TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:35 Why Women Kill
Beth Ann is opgetogen als Rob zijn affaire beëindigt, maar ontdekt dat niet alles is zoals het lijkt. Er ontstaat een conflict als Naomi achterdochtig wordt door Tommy's grillige gedrag.
«
»
08:25 Why Women Kill
Beth Ann werft Sheila aan om haar te helpen een valse diagnose te stellen. Een onthulling verijdelt de plannen van Simone en Tommy. Taylor vraagt hulp aan Jade.
«
»
09:20 A Place in the Sun: Summer Sun
Crete
«
»
10:15 A Place in the Sun: Summer Sun
Normandy
«
»
11:10 De Bauers: Bestemming onbekend
De Bauers reizen af naar Damanhur, een spirituele leefgemeenschap ten noorden van Turijn. Deze plek trekt mensen van over de hele wereld en telt inmiddels ongeveer 1.000 inwoners.
«
»
12:00 De Bauers: Bestemming onbekend
De enveloppe die deze keer door de bus valt is niet alleen voor Frans en Mariska, maar ook voor zoon Christiaan bedoeld. Met z'n drieën stappen ze in de camper en belanden ze in de Franse Vogezen.
«
»
12:55 Miss Congeniality
FBI-agente Gracie Hart loopt, drinkt, eet en praat als een man. Wanneer er wordt gedreigd met een aanslag op de verkiezing van Miss United States, wordt zij gedwongen undercover te gaan.
«
»
14:45 Love at the Ranch
Allison schrijft een artikel over een van haar favoriete schrijfsters, Annabelle Lee. Haar romantische verhalen spelen zich allemaal af op de afgelegen Clybourne Ranch.
«
»
16:25 October Kiss
Het is bijna Halloween als Poppy Summerall door Ryan Lawson, een door zijn werk geobsedeerde weduwnaar, wordt ingehuurd als tijdelijke nanny. Al gauw groeien de twee naar elkaar toe.
«
»
17:55 Calling For Love
Podcaster Samantha Desouza krijgt de opdracht om een show te presenteren waarin geliefden worden herenigd. Wanneer ze de charmante Jake aan de lijn krijgt, valt ze al snel voor zijn charmes.
«
»
19:45 Why Women Kill
Een verrassende confrontatie onthult een geheim dat Beth Ann tot in haar kern schokt. Naomi baalt van woede en zal er alles aan doen om Tommy te beschermen.
«
»
20:45 Why Women Kill
Beth Ann bedenkt een plan om wraak te nemen. Terwijl Karl's gezondheid verslechtert, wordt Simones toewijding aan hun relatie op de proef gesteld.
«
»
22:00 Au pairs
Sharel ontmoet haar nieuwe gastgezin: een familie met twee moeders. Leah heeft het moeilijk; ze mist haar vriend. Gelukkig kan ze haar energie kwijt in haar passie. Gohar zit met een dilemma.
«
»
23:00 Spoorloos Nederland
Reportage.
«
»
00:10 Billion Pound Cruise
6680 passagiers staan klaar om in te checken. Voor de crew is het even alle hens aan dek om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers