TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 The Blacklist
De taskforce onderzoekt een organisatie van bankrovers met een speciale expertise in het stelen van andere criminelen. Een oude zwarte lijst zaak duikt weer op.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Lost Car Rescue
Het team spoort verschillende historische voertuigen op in Rainy River. Terwijl Steve en Lee de strijd aangaan met Dave, gaan Matt en Jess de lucht in op zoek naar een historische spoorwegtruck om een plaatselijk museum te helpen.
«
»
07:55 Doomsday Caught On Camera
Door een dodelijke lawine in een skiresort moeten drie vrienden vechten voor hun leven. Een bizarre stofstorm slokt in een oogwenk een hele stad op. Een aardverschuiving breekt enorme stukken aarde af van een Noorse kustlijn.
«
»
08:35 MacGyver
MacGyver probeert een soldaat te bevrijden die gevangengehouden wordt in het Midden-Oosten. Hij gebruikt een voetbal en een mobiele telefoon om de soldaat te vinden.
«
»
09:20 MacGyver
Riley infiltreert bij een bende hackers die het op de minister van Defensie gemunt heeft. Al snel verliest het team het contact met haar. Ze gebruiken een magnetron en een ketting om haar te vinden.
«
»
10:00 MacGyver
Enkele terroristen zijn van plan een fortuin uit een casino te stelen. Het team moet inbreken en dit fortuin aan diamanten eerst stelen om het plan van de terroristen te dwarsbomen.
«
»
10:40 Cops
Een recidivist heeft meteen spijt van zijn destructieve beslissingen. Niets klopt wanneer een ontwijkende chauffeur de politie vertelt dat hij het slachtoffer is van een misdrijf. Een hulpsheriff moedigt een jonge vrouw aan om haar leven te beteren.
«
»
11:10 Cops
Een vluchtende verdachte probeert onder de gevangenis uit te komen. Een slaperige chauffeur vraagt de hulpsheriffs de waarheid te verbergen voor zijn boze vrouw. Een telefoontje over huisvredebreuk wordt een buurt-wijde beproeving.
«
»
11:40 Cops
Een recidivist slaat op de vlucht als agenten hem betrappen op een plek waar hij niet hoort te zijn. Twee tieners lukt het niet om een fietsendief te stoppen, dus wordt de politie opgeroepen om te helpen.
«
»
12:10 Cops
Een onhandelbare man probeert agenten te ontglippen. Getuigen bellen de politie wanneer een goedgeklede chauffeur door meerdere barricades rijdt. Zelfs hulpsheriffs zijn verrast wanneer een huiselijk gesprek een onverwachte wending neemt.
«
»
12:40 Cops
Een gewonde verdachte ziet zijn kans schoon en gaat ervandoor. Een man commandeert agenten nadat hij is betrapt met onsmakelijke spullen. Rechercheurs betrappen een man in een valstrik, maar hij wil zijn misdaad nog niet toegeven.
«
»
13:10 Cops
Tijd is van essentieel belang wanneer agenten proberen een gewapende verdachte van carjacking op te sporen. Politie arriveert op een hectische scène waar een getuige helpt. Een confronterende fietser wijt zijn slechte gedrag aan anime.
«
»
13:40 Cops
Een roekeloze chauffeur probeert zowel aan de politie als aan de pijn van een gebroken hart te ontsnappen. Agenten betrappen een vader die een slecht voorbeeld geeft. Een vrouw met een verleden heeft het moeilijk om een nieuw blad om te slaan.
«
»
14:10 Cops
Het is een soort reünie wanneer de politie een bekend gezicht inhaalt. De emoties lopen hoog op wanneer de minnares van een man problemen begint te krijgen met zijn vrouw. Agenten hebben moeite om een eerlijk antwoord te krijgen van een verdacht duo.
«
»
14:40 Cops
Een gezochte man gaat er vandoor terwijl hulpsheriffs hem op het spoor zijn. De politie komt in een achtervolging terecht als de angst van een bestuurder hem overmeestert. Een verkeerscontrole onthult een auto vol mensen die veel te verbergen hebben.
«
»
15:10 Cops
Agenten gebruiken handschoenen bij het aanhouden van een schichtige verdachte met een ernstige huidaandoening. Een aanstaande vader leert al snel dat vluchten de zaken alleen maar erger maakt. Een aspirant-rapper trakteert agenten op een liedje.
«
»
15:40 Pawn Stars
Er wordt een zelfportret van Rolling Stones-gitarist Ron Wood naar de winkel gebracht. Rick wordt nostalgisch wanneer er een stapel liefdesbrieven, met de hand geschreven door Mickey Rooney, naar de winkel wordt opgestuurd.
«
»
16:05 Pawn Stars
Rick bekijkt een gesigneerde trui van quarterback Dan Fouts van de San Diego Chargers en de verdwijnende vogelkooi van tovenaar Harry Blackstone. Corey en Chumlee overtuigen Rick om lid te worden van hun fantasy-voetbalcompetitie.
«
»
16:35 Pawn Stars
Kogel hulzen van de laatste overval van John Dillinger worden naar de winkel gebracht. Rick en Corey proberen een deal te maken over een vintage Schwinn Whizzer uit 1947.
«
»
17:05 Pawn Stars
Een door Marilyn Monroe gesigneerde militaire ID wordt in de winkel gebracht. Een klant heeft een eerste editie van de zesde symfonie van Beethoven.
«
»
17:35 Pawn Stars
Operahandschoenen getekend door Hollywood-legende Clark Gable worden binnengebracht in de winkel. Rick gaat naar het huis van Lonnie Hammargren, de legende van Las Vegas, om zijn collectie te bekijken.
«
»
18:05 Pawn Stars
Een gitaarpedaal van Kurt Cobain wordt in de winkel gebracht. Een 'Boek van de Mormonen' uit 1842 lijkt het duurste boek dat ooit door de deur is gekomen.
«
»
18:30 Pawn Stars
Litho's, vermoedelijk van Vincent van Gogh, worden in de winkel gebracht. Er komt ook een verzameling vintage skateboards binnen.
«
»
18:55 Pawn Stars
Een gouden en zilveren Remington Arms-pistool en een verzameling Mr T-poppen komen de winkel binnen, terwijl Rick een pechkoekje opent.
«
»
19:25 Pawn Stars
Een gitaar van muzieklegende Stephen Stills en de camera van een detective uit de negentiende eeuw komen de winkel binnen.
«
»
19:55 Pawn Stars
Een gemummificeerde valk vindt zijn weg naar de winkel. Een gesigneerde Harlem Globetrotters-basketbal uit 1978 komt binnen in de winkel.
«
»
20:20 Geostorm
Na een reeks natuurrampen hebben de wereldleiders een netwerk van satellieten laten bouwen waarmee het weer beheerst kan worden. Dan gaat er iets mis en moeten twee broers hun best doen om te voorkomen dat een geomagnetische storm de aarde wegvaagt.
«
»
22:20 The Contractor
Als zijn nieuwe opdracht misloopt, moet een elitesoldaat op de vlucht slaan. Hij is verstrikt in een gevaarlijke samenzwering en moet lang genoeg in leven blijven om thuis te komen en de ware motieven te ontdekken van degenen die hem hebben verraden.
«
»
00:20 Pompeii
Terwijl de vulkaan Vesuvius op uitbarsten staat, wordt de heldhaftige slaaf Milo verliefd op de dochter van een rijke politicus en probeert hij zich een weg uit de arena te vechten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip Joos (VRT CANVAS)

Sporza doet op VRT 1 verslag van Nederland - Turkije, de vierde kwartfinale op het EK 2024, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Presentatie: Karl Vannieuwkerke. Verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk.

'Sporza: UEFA Euro 2024: Nederland - Turkije', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers