TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
08:00 Dr. Phil
Marcy en Todd vertellen dat hun 71-jarige moeder, Renee, duizenden dollars heeft overgemaakt naar een internetvriend. En dat terwijl ze gewoon getrouwd is.
«
»
08:35 Dr. Phil
In het Amerikaanse Lee County zijn vier kinderen bevrijd uit wat een horrorhuis wordt genoemd. Ze werden daar vastgehouden in kooien.
«
»
09:20 Dr. Phil
Anita's 24-jarige zoon, Orrin, vertelde haar na zijn afstuderen dat hij een cyborg is uit het jaar 2050. Hij zou terug in de tijd zijn gestuurd om de ondergang van de mensheid te voorkomen.
«
»
11:00 Extreme Makeover: The Home Edition
Ty en zijn team bouwen een huis voor een vrouw en haar zoon.
«
»
11:45 Extreme Makeover: The Home Edition
Ty en zijn team bouwen een huis voor een vrouw en haar zoon.
«
»
12:35 Verminkt
Bart voelt zich in zijn mannelijkheid aangetast na twee mislukte pogingen om een balprothese te laten plaatsen. Wat Amber had moeten helpen vrouw te worden, is uitgedraaid in een ware hel.
«
»
13:20 Hello Goodbye NL
Joris spreekt op Schiphol spontaan mensen aan die iemand wegbrengen of ophalen. Deze gesprekken leiden tot ontroerende en verrassende verhalen over familie, liefde en vriendschap.
«
»
14:15 Travel Guides
De Travel Guides vertrekken naar het tropische Hawaï.
«
»
15:05 A Place in the Sun: Summer Sun
Menorca
«
»
16:00 Grey's Anatomy
Wanneer de gezondheid van Maggies moeder verslechtert, raken de artsen het niet eens over hoe ze haar moeten behandelen.
«
»
16:45 Grey's Anatomy
Maggie wil meehelpen aan een grote operatie, maar verschillende artsen zijn bang dat ze hier niet de juiste persoon voor is. Stephanie maakt een fout tijdens een behandeling.
«
»
17:30 Grey's Anatomy
Meredith en Nathan moeten hun gevoelens onder ogen zien wanneer ze op het vliegtuig naast elkaar komen te zitten.
«
»
18:10 Grey's Anatomy
Bailey en April proberen te bemiddelen tussen Richard en Catherine. Een van Alex' vroegere patiënten wordt opnieuw opgenomen in het ziekenhuis.
«
»
18:55 Grey's Anatomy
April en Andrew behandelen een patiënt die een grote, niet-opereerbare harttumor heeft. Ondertussen raken Alex en Eliza het niet eens over de behandeling van een jonge patiënt.
«
»
19:40 Verminkt
Een verminkte buik beheerst al achttien jaar het leven van Rebecca. Marcelle liet haar gezicht opvullen met permanente fillers, maar het lachen is haar inmiddels vergaan.
«
»
20:30 Paramedics
De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok.
«
»
21:20 Paramedics
De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok.
«
»
22:05 Topdokters
Kindercardioloog professor Marc Gewillig volgt een pasgeboren baby op met een hartafwijking en trekt naar Bahrein om er live een operatie te becommentariëren.
«
»
23:00 In het spoor van de dader
Reportage over de Duitse seriemoordenaar Fritz Honka.
«
»
23:50 I Survived...
Een vrouw wordt neergeschoten door haar ex-partner.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers