TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen uitzending
«
»
08:00 Why Women Kill
Haar ontluikende vriendschap met April zorgt ervoor dat Beth Ann met zichzelf in conflict ligt. Simone en Tommy bevinden zich in een hachelijke situatie. Jade helpt Eli met zijn script.
«
»
08:45 Why Women Kill
Beth Ann en Rob geven een housewarmingfeestje. Geheimen komen aan het licht wanneer Simone en Karl dineren met Amy's conservatieve toekomstige schoonfamilie.
«
»
09:45 A Place in the Sun: Summer Sun
Kefalonia
«
»
10:40 A Place in the Sun: Summer Sun
Brittany
«
»
11:35 De Bauers: Bestemming onbekend
Frans en Mariska reizen met de camper naar de Belgische Ardennen, waar ze terechtkomen bij een groot kasteel. Deze plek heet Radadesh en daar blijkt een hele groep hare krisjna?s te wonen.
«
»
12:25 De Bauers: Bestemming onbekend
De Bauers gaan naar Wageningen. In een bos worden ze opgewacht door Erik en zijn mede-ecodorpers. Kunstenaar Erik is de oprichter van het ecodorp met de naam Pauw.
«
»
13:20 Harvest Love
Om te ontsnappen aan haar drukke leven en de band met haar zoon te versterken, besluit Luna de perenplantage van familieleden te bezoeken. Ze valt er als een blok voor Will, die op de plantage werkt.
«
»
14:50 Love Stories in Sunflower Valley
Kate werkt al vijf jaar bij een krant in Seattle. Ze krijgt eindelijk de kans om haar idee voor een verhaal uit te werken. Ze gaat naar haar geboorteplaats Sunflower Valley.
«
»
16:25 The Lost Valentine
De jonge en cynische journaliste Susan Allison ontdekt een verhaal dat haar leven voorgoed zal veranderen.
«
»
18:10 Starting Up Love
Jillian erft de berghut van haar oom die ze niet zo goed kende. Ze gaat erheen om het te verkopen en ontdekt dat ze niet de enige is die een stuk van de woning erft.
«
»
19:45 Why Women Kill
Beth Ann is opgetogen als Rob zijn affaire beëindigt, maar ontdekt dat niet alles is zoals het lijkt. Er ontstaat een conflict als Naomi achterdochtig wordt door Tommy's grillige gedrag.
«
»
20:40 Why Women Kill
Beth Ann werft Sheila aan om haar te helpen een valse diagnose te stellen. Een onthulling verijdelt de plannen van Simone en Tommy. Taylor vraagt hulp aan Jade.
«
»
21:45 Au pairs
Gohar en Sharel gaan een moeilijk gesprek aan met de familie Young. Naast het oppassen hebben de hostouders van Lily nog wat andere taken voor haar bedacht.
«
»
22:50 Spoorloos Nederland
Reportage.
«
»
00:00 Meevliegen Met De Piloten Van Easyjet
Realityreeks.
«
»
01:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

In een verlaten woestijnlandschap vechten de laatste overlevenden van de Apocalyps wanhopig om de nodige levensvoorzieningen. Onder hen bevinden zich twee verbitterde eenzaten: Max, een man van weinig woorden die nog steeds op zoek is naar gemoedsrust na het overlijden van zijn vrouw en kind, en Furiosa, een vrouw die ervan overtuigd is geraakt dat ze enkel kan overleven door weer naar haar geboortedorp terug te keren.

'Mad Max: Fury Road', film uit 2015 met oa. Charlize Theron, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers