TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:30 See
De tweeling ontmoet Jerlamarel en ontdekt eindelijk de waarheid.
«
»
09:25 Bar Rescue
Jon moet een café-eigenaar en haar familiebedrijf redden voordat het in vlammen opgaat.
«
»
10:05 Seal Team
Terwijl het Bravo-team op een herstelmissie is in Mali, blijft hun vriend, voormalig Navy SEAL Brett Swan, worstelen met zijn geestelijke gezondheid.
«
»
10:45 NCIS: Los Angeles
Een medewerker van het Ministerie van BuZa en een chirurg zijn vermoord door een groep terroristen. Het team gaat op zoek naar de enige getuige die de moordenaars kan identificeren.
«
»
11:30 Pawn Stars
Er wordt Rick een zeldzame filmposter van de eerste film van John Wayne aangeboden. Schrikt de vraagprijs hem af? En Chum doet een gooi naar een stel vernikkelde pistolen.
«
»
11:50 Pawn Stars
Rick en Corey bekijken een origineel Superman-kostuum. Dan probeert Rick om een retro-computer voor een goede prijs te krijgen terwijl Corey twee klassieke muziekposters keurt. Aan Chumlee wordt een rhodes piano uit de '80-er jaren aangeboden.
«
»
12:15 Ice Vikings
Voor zowel Trevor als Chris Kristjanson gaan de problemen met de bombardiers door. Aan het eind van de dag werken alle drie generaties Kristjanson-vissers aan het opknappen van deze relikwieën uit de koude oorlog.
«
»
13:10 Cops
Een fietser ziet een agent aan voor een dief en probeert de bosjes in te vluchten. De politie geeft een vader wat ruimte door de gezinsauto niet weg te slepen. Twee zussen trekken de aandacht van de politie als ze met hun gekletter de weg op gaan.
«
»
13:35 Cops
Een bejaarde bestuurder offert zijn eigen busje op tijdens zijn wanhopige ontsnappingspoging. Verschillende auto-inzittenden leren dat het beter is om vanaf het begin de waarheid te vertellen.
«
»
14:05 Undercover in Nederland
In dit programma wordt de strijd aangegaan met oplichters en criminelen. Er wordt geïnfiltreerd in diverse omgevingen, waarbij opnames worden gemaakt met een verborgen camera, met het doel misstanden bloot te leggen.
«
»
15:00 The Blacklist
In een terugblik op belangrijke keerpunten, worden stappen teruggezien die Elizabeth Keen ertoe brengen zich aan te sluiten bij een machtige vijand.
«
»
15:55 Seal Team
Terwijl het Bravo-team op een herstelmissie is in Mali, blijft hun vriend, voormalig Navy SEAL Brett Swan, worstelen met zijn geestelijke gezondheid.
«
»
16:50 Pawn Stars
Drie generaties van de Harrison-familie runnen het 'Gold & Silver' pandjeshuis aan de rand van Las Vegas. Ze gebruiken hun expertise om de spullen van hun klanten op waarde te schatten, de taxaties worden hun niet altijd in dank afgenomen.
«
»
17:20 Pawn Stars
Rick bekijkt een warming-up jersey, ondertekend door The Black Mamba: Kobe Bryant. Daarna onderhandelt Rick over de vraagprijs van een verkoper voor een antiek wapen en Corey verlaat Las Vegas wanneer hij zijn favoriete boek in een impuls koopt.
«
»
17:50 Ice Vikings
Richard en Mike hebben pech met hun bombardier en krijgen hem niet gestart. Als ze eindelijk het ijs opgaan, merken ze dat het vissen is afgenomen.
«
»
18:40 Cops
Een vrouw vraagt de politie haar te helpen met het afleren van slechte gewoonten. Een alleenstaande vrouw probeert een afspraakje te plannen met een online minnaar, maar de avond loopt al snel mis.
«
»
19:10 Cops
Een familie schrikt enorm wanneer een vluchtende verdachte zijn weg naar hun huis vindt. De politie lost een chaotische ruzie tussen twee jeugdvrienden op. Een vrouw in een verdacht voertuig speelt snel en los met de waarheid.
«
»
19:40 Two and a Half Men
Charlies slaat Alans medische advies, na een seksongelukje, in de wind. Verder leert Berta het één en ander of zindelijkheid aan Jake.
«
»
20:05 Two and a Half Men
Charlie en Alan doen zich, op een cocktailfeestje, voor als homoseksueel stel om indruk te maken op een vooraanstaande bestuurder binnen de reclamewereld.
«
»
20:35 MacGyver
Twee Amerikaanse toeristen worden vermist tijdens een speurtocht door een van de gevaarlijkste landen ter wereld. Het Phoenix-team gaat undercover als backpackers om ze te vinden en levend thuis te brengen.
«
»
21:25 MacGyver
Wanneer zijn vrouw en dochter worden ontvoerd, wendt Ethan zich tot Matty, zijn ex-partner. Ze moet bepalen wat ze bereid is op te offeren om haar ex te helpen.
«
»
22:15 MacGyver
Een nieuw gevaar dwingt Mac tot de moeilijke keuze tussen het redden van een vriend of het redden van duizenden mensen.
«
»
23:10 Seal Team
Niet alles gaat goed in Bravo als de spanningen tussen Jason en Ray tot een hoogtepunt komen. Ondertussen, geeft de officiersschool Lisa een laatste test.
«
»
00:10 Oep z'n bakkes
Podcast die helemaal in het teken staat van MMA (Mixed Martial Arts). Pedro Elias, Robin Pront, Andries Beckers en Jan Quaeyhaegens fileren en analyseren de voorbije MMA-fights en blikken vooruit op de komende UFC-events en match-ups.
«
»
01:30 NCIS: Los Angeles
Een voormalig sergeant uit het leger wordt dood gevonden. Het team onderzoekt de moord. Ondertussen legt Deeks contact met een interessant persoon in de zaak, wat hem vastbesloten maakt om de moordenaars op te sporen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers