TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Blood & Treasure
Danny en Lexi sluiten zich aan bij Levchenko's bende als ze naar Mongolië reizen. Levchenko hoopt de Spirit Banner voor zichzelf te vinden, zelfs met de horde van de Grote Khan in de achtervolging.
«
»
08:50 Bar Rescue
Een historische homobar in Las Vegas dreigt te moeten sluiten vanwege de coronapandemie.
«
»
09:35 NCIS: Los Angeles
Callen komt erachter waarom hij zes maanden geleden beschoten is tijdens zijn onderzoek naar de dood van een jonge Russische vrouw.
«
»
10:15 Seal Team
Jason leidt het SEAL Team tijdens een gevaarlijke missie. Sonny raakt gewond en moet zijn leven toevertrouwen aan Clay en zijn broeders. Ondertussen worstelt Clay met zijn langeafstandsrelatie met Stella.
«
»
11:00 Pawn Stars
Rick en zijn team kijken terug op enkele van hun favoriete items, waaronder een originele Playboy Bunny-outfit, een Batphone en een set Jimi Hendrix-prints.
«
»
11:25 Pawn Stars
Compilatie van de duurste items waarvoor de Pawn Stars veel geld betaalden, zoals een Fender Stratocaster-gitaar uit 1961 en een ballon die Rick doet denken dat Corey vol gebakken lucht zit.
«
»
11:55 Big Timber
Kevin Wenstob onderhandelt stevig over een deal met een grote nieuwe klant. Erik worstelt om de kapotte houtlader van de molen te repareren en Sarah betrapt een indringer bij de molen.
«
»
12:45 Highway Thru Hell
AJ is enthousiast over zijn eerste sleepactie op de Coquihalla, maar hij moet het doen met slechts een middelzware sloopauto. Jamie voelt het verlies van zijn zware auto's dit seizoen wanneer hij een berging in de sneeuw uitvoert op een bergtop.
«
»
13:40 Bar Rescue
Jon gaat naar Pahrump, Nevada om te voorkomen dat een veteranenbar permanent haar deuren moet sluiten. Daarnaast helpt hij de bevelvoerende officier die voor zijn zieke vrouw moet zorgen.
«
»
14:35 Bull
Bull en Chunk vertegenwoordigen een arts van de spoedeisende hulp. De arts wordt aangeklaagd wegens wanpraktijken, nadat ze directe bevelen negeerde om een stervende patiënt te redden ten gunste van een ander die ook ernstig gewond was geraakt.
«
»
15:25 Seal Team
Jason leidt het SEAL Team tijdens een gevaarlijke missie. Sonny raakt gewond en moet zijn leven toevertrouwen aan Clay en zijn broeders. Ondertussen worstelt Clay met zijn langeafstandsrelatie met Stella.
«
»
16:25 Pawn Stars
De beste items uit de jaren 70 komen voorbij, waaronder een gigantisch Richard Nixon-hoofd, een schoen die mogelijk door Secretariat werd gedragen, een Mattel elektronisch voetbalspel, een gesigneerd Star Wars-script en een vlag van Apollo 16.
«
»
16:55 Pawn Stars
Rick en zijn team bekijken een paar bijzondere items uit de jaren 80, waaronder een fakkel van de Olympische Spelen van 1984, een jaarboek en een gesigneerde brief van Ronald Reagan, een Apple IIGS en een DeLorean van Corey uit Back to the Future.
«
»
17:25 Big Timber
Kevins beste dag ooit verandert in zijn slechtste wanneer een plotselinge ramp zijn kaprechten en zijn zagerij bedreigen.
«
»
18:20 Highway Thru Hell
Adam Gazzola en Kevin Ritchie redden vrachtwagens die van Coquihalla-snelweg zijn gegleden. Een botsing tussen meerdere voertuigen blokkeert de noordelijke wegen.
«
»
19:15 Cops
De politie is verrast wanneer een verdachte van inbraak terugkeert om een andere crimineel te steunen. Agenten springen terug in hun auto wanneer een vreemde auto er zonder waarschuwing vandoor gaat.
«
»
19:50 De Container Cup
Duatleet Seppe Odeyn neemt het op tegen triatleet Jelle Geens.
«
»
20:35 MacGyver
Mac en Jack haasten zich naar Mexico om te helpen de leider van een drugskartel gevangen te nemen.
«
»
21:30 MacGyver
Murdoc ontvoert MacGyvers vriendin om Mac te dwingen hem te helpen zijn zoon te redden van een ontvoerder. Een gevaarlijk persoon uit Murdocs persoonlijke leven duikt op en geeft Mac een kijkje in het verleden van de schurk.
«
»
22:25 MacGyver
Matty stuurt het team naar Ghana om een harde schijf te recupereren van een vuilstortplaats voor e-waste die wordt gerund door een machtige en gewelddadige man, waardoor ze speculeren over wat er op het apparaat zou kunnen staan.
«
»
23:20 Seal Team
Jason en het SEAL Team komen dichterbij met hun wraakactie na het verlies van Echo Team. Mandy neemt het heft in eigen handen wanneer haar leidinggevende geen akkoord geeft voor een belangrijke missie. Jason weet niet waar hij staat met Amy.
«
»
00:20 OEP Z'N BAKKES
Andries, Jan, Robin en gasthost Ward Kerremans blikken vooruit op de volgende 'Fight Noche': UFC 306, het event waar het evenement even belangrijk is als de gevechten. Verder: een nieuw nummer van Jelle Cleymans en een bijna-tattoo voor Robin.
«
»
01:40 NCIS: Los Angeles
Terwijl Hetty een hoorzitting in Washington bijwoont, leidt Een moordonderzoek het team naar een lading gestolen anti-tankraketten en een militiegroep.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers