TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 The Paddock
Dennis Xhaët en Sam Dejonghe blikken terug op de formule 1-races van het afgelopen weekend.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:25 Blood & Treasure
Met een spoor van nieuwe aanwijzingen reizen Danny, Lexi en Violet door gevaarlijk chemisch gebied naar Aralsk-7, een verlaten biowapenfaciliteit in Kazachstan. Tegelijkertijd begint Chuck zijn onderzoek naar het Vaticaan en de Spirit Banner.
«
»
09:05 Bar Rescue
Na een reeks ingrijpende persoonlijke tragedies die ook nog eens bovenop de coronapandemie kwamen, helpt Jon de eigenares van een bar en haar personeel hun leven en werk weer op te pakken.
«
»
09:45 NCIS: Los Angeles
Het team onderzoekt de moord op een marinier die om het leven is gekomen door een exploderende mobiele telefoon.
«
»
10:30 Seal Team
Het SEAL-team stuurt Ray undercover naar een drukke specerijenmarkt om een gevaarlijke deal te doen. Jason probeert een beruchte terrorist neer te halen die een bomgordel draagt.
«
»
11:10 Pawn Stars
Een brief getekend door Napoleon marcheert bij de Pawn Stars naar binnen. Wordt Ricks bod verslagen? Als een surrealistisch beeld van Pedro Friedeberg naar binnen sluipt, smeedt Rick dan een deal of valt het ontwerp tegen?
«
»
11:35 Pawn Stars
Een handgeschreven tekst van 'My Country, 'Tis of Thee' komt binnen. Maakt dit Rick vaderlandslievend of verprutst hij de deal? Een gigantische klok van het El Rancho-hotel en casino komt binnen. Weet Rick waar de klepel hangt en sluit hij een deal?
«
»
12:05 Big Timber
Kevin en zijn vrouw Sarah nemen een speciale opdracht aan: ze moeten een zeer zeldzame dennenboom vinden voor een zeilschool, zodat ze een replica kunnen maken van een schoener uit het 1778.
«
»
12:55 Highway Thru Hell
De nieuwe werknemer van Jamie stelt het geduld van de klanten op de proef als hij in een sneeuwstorm verdwijnt. Verder heeft het hulpteam dringende hulp nodig wanneer ze in een ongeluk verzeild raken.
«
»
13:55 Bar Rescue
Jon reist af naar Maricopa, Arizona waar hij een bar probeert te redden. De eigenaar ervan heeft de investering van een half miljoen dollar, die hij van z'n ouders ontving, verkwanseld.
«
»
14:45 Bull
Bull gebruikt de vrijheid van meningsuiting om de cliënt van TAC, een controversiële nieuwscommentator, te verdedigen. Ze krijgt de schuld van de zelfmoord van een man, nadat ze hem in een live-uitzending heeft beschuldigd van moord.
«
»
15:40 Seal Team
Het SEAL-team stuurt Ray undercover naar een drukke specerijenmarkt om een gevaarlijke deal te doen. Jason probeert een beruchte terrorist neer te halen die een bomgordel draagt.
«
»
16:40 Pawn Stars
Een Romeinse munt met het portret van Julius Caesar is in handen van de winkel. Iemand brengt een zeldzaam leren jasje uit de jaren '60 naar de winkel. Corey en Chum keuren een gipsafdruk van de voeten van Joe DiMaggio.
«
»
17:05 Pawn Stars
Verzamel de troepen met de Pawn Stars wanneer twee zeldzame GI Joe speelsets de winkel belegeren. Maakt Rick deze deal tot zijn missie of wordt z'n bod weggevaagd?
«
»
17:35 Big Timber
Nu alles kapot gaat bij de zagerij, moet Kevin een goedkope manier vinden om aan nieuwe apparatuur te komen. Dus sleept hij zijn monteurzoon Erik en zijn rechterhand Coleman naar een veiling. Kevin en Erik proberen het schip te repareren.
«
»
18:30 Highway Thru Hell
De concurrent van Jamie haalt voordeel uit de situatie nu de Rotator in de werkplaats staat.
«
»
19:25 Cops
Passagiers tuimelen één voor één uit de auto tijdens een achtervolging. Agenten zien een dubieus voorwerp dat aan de broek van een verdachte vastzit. De inzittenden van een gestolen voertuig claimen slachtoffers te zijn van een mysterieuze vrouw.
«
»
19:55 De Container Cup
Bobsleester Sara Aerts neemt het op tegen shorttrackster Hanne Desmet.
«
»
20:35 The First 48 Presents Critical Minutes
Een familie wordt uit elkaar gerukt door een tragische moord op zes mensen in hetzelfde huis.
«
»
21:30 The First 48 Presents Critical Minutes
Drie benaderingen van verdachtenverhoren worden belicht. In Cleveland voeren rechercheurs gesprekken met de verdachte in de zaak van een vermoorde moeder. In Harris County wordt de vriend van een vermiste vrouw aan een verhoor onderworpen.
«
»
22:30 See No Evil
De dertigjarige Jennifer Krajnak wordt neergeschoten na een avond uit met vrienden in een bar in Californië. Onderzoekers richten zich op meerdere verdachten, maar het zijn bewakingsbeelden die leiden naar haar moordenaar.
«
»
23:30 Seal Team
De levens van Jason en het SEAL-team lopen gevaar wanneer een gevaarlijke missie een valstrik blijkt te zijn. Clay en Davis praten over de frustraties die bij een lange afstandsrelatie komen kijken.
«
»
00:35 NCIS: Los Angeles
De dood van een onderofficier leidt het NCIS-team naar een tiener uit Sam zijn verleden. Hetty is bezorgd over de hoge werklast voor het team.
«
»
01:35 Bar Rescue
Jon reist af naar Maricopa, Arizona waar hij een bar probeert te redden. De eigenaar ervan heeft de investering van een half miljoen dollar, die hij van z'n ouders ontving, verkwanseld.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers