TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
07:00 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
07:35 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
08:10 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
08:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
09:50 Extreme Makeover: The Home Edition
In een race tegen de klok van een project dat normaal gesproken meerdere maanden in beslag zou nemen, heeft een hardwerkend team van ontwerpers, honderden werklieden en zelfs de buren, slechts een week de tijd om een heel huis volledig te renoveren.
«
»
10:35 Extreme Makeover: The Home Edition
In een race tegen de klok van een project dat normaal gesproken meerdere maanden in beslag zou nemen, heeft een hardwerkend team van ontwerpers, honderden werklieden en zelfs de buren, slechts een week de tijd om een heel huis volledig te renoveren.
«
»
11:20 Don't Tell the Bride
Dave wil met zijn Rosie trouwen op een eiland. Het enige probleem is dat Rosie een fobie heeft voor water. Dave probeert Rosies familie te overtuigen van zijn locatie.
«
»
12:25 Don't Tell the Bride
Bruidegom Sean is een hevige fan van Harry Potter. Hij plant dan ook een reusachtig magisch trouwfeest voor zijn veeleisende bruid Nicole.
«
»
13:30 Obsessive Compulsive Cleaners
Vinny en Denise hebben smetvrees en brengen een bezoekje aan het 18-eeuwse Georgiaanse landhuis Top-Y-Fron Hall. Hier wonen Tiggy en haar kat Tony tussen de viezigheid.
«
»
14:25 Obsessive Compulsive Cleaners
Schoonmakers Hayley en Dann brengen een bezoekje aan Plas Teg, een monumentaal huis uit de 17de eeuw in Wales. Hier wonen Cornelia en haar twaalf katten tussen de viezigheid.
«
»
15:15 Grey's Anatomy
Maggie probeert een positieve indruk te maken bij de andere dokters, maar komt steeds weer in zeer ongelukkige situaties terecht. Richard blijft zich vastklampen aan zijn geheim.
«
»
16:00 Grey's Anatomy
Jo ziet Alex en Meredith steeds dichter naar elkaar toe groeien en is jaloers op hun vriendschap. Alex en Bailey maken zich op om voor de raad van bestuur te verschijnen.
«
»
16:45 Grey's Anatomy
Meredith bekijkt oude video's en leest haar moeders dagboek. Hierdoor komen er geheimen uit Ellis' verleden aan het licht. Maggie heeft een onverwachte mededeling.
«
»
17:35 Grey's Anatomy
Callie en Arizona nemen een moeilijke beslissing in een poging hun huwelijk te redden. Richard vraagt Bailey om advies.
«
»
18:25 Grey's Anatomy
Owen krijgt een patiënt toegewezen die in het leger heeft gediend. April krijgt bezoek van haar moeder.
«
»
19:20 Life and Birth
Een vrouw die pas kinderen kreeg vanaf haar 40ste maakt zich op voor de geboorte van haar tweede zoon, bij wie in de vroege fase van de zwangerschap het syndroom van Down werd vastgesteld.
«
»
20:30 One Born Every Minute
Een baanbrekende kijk op het drama en de emotie van een kraamafdeling, vanuit het perspectief van de aanstaande ouders en het personeel.
«
»
21:30 Emergency
Een buitengewoon team van echte medische helden strijdt om wanhopige patiënten met levensbedreigende verwondingen te redden in een van de grootste en drukste noodziekenhuizen van Australië: The Royal Melbourne.
«
»
22:25 Topdokters
In deze aflevering zien we Prof. Filomeen Haerynck (UZ Gent) aan het werk als kinderimmunoloog. Een van haar patiëntjes wacht al een tijdje op een beenmergtransplantatie.
«
»
23:25 World's Most Evil Killers
Reportage over de Britse seriemoordenares Joanna Dennehy.
«
»
00:20 In het spoor van de dader
Susanna Reid brengt het spraakmakende verhaal van John Cooper, de seriemoordenaar in schaapsvacht.
«
»
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Frank Abagnale doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Hij weet zijn slag te slaan in meer dan 26 landen, tot het FBI een internationale klopjacht opent.

'Catch Me If You Can', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio en Tom Hanks, om 20.30 uur bij VTM 3.

Dossiers