TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
07:25 Dr. Phil
Dr. Phil zet zijn gesprek voort met Jason, die in de vorige uitzending vertelde een goede vader voor zijn dochter te zijn. En dat in tegenstelling tot zijn ex-vrouw, Tina.
«
»
07:55 Dr. Phil
Een cheerleader probeerde haar ouders te laten ombrengen door huurmoordenaars. Waarom wilde de tiener ze dood? Haar ouders doen hun verhaal bij Dr. Phil.
«
»
08:35 Dr. Phil
Loni zocht contact met Dr. Phil vanwege het agressieve gedrag van haar verloofde, Dustin. Zodra hij gaat drinken verandert hij compleet.
«
»
09:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:15 Extreme Makeover: The Home Edition
Het team schiet een man te hulp die zijn baan heeft opgezegd om voor zijn verlamde volwassen zoon te zorgen.
«
»
11:05 Extreme Makeover: The Home Edition
Het team schiet een man te hulp die zijn baan heeft opgezegd om voor zijn verlamde volwassen zoon te zorgen.
«
»
12:00 Verminkt
Greta ging naar een plastisch chirurg om littekens in haar gezicht te behandelen, maar dat pakte fout uit. Jamaica heeft veel pijn na een borstlift.
«
»
12:50 Hello Goodbye NL
Joris spreekt op Schiphol spontaan mensen aan die iemand wegbrengen of ophalen. Deze gesprekken leiden tot ontroerende en verrassende verhalen over familie, liefde en vriendschap.
«
»
13:40 Travel Guides
Deze week zijn de Travel Guides in West-Australië. Ze beleven avonturen in Bridgetown en Hamelin Bay. Nadien trekken ze naar Busselton voor een unieke zeemeerminervaring.
«
»
14:35 A Place in the Sun: Summer Sun
Benidorm
«
»
15:30 Grey's Anatomy
Aprils eerste dag in haar nieuwe functie loopt niet helemaal zoals ze had gehoopt.
«
»
16:15 Grey's Anatomy
Alex ontdekt dat er heel wat veranderd is in het ziekenhuis. Jo moet een moeilijke beslissing nemen. Arizona probeert afstand te nemen van Eliza.
«
»
17:05 Grey's Anatomy
Amelia kan haar gevoelens voor Owen niet langer verstoppen. Meredith komt tussen Nathan en Alex in te staan als zij een discussie hebben over een patiënt.
«
»
17:50 Grey's Anatomy
Jackson en April reizen naar Montana om een gecompliceerde operatie uit te voeren op een jonge patiënt. Jackson is echter erg afwezig, waardoor April moet ingrijpen.
«
»
18:40 Grey's Anatomy
Diane Pierce keert terug naar Grey Sloan. Maggie heeft haar bedenkingen bij de terugkomst. Bailey probeert haar relatie met Richard te herstellen.
«
»
19:35 Verminkt
Bart voelt zich in zijn mannelijkheid aangetast na twee mislukte pogingen om een balprothese te laten plaatsen. Wat Amber had moeten helpen vrouw te worden, is uitgedraaid in een ware hel.
«
»
20:30 Paramedics
De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok.
«
»
21:20 Paramedics
De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok.
«
»
22:20 Topdokters
Dr. Ann Vandenbroucke is geriater in AZ Damiaan in Oostende. Op de psychogeriatrische afdeling is een dementerende vrouw opgenomen.
«
»
23:25 In het spoor van de dader
Marc Dutroux werd in 1996 opgepakt voor de ontvoering van en de moord op Julie Lejeune, Mélissa Russo, An Marchal en Eefje Lambrecks en de ontvoering van Sabine Dardenne en Laetitia Delhez.
«
»
00:20 I Survived ...
Een jonge vrouw wordt ontvoerd, misbruikt en neergestoken.
«
»
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De industrie probeert het klimaatbeleid te dwarsbomen door twijfel te zaaien, ondanks toenemende bewijzen voor de klimaatverandering bij het begin van het nieuwe millennium. Denk maar aan de ondersteuning van aardgas als schonere energiebron, waardoor de overgang naar hernieuwbare energie ernstig vertraagd wordt.

'Big Oil v the World', om 21.40 uur op Canvas.

Dossiers