TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
07:35 A&E After Dark
De 39-jarige Ricky arriveert met een ambulance in het ziekenhuis nadat hij door een raam is gevallen.
«
»
08:20 Life and Birth
Channelle wil een bevalling zonder ingrepen, Jodie's baby komt acht weken te vroeg, en Ashleigh is blij na een dramatische bevalling.
«
»
09:30 Life and Birth
Een 22-jarige toekomstige vader moet zijn angst voor operaties aan de kant schuiven wanneer zijn partner een keizersnede moet ondergaan nadat de hartslag van de baby plots zakt.
«
»
10:40 Inside the Ambulance
Jamie and Debbie haasten zich naar een diabeet.
«
»
11:30 Inside the Ambulance
Loz en Dan trekken naar een man die wakker werd met pijn op de borst. Hannah en Michelle worden opgeroepen voor een vrouw die van een trapje is gevallen.
«
»
12:25 The dating list
Abby hoopt verder te komen in haar carrière door de perfecte man te vinden voor haar leidinggevende. Aan bijna iedere leuke kandidaat lijkt wel iets te mankeren, tot Abby Dan ontmoet.
«
»
14:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
15:00 A Feeling of Home
Webondernemer Abby probeert een deal rond te krijgen, maar die wordt bemoeilijkt door een reis naar huis en een onverwachte reünie met haar schoolliefje Ryan.
«
»
16:35 A Dash of Love
Nikki Turner wil graag chef-kok worden en ziet haar droom in vervulling gaan wanneer ze aan de slag kan gaan als hulp in het restaurant van haar grote idool.
«
»
18:10 Dirty Dancing 2
Cuba, november 1958. De Amerikaanse 18-jarige Katey Miller verhuist met haar ouders naar Havana. Terwijl de revolutie in de lucht hangt, valt Katey voor de charmes van ober Javier.
«
»
19:45 Soof: Een Nieuw Begin
Micks Operatie Geheime Gezinssamensmelting is officieel van start gegaan. Dat betekent volledig offline gaan en qualitytime met het gezin. Soof weet alleen niet zo goed wie nu haar gezin is.
«
»
20:35 Soof: Een Nieuw Begin
De boekpresentatie staat voor de deur en daar komt veel bij kijken, maar Soof is afgeleid wanneer ze een verlovingsring vindt.
«
»
21:35 Jullie huis, onze regels
Bij de familie De Gunst zijn er geen regels als het gaat om het avondeten. Bij de familie Beunen is er één belangrijke regel: het avondeten moet en zal plaatsvinden aan tafel en met het hele gezin.
«
»
22:35 Culinaire speurneuzen
Bart Belmans geldt als een van de meest onderlegde kruidenkenners van België en heeft een voorliefde voor wildplukken.
«
»
23:25 Emma Willis: Special Births
Emma bezoekt David en Hayley die drie jaar lang probeerden zwanger te worden en uiteindelijk een tweeling kregen.
«
»
00:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers