TVgids - Play7

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
07:15 Dr. Phil
Nick vindt zijn 41-jarige zus, Jennifer, een slechte moeder. Ze gaat liever feesten dan dat ze zich bezighoudt met de opvoeding van haar 13-jarige dochter.
«
»
07:55 Dr. Phil
De brave huisvrouw Mistie haalde in 2012 de headlines doordat ze werd veroordeeld wegens een seksuele relatie met haar minderjarige zoon.
«
»
08:35 Dr. Phil
Is de maatschappij tegenwoordig overgevoelig of zijn veel uitspraken inderdaad zeer kwetsend? De meeste mensen delen graag hun mening, maar soms heeft dat grote gevolgen.
«
»
09:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:15 Extreme Makeover: The Home Edition
De familie Prewitt-Brewer
«
»
11:05 Extreme Makeover: The Home Edition
De familie Sharrock
«
»
12:00 Verminkt
Permanente fillers in haar gezicht verwoesten al achttien jaar het leven van Marleen. Ook Samantha is diepongelukkig na twee mislukte neusoperaties.
«
»
12:50 Hello Goodbye NL
Joris spreekt op Schiphol spontaan mensen aan die iemand wegbrengen of ophalen. Deze gesprekken leiden tot ontroerende en verrassende verhalen over familie, liefde en vriendschap.
«
»
13:40 Travel Guides
De reis gaat deze keer naar Sri Lanka. In Nuwara Eliya nemen de families een tuk tuk, proeven ze de lokale keuken en gaan ze naar de Ramboda Falls.
«
»
14:35 A Place in the Sun: Summer Sun
Mallorca
«
»
15:30 Grey's Anatomy
Een moeilijke operatie brengt herinneringen naar boven bij Meredith, Richard, Owen en Stephanie. Ze moeten samenwerken om iemands leven te redden.
«
»
16:15 Grey's Anatomy
Terwijl het ziekenhuis overspoeld wordt met slachtoffers van een ingestort gebouw, eist Richard antwoorden van Bailey over Eliza's aanwezigheid in het ziekenhuis.
«
»
17:05 Grey's Anatomy
In de vrouwengevangenis behandelen Bailey, Arizona en Jo een gewelddadig tienermeisje en haar ongeboren baby.
«
»
17:50 Grey's Anatomy
Eliza's eerste dag in het ziekenhuis verloopt chaotisch. Meredith probeert intussen Alex op te sporen.
«
»
18:40 Grey's Anatomy
Maggie krijgt in het ziekenhuis onverwacht bezoek van haar moeder. Bailey moet een moeilijke beslissing nemen. Stephanie raakt verstrikt in het drama van Owen en Amelia.
«
»
19:35 Verminkt
Greta ging naar een plastisch chirurg om littekens in haar gezicht te behandelen, maar dat pakte fout uit. Jamaica heeft veel pijn na een borstlift.
«
»
20:30 Paramedics
De ambulanceploegen van AustraliŽ vechten om levens te redden in een race tegen de klok.
«
»
21:20 Paramedics
De ambulanceploegen van AustraliŽ vechten om levens te redden in een race tegen de klok.
«
»
22:20 Topdokters
Prof. dr. Johan Bellemans is naast kniechirurg in het ZOL ook sportarts van het BOIC. Hij vertrekt met de Belgische olympische atleten op oefenstage naar Lanzarote.
«
»
23:25 In het spoor van de dader
Reportage over de Oost-Duitse seriemoordenaar Volker Eckert.
«
»
00:20 I Survived ...
Een vrouw wordt verkracht in het bijzijn van haar kinderen. Een man wordt gebeten door een ratelslang.
«
»
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers