TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:35 Dr. Phil
Dr. Phil gaat in gesprek met een samengesteld gezin over hoe zij de gevolgen van de coronacrisis ervaren. Vader Tom maakt zich geen zorgen, terwijl moeder Jill panisch is dat er iemand ziek wordt.
«
»
07:15 Dr. Phil
Mark Anthony heeft een latrelatie met de Russische Marina. Met het coronavirus is het de vraag wanneer ze elkaar in het echt kunnen zien.
«
»
07:55 Dr. Phil
Kelly's vader heeft haar ex-man, Allen, na hun scheiding in huis genomen. Hij woont daar al ruim vijf jaar en slaapt zelfs in Kelly's oude kinderkamer.
«
»
08:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
09:40 One Born Every Minute
Een baanbrekende kijk op het drama en de emotie van een kraamafdeling, vanuit het perspectief van de aanstaande ouders en het personeel.
«
»
10:35 E.R. - Emergency Room
Mark Greene probeert tevergeefs een vrouw te helpen die zwaargewond is. Haar twee kinderen wachten in de gang op nieuws.
«
»
11:25 E.R. - Emergency Room
Dokter Susan Lewis en Mark Greene redetwisten over een diagnosestelling.
«
»
12:20 E.R. - Emergency Room
Susan Lewis voelt zich zeer ongemakkelijk wanneer haar oude vijand, dokter Kayson, haar voor een romantisch diner uitnodigt.
«
»
13:15 E.R. - Emergency Room
Benton probeert iemand te vinden die zijn shift wil overnemen, zodat hij het verjaardagsfeest van zijn moeder kan bijwonen.
«
»
14:10 E.R. - Emergency Room
Peter Benton werkt nu al 48 uur ononderbroken door. De andere artsen en verplegers maken zich zorgen over hem, maar vooral ook over de kwaliteit van zijn werk in deze onmenselijke omstandigheden.
«
»
15:05 E.R. - Emergency Room
Peter Bentons moeder heeft haar heup gebroken en moet dringend geopereerd worden. Peter voelt zich schuldig omdat hij verondersteld was voor haar te zorgen.
«
»
15:55 E.R. - Emergency Room
Het is volle maan én het is zaterdagavond. De dienst Spoedgevallen wordt overstelpt met de meest bizarre patiënten.
«
»
16:50 E.R. - Emergency Room
De relatie van kinderarts Douglas Ross en Diane Leeds wordt hechter. Haar zoontje mag echter niet weten dat Doug vaak de nacht doorbrengt in het bed van zijn moeder.
«
»
17:40 E.R. - Emergency Room
Dokter Susan Lewis voelt zich verantwoordelijk voor haar zus Chloe, die hoogzwanger is en geen dak boven het hoofd heeft.
«
»
18:30 E.R. - Emergency Room
Verpleegster Carol Hathaway en Dokter Taglieri trouwen binnen twee weken, maar er is nog heel wat werk aan de winkel.
«
»
19:25 One Born Every Minute
Een baanbrekende kijk op het drama en de emotie van een kraamafdeling, vanuit het perspectief van de aanstaande ouders en het personeel.
«
»
20:30 Life Interrupted
Nadat ze de zware diagnose van borstkanker kreeg, begon filmmaker Paula Mozen haar zoektocht naar andere lotgenoten en overlevers van de vreselijke ziekte.
«
»
21:45 How Not To Get Cancer
In deze documentairereeks onderzoekt Dr. Richard Babor, een kankerspecialist, de invloed van onze levensstijl met betrekking tot deze ziekte.
«
»
22:50 Leef!
John is 62 jaar, vader, gescheiden en makelaar in hart en nieren. John overwon twee kankers. Maar een half jaar geleden vond men toch weer uitzaaiingen in zijn longen.
«
»
23:55 In het spoor van de dader
Wolfgang Schmidt is een seriemoordenaar die op brute wijze vijf vrouwen en een baby vermoordde.
«
»
01:00 In het spoor van de dader
Het verhaal van de Oostenrijkse seriemoordenaar Jack Unterwger.
«
»
02:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers