TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
08:10 Meisje van plezier
Haar hele bedrijf ligt plat, maar Nadine wil niet van opgeven weten. Hierdoor ziet ze echter niet in dat Lina haar nodig heeft.
«
»
08:55 Meisje van plezier
Nadine krijgt een troef in handen en moet het slim spelen om voor eens en voor altijd van Meryem af te geraken. Ondertussen heeft ze ook ruzie met Sander en staat Lina op het punt om af te studeren.
«
»
09:45 Paramedics
De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok. Camera's gemonteerd op ambulances en helikopters geven een inzicht in het leven van deze hulpverleningshelden.
«
»
10:40 Paramedics
De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok. Camera's gemonteerd op ambulances en helikopters geven een inzicht in het leven van deze hulpverleningshelden.
«
»
11:30 The Biggest Loser USA
In de volgende uitdaging trekken de teams een boot naar de kust en roeien naar de finish met als prijs een ontspannende dag op een privéjacht.
«
»
12:20 The Biggest Loser USA
Eén speler van elk team keert terug naar huis en hun gewichtsverlies is het enige nummer dat meetelt voor een overwinning op de weegschaal.
«
»
13:15 Like Cats & Dogs
Kattenliefhebber Spencer trekt naar een dorpje aan zee om er aan zijn proefschrift te werken. Laura is een hondenliefhebster die even wat tijd voor zichzelf zoekt in hetzelfde dorp.
«
»
14:50 Sincerely, Yours, Truly
Hayley ontdekt in haar appartement een stapel brieven met een verlovingsring van een mysterieuze afzender. Ze besluit onder een andere naam te reageren op de brieven.
«
»
16:25 Love in Store
Terrie en David azen beide op dezelfde job als teleshoppingpresentator. Terwijl ze alles uit de kast halen om de job binnen te halen, krijgen ze de opdracht om samen te werken.
«
»
17:55 Love, Fall & Order
Claire Hart is een bedrijfsjurist in Manhattan gespecialiseerd in vastgoedkwesties. Ze keert terug naar huis om te helpen met het jaarlijkse herfstfeest van haar vader op de pompoenboerderij.
«
»
19:45 Meisje van plezier
Het is drie maanden na de schietpartij op het schoolplein en de rechtszaak van Meryem houdt iedereen bezig, vooral Patricia. Lina gaat op kamers en de spanning tussen Remco en Nadine groeit.
«
»
20:40 Meisje van plezier
Nadine en Remco proberen hun gevoelens te ontlopen. Remco voelt zich niet goed na het vertrek van Sander en wil het roer omgooien.
«
»
21:35 Junior Bake Off Vlaanderen
In seizoen twee verwelkomen Jeroom en juryleden Regula Ysewijn en Dominique Persoone acht nieuwe, jonge bakkers in de baktent.
«
»
22:30 Cash or Trash
Nostalgie voert deze keer de boventoon. Martien ziet voor het eerst in zijn leven een 'hoge bie' en speelgoedverzamelaar George neemt afscheid van een vintage keukentje.
«
»
23:25 Spoorloos Nederland
Spoorloos richt zich op bloedverwanten die elkaar uit het oog verloren zijn of zelfs nog nooit hebben ontmoet.
«
»
00:30 The Royals Revealed
Geboren worden als royal betekent opgroeien in de schijnwerpers. Elke stap wordt met argusogen bekeken en bekritiseerd: van de eerste stapjes tot de eerste schooldag.
«
»
01:20 A&E After Dark
Een blik achter de schermen van de nachtdienst op de spoedafdeling van het Britse Hull Royal Infirmary ziekenhuis.
«
»
02:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Gloria Fuentes groeide op in Californië, maar heeft roots in Mexico. Tijdens een bezoek aan haar vriendin Suzu in Tijuana is Gloria getuige van een moord, waarna ze door de baas van een gangsterbende gedwongen wordt om voor hem te werken. Zo belandt ze in een gevaarlijk kat-en-muisspel tussen de CIA, de Drug Enforcement Administration en de bendeleider.

'Miss Bala', film uit 2019 met oa. Gina Rodriguez, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers