TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Two and a Half Men
Het huis van Lyndsey en Eldridge brandt, door toedoen van Alan, plat. Hierdoor besluiten de twee daklozen bij Alan en Charlie in te trekken.
«
»
02:25 Two and a Half Men
Alan zet de bloemetjes flink buiten terwijl hij zich voordoet als Charlie. Ondertussen verdwijnt Charlie stiekem om een cosmetische behandeling te ondergaan.
«
»
02:45 Two and a Half Men
Charlie is aan het daten met een oudere vrouw. Dat doet hij normaal nooit en de problemen laten daarom niet lang op zich wachten.
«
»
03:05 Two and a Half Men
Michelle, de vriendin van Charlie, is verrassend begripvol wat betreft zijn disfunctionele familie, maar wanneer ze Rose ontmoet besluit dat deze uit zijn leven moet verdwijnen.
«
»
03:25 Two and a Half Men
Wanneer een dronken Charlie de date van Jake verpest, neemt Jake wraak door Alan te overtuigen Evelyn uit te nodigen voor een verjaardagsetentje. Intussen blijken Evelyn en Russel het zeer goed met elkaar te kunnen vinden.
«
»
03:45 Two and a Half Men
Charlie is in de wolken wanneer blijkt dat Berta's tijdelijke vervangster schitterend werk levert. Ondertussen denkt Alan dat de ex-man van Evelyn hem bedreigt.
«
»
04:05 Two and a Half Men
De ex van Charlie, Courtney, wordt vrijgelaten uit de gevangenis, en hij besluit, ondanks hun gezamenlijke verleden, om haar andermaal te verwennen. Alan vreest dat Courtney de goedheid van zijn broer opnieuw wil misbruiken.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:58 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:40 Two and a Half Men
Lyndsey is jarig, en Alan haalt alles uit de kast om haar een onvergetelijk verjaardagscadeau te kunnen geven.
«
»
10:00 Two and a Half Men
Charlie is helemaal ondersteboven van zijn breuk met de schone Courtney. Hij brengt een bezoekje aan dokter Freeman om hem te helpen met zijn problemen.
«
»
10:20 NCIS: Los Angeles
Sam en Callen komen in de problemen wanneer ze besluiten een anonieme tip op te volgen. Wanneer het team ze niet meer kan bereiken vrezen ze voor een mogelijke aanval door terroristen.
«
»
11:00 Hawaii Five-0
McGarret en Kono vermoeden dat een ontvoerd meisje mogelijk het slachtoffer is geworden van een berucht netwerk van mensenhandel gericht op seks. Intussen doen Chin en Grover onderzoek naar een moord in een bescheiden woonvoorziening.
«
»
11:45 Listing Impossible
De eigenaars zijn teleurgesteld in een landhuis van twaalf miljoen dollar die bij een golfbaan ligt. Aaron en Morgan zijn vastbesloten om het te verbeteren. Bovendien hebben Aaron en Arvin ruzie als Arvin een deal overschrijdt.
«
»
12:25 Bar Rescue
De eigenaar van deze bar was als kind ziek, en hij heeft daarbovenop ook zijn vader verloren. Jon probeert hem te helpen door hem te leren hoe hij een bar moet runnen en een bedrijf moet leiden.
«
»
13:15 Pawn Stars: Best Of
Een aantal van de meest bizarre verzamelingen zijn binnengebracht door een aantal fanatieke fans.
«
»
14:00 Backroad Truckers
Dave daalt af in een mijn om samen met Alyssa een zeldzaam stuk apparatuur te bergen. Angela worstelt met wat een gemakkelijke klus zou moeten zijn, en Dale gaat op een epische zoektocht naar stookolie voor Donny's winkel.
«
»
14:45 Listing Impossible
Aaron en Neyshia werken met een cliënt die een vreemde liefde voor paars heeft. Ze komen erachter dat een verfkleur niet het enige probleem blijkt te zijn.
«
»
15:30 Hawaii Five-0
McGarret en Kono vermoeden dat een ontvoerd meisje mogelijk het slachtoffer is geworden van een berucht netwerk van mensenhandel gericht op seks. Intussen doen Chin en Grover onderzoek naar een moord in een bescheiden woonvoorziening.
«
»
16:20 World's Most Dangerous Prisoners
Freddy Geas was een huurmoordenaar voor de Italiaans-Amerikaanse maffia. Uiteindelijk werd de misdadiger wel gepakt. Hij wordt ervan beschuldigd dat hij de beruchte maffiabaas Whitey Bulger dood heeft geslagen, terwijl hij achter de tralies zat.
«
»
17:15 Bar Rescue
In Atlanta helpt Jon een eigenares door haar bar te redden en haar personeel te managen.
«
»
18:05 Pawn Stars: Best Of
De Pawn Stars krijgen hun suikerboost als ze een Pez-verzamelaar ontmoeten die 50 stuks klassieke Americana wil verkopen, en een verkoper met twee gigantische M&M-snoepdisplays. Rick kan de bovenkant van een vintage RC Cola-machine openmaken.
«
»
18:55 Backroad Truckers
Nadat Angela een baan van Dave heeft aanvaard, lokt Big Donny haar weg met een beter aanbod. Dave probeert hem terug te pakken door een vrachtwagen te kopen die Donny wilde, zodat hij hem met winst kan doorverkopen.
«
»
19:45 Borderforce USA: The Bridges
Een enorme lading cocaïne wordt gevonden in de vloer van een vrachtwagen. Een jonge man probeert de Verenigde Staten binnen te komen om zich in te schrijven voor een school. Een vrouw wordt betrapt op het smokkelen van fentanylpillen.
«
»
20:35 The Blacklist
Een cryptische omschrijving van Red leidt het team naar een veiligheidslek binnen de Amerikaanse overheid. Congreslid Hudson neemt grote stappen om de werkwijze binnen de taskforce te onthullen.
«
»
21:20 The Blacklist
Cooper raakt in de verdediging nadat hij is gebeld door de procureur-generaal. Aan de andere kant heeft Red de kans om dierbare vrienden te bezoeken.
«
»
22:10 The Blacklist
Onder druk van het onderzoek van congreslid Hudson moet de Task Force proberen te anticiperen op de volgende zet van Reddington.
«
»
23:05 The Blacklist
De Task Force blijft op Raymond jagen en vindt een aanwijzing over zijn verblijfplaats. De FBI neemt een beslissing over de Reddington Task Force.
«
»
00:00 Scorpion
Walters computer wordt getroffen door een virus. Daardoor dreigt het nieuwe project van Team Scorpion in het water te vallen. Het hele gebouw verandert in een dodelijke val.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers