TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
07:20 Dr. Phil
Vicki vertelt dat haar 23-jarige kleindochter, Alexis, beschuldigd wordt van meerdere misdrijven. Ze zou samen met haar vriend, de 30-jarige Lance, auto's hebben gestolen en overvallen gepleegd.
«
»
07:55 Dr. Phil
Larry Nassar was de teamarts van de Amerikaanse turnbond en werkte ook bij de universiteit van Michigan. Hij is veroordeeld voor het bezit van kinderporno en seksueel misbruik van jonge vrouwen.
«
»
08:35 Dr. Phil
De 5-jarige Dulce Maria Alvarez verdween een aantal maanden geleden terwijl ze aan het spelen was in een park in New Jersey. Haar moeder zat vlakbij in een auto.
«
»
09:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:15 Extreme Makeover: The Home Edition
De familie Brown, deel 1
«
»
11:10 Extreme Makeover: The Home Edition
De familie Brown, deel 2
«
»
11:55 Lelijke Eendjes
Lieke bezoekt de 26-jarige Anne, die last heeft van een 'gummy smile'. Ze durft niet meer te lachen want mensen schelden haar vaak uit. Hierdoor heeft ze ook last van faalangst.
«
»
12:50 Hello Goodbye NL
Een moeder verlangt ernaar om haar twee jonge kinderen die in Amerika wonen weer vast te houden en een man vertelt hoe hij en zijn vrouw een auto-ongeluk in Canada overleefden.
«
»
13:40 Travel Guides
Het is tijd voor onze gidsen om de sneeuw te raken terwijl ze naar Wanaka, Nieuw-Zeeland vliegen. Voor velen van hen zal dit hun eerste skivakantie zijn, maar zal Wanaka na het ervaren van het ultieme winteravontuur voldoen aan de verwachtingen van onze reisgidsen?
«
»
14:35 A Place in the Sun: Summer Sun
Neil Turner en zijn verloofde Zoe Brown uit Leeds zijn dol op Ibiza. Ze zijn zelfs van plan om er in het huwelijksbootje te stappen en er een vakantiehuis te kopen.
«
»
15:30 Grey's Anatomy
Een patiënt die Meredith tijdens haar periode als stagiaire heeft geopereerd, belandt opnieuw in het ziekenhuis. Amelia verzorgt haar. Maggie denkt dat Richard weet heeft van haar relatie met Andrew.
«
»
16:15 Grey's Anatomy
Meredith reist samen met Bailey, Jackson, Callie en Jo af naar een militair ziekenhuis om een extreem riskante operatie uit te voeren op een veteraan met een tumor.
«
»
17:05 Grey's Anatomy
Arizona neemt een groot risico bij een vrouw die zwanger is van een vierling. April moet een moeilijke beslissing nemen.
«
»
17:55 Grey's Anatomy
Jackson ontdekt dat April zwanger is. Alex en zijn team voeren een urenlange driedubbele orgaantransplantatie uit.
«
»
18:40 Grey's Anatomy
Meredith gaat een stap verder met Will, maar krijgt daar al snel spijt van. Amelia denkt opnieuw na over haar relatie met Owen.
«
»
19:35 Lelijke Eendjes
Lieke gaat op bezoek bij Saskia, moeder van vier zoons en twee dochters. Saskia schaamt zich rot voor haar lichaam. Na zes kinderen is er van haar borsten niet veel meer over.
«
»
20:30 Paramedics
De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok.
«
»
21:25 Paramedics
De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok.
«
»
22:25 Topdokters
In UZ Gent begint de 38-jarige dokter Karel Decaestecker aan zijn eerste werkdag als 'professor' Decaestecker. Hij is roboturoloog en ziet vandaag een man met blaaskanker.
«
»
23:25 In het spoor van de dader
Reportage over John Wayne Gacy, die geliefd was bij zijn lokale gemeenschap, totdat bleek dat hij in de jaren zeventig een einde had gemaakt aan het leven van 33 mannen.
«
»
00:20 Crime Doc: Murdered by My Daughter
Kim Edwards en Lucas Markham waren beiden 14 jaar toen zij in een plaatselijke McDonald's het plan beraamden om haar moeder en haar jongere zusje te vermoorden. Op 13 april 2016 sloeg het stel toe.
«
»
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Baúl getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers