TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
07:00 Dr. Phil
Cheryl en Danny vertellen dat hun 17-jarige dochter continu contact zocht met mannen via online-chatrooms. Uiteindelijk werd ze verliefd op een 21-jarige man, die ze nog nooit heeft gezien.
«
»
07:40 Dr. Phil
Dr. Phil helpt gasten om obstakels in hun leven te overwinnen. De 26-jarige tweeling Allie en Lexi wil een beter werk-privébalans en wil tips om minder ruzie met elkaar te maken.
«
»
08:20 Dr. Phil
Betty, Kevin en Philip hebben een driehoeksverhouding. Volgens Betty, al 29 jaar met Philip getrouwd, wilde haar man een open relatie. Dat leidde ertoe dat Betty contact ging zoeken met andere mannen.
«
»
10:10 Ten Years Younger in Ten Days
Cherry Healey roept de hulp in van vooraanstaande experts in dit make-over programma. Maar lukt het ze in tien dagen tien jaar weg te nemen, zonder chirurgie?
«
»
11:00 E.R. - Emergency Room
Twee jongeren, één blank, één zwart worden op de spoedafdeling binnengebracht met schotwonden.
«
»
11:50 E.R. - Emergency Room
Dokter Mark Greene is opgetogen te vernemen dat hij een goede kans maakt om deeltijds colleges te mogen geven aan geneeskundestudenten.
«
»
12:45 E.R. - Emergency Room
Carol heeft nieuws gekregen van de examencommissie: ze is geslaagd en mag geneeskunde gaan studeren. Haar collega's plagen haar.
«
»
13:35 E.R. - Emergency Room
Mark Greene heeft een slechte dag. Hij krijgt het aan de stok met een man, die onnodig plastische chirurgie eist en hij wordt verbaal bedreigd door Chris Law.
«
»
14:30 E.R. - Emergency Room
Verpleegster Carol is jarig. Tot haar verbazing is dokter Ross de datum niet vergeten.
«
»
15:25 E.R. - Emergency Room
Het twee maanden te vroeg geboren zoontje van Peter Benton lijkt het te zullen halen. Voor de dokter is dat schitterend nieuws, maar tegelijkertijd rijzen nieuwe vragen en twijfels.
«
»
16:10 E.R. - Emergency Room
Dokters Morgenstern en Anspach hebben een filmploeg de toelating gegeven om een reportage te maken op de spoedafdeling.
«
»
16:55 E.R. - Emergency Room
Dokter David Morgenstern is nog altijd herstellende van zijn hartaanval.
«
»
17:45 E.R. - Emergency Room
Het zoontje van Peter Benton mag hoogstwaarschijnlijk over een weekje het ziekenhuis verlaten. Mama Carla is in de wolken.
«
»
18:35 E.R. - Emergency Room
Mark Greene slaagt er niet in de aframmeling van zich af te zetten. In de vrije uren sluit hij zich in zijn appartement op.
«
»
19:30 Ten Years Younger in Ten Days
Cherry Healey roept de hulp in van vooraanstaande experts in dit make-over programma. Maar lukt het ze in tien dagen tien jaar weg te nemen, zonder chirurgie?
«
»
20:30 SOS Ski
De hulpverleners zetten alles op alles om de ledematen, vakanties of zelfs levens van toeristen te redden.
«
»
21:25 SOS Ski
De hulpverleners zetten alles op alles om de ledematen, vakanties of zelfs levens van toeristen te redden.
«
»
22:20 Shocking Emergency Calls
Deze serie werpt een blik op het echte verhaal achter enkele van de meest dramatische en buitengewone oproepen aan hulpdiensten.
«
»
23:15 In het spoor van de dader
Stephen Griffiths ging aan het moorden in Bradford, waar hij drie vrouwen van het leven beroofde: Susan Rushworth, Shelly Armitage en Suzanne Blamires. De vrouwen waren sekswerkers.
«
»
00:10 In het spoor van de dader
Dennis Andrew Nilsen was een Britse seriemoordenaar. Nilsen vermoordde tussen 1978 en 1983 minstens vijftien jongens en mannen.
«
»
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers