vier au pairs in CaliforniŽ zijn, ontkomen ze niet aan een dagje surfen. Er ontstaan spanningen tussen de vier meiden en dat heeft gevolgen voor de roadtrip.
«
»
22:40 Spoorloos Nederland
Derk Bolt gaat op zoek naar bloedverwanten die elkaar uit het oog zijn verloren of zelfs nog nooit hebben ontmoet.
«
»
23:50 Before They Were Royal
Camilla Before Charles
«
»
01:00 A&E After Dark
Een blik achter de schermen van de nachtdienst op de spoedafdeling van het Britse Hull Royal Infirmary ziekenhuis.
«
»
01:45 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers