TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
08:15 Meisje van plezier
Het is drie maanden na de schietpartij op het schoolplein en de rechtszaak van Meryem houdt iedereen bezig, vooral Patricia. Lina gaat op kamers en de spanning tussen Remco en Nadine groeit.
«
»
09:00 Meisje van plezier
Nadine en Remco proberen hun gevoelens te ontlopen. Remco voelt zich niet goed na het vertrek van Sander en wil het roer omgooien.
«
»
09:50 Paramedics
De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok.
«
»
10:40 Paramedics
De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok.
«
»
11:35 The Biggest Loser USA
Twaalf mensen die kampen met gewichtsproblemen proberen hun leven over een andere boeg te gooien in The Biggest Loser Campus.
«
»
12:25 The Biggest Loser USA
Een tegenslag bij een van de teams doet de emoties hoog oplopen. De deelnemers laten echter het hoofd niet hangen en werken keihard om hun doelen te behalen.
«
»
13:15 Romance Retreat
Na een pijnlijke relatiebreuk trekt journaliste Dana zich terug in een afgelegen chalet in de bergen. Daar valt ze als een blok voor techneut Stefan.
«
»
14:45 Love's Second Chance
Wanneer Rose de vintage kledingwinkel van haar grootmoeder erft, keert ze terug naar haar geboorteplaats. Daar komt ze haar oude liefde tegen...
«
»
16:20 Love in the sun
Alana ontwerpt datingapps voor de kost. Ze moet haar idee over de liefde bijstellen wanneer ze terugkeert naar Florida en er opnieuw in contact komt met haar grote liefde uit de middelbare school.
«
»
17:55 Playing It Cool
Een jonge scenarist moet een komedie schrijven maar heeft geen inspiratie. Totdat hij een prachtige vrouw ontmoet en voor het eerst in zijn leven verliefd wordt. Eén probleem: ze is verloofd.
«
»
19:45 Meisje van plezier
Nadines affaire met Remco wordt serieuzer en begint hun echte leven te beïnvloeden. Nadine ontwikkelt een band met een bijzondere klant. Willem krijgt slecht nieuws.
«
»
20:40 Meisje van plezier
Nadine is bang voor haar gevoelens voor Remco. Ze zoekt afleiding en brengt een weekend met Daan door. Het nieuws van Mike domineert de roddelpagina's.
«
»
21:35 Junior Bake Off Vlaanderen
Het thema van de week is 'Reis rond de wereld'. Onze acht globetrotters starten in Engeland met een oer-Brits gebakje: the scone.
«
»
22:30 Spoorloos Nederland
Spoorloos richt zich op bloedverwanten die elkaar uit het oog verloren zijn of zelfs nog nooit hebben ontmoet.
«
»
23:35 The Royals Revealed
Koninklijke huwelijken zijn het ultieme sprookje. Van koningin Elisabeth II en prins Philip tot prins Harry en Meghan Markle: welke tradities worden in ere gehouden en wat is er veranderd?
«
»
00:30 Shake My Beauty
In de eerste aflevering worden zowel de fysieke als mentale gevolgen van acne belicht.
«
»
00:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers