TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Michaël Joossens en Jarne Rediers overlopen het belangrijkste en meest relevante nieuws. Van de laatste nieuwe TikTok-trend tot het nieuwste nummer dat je moet gehoord hebben en de actua die je nodig hebt om te kunnen mee praten in de koffiehoek.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 DC's Legends of Tomorrow
Terwijl Sara herstelt van haar laatste gevecht, begint Charlie te merken dat er iets niet helemaal in de haak is met haar. Constantine en Zari komen vast te zitten in een Victoriaans pension. Ava, Gary en Rory maken een reis.
«
»
11:50 Storage Wars
Lisa besluit in Placentia op de feiten af te gaan, waardoor de internationale betrekkingen onbedoeld worden bemoeilijkt. Ivy en zijn zoon toveren een kastje tevoorschijn met een mysterieuze sportuitrusting.
«
»
12:15 Storage Wars
Brandi is in Perris en doet er alles aan om positief te blijven. Darrell stuit in een opslageenheid op een aantal vintage bakken. Ondertussen werkt Gunter Rene op de zenuwen als hij aandringt op een opslageenheid die vol zit met afval.
«
»
12:35 Pawn Stars
Walk Like an Egyptian met de Pawn Stars. Als een Romeins decorstuk uit de film Cleopatra in de winkel belandt, is het de vraag of Rick er een prijs voor biedt die een farao waardig is of dat het een oude prul is.
«
»
13:00 Pawn Stars
Corey waagt zich waar niemand zich ooit durfde te begeven en bekijkt de gesigneerde foto van een acteur van de oorspronkelijke Star Trek-cast. Zal hij dit item doorstralen naar de winkel of ligt dat niet voor de hand?
«
»
13:25 Highway Thru Hell
Colin neemt de controle over Mighty Mo tijdens een storm. Dylan ontmoet een truck aan de rand van een klif. Ondertussen proberen Jamie en Paris een oude bulldozer weer tot leven te wekken.
«
»
14:20 Nightwatch
Op een vreemde Mardi Gras worden de traditionele parades geannuleerd, maar de noodgevallen gaan gewoon door. De eerstehulpverleners reageren op een botsing, een motorongeluk, een huisbrand en een mogelijke hartstilstand.
«
»
15:10 DC's Legends of Tomorrow
Terwijl Sara herstelt van haar laatste gevecht, begint Charlie te merken dat er iets niet helemaal in de haak is met haar. Constantine en Zari komen vast te zitten in een Victoriaans pension. Ava, Gary en Rory maken een reis.
«
»
16:00 Hawaii Five-0
Het Five-0 team onderneemt een klopjacht wanneer een van de leden wordt neergeschoten. Ondertussen komt er een ongelofelijk ingewikkeld dilemma aan de oppervlakte.
«
»
16:55 Storage Wars
San Bernardino brengt de krijger in Ivy naar boven, die het opneemt tegen een beginnende koper. Kenny heeft na zijn bezoek aan een opslageenheid een massage nodig. Lisa gaat naar een kleinere opslageenheid, maar haalt daar de beste vondst binnen.
«
»
17:25 Storage Wars
Brandi laat Danielle het voortouw nemen bij een aankoop in Santa Ana. Rene besluit een gokje te wagen en koopt een bijzondere vondst. Ivy ontdekt dat zijn aanwinst alles kan veranderen.
«
»
17:55 Pawn Stars
Er belandt een handgeschreven brief van Founding Father James Monroe in de winkel. Corey en Chumlee interesseren zich voor een authentieke Playboy-stoel, die als promotiemateriaal diende.
«
»
18:20 Pawn Stars
Iemand biedt een eerste druk van 'The Happy Prince' van Oscar Wilde te koop aan. De vraag is of Rick deze literaire klassieker weerstaat of dat hij zwicht voor de verleiding. Een klant biedt Corey een telegram uit 1972 in dat Muhammad Ali weigert.
«
»
18:50 Highway Thru Hell
Al en Gord zoeken op een besneeuwde weg naar een verloren houthakkerstruck. Jamie probeert een manoeuvre met Mighty Mo. Colin wordt geconfronteerd met zijn angst tijdens het werken aan een truck.
«
»
19:40 Nightwatch
De eerstehulpverleners behandelen o.a. een slachtoffer van een motorongeluk dat een ledemaat dreigt te verliezen, mensen met meerdere epileptische aanvallen, een jong kind met ademhalingsproblemen.
«
»
20:35 The First 48
Een jonge vrouw in Tulsa komt om het leven bij een drive-by-shooting, terwijl het ogenschijnlijke doelwit van de aanval er met zijn leven vanaf komt. Detectives praten met tieners en onderzoeken een sudderende vete om haar moordenaar te vinden.
«
»
21:30 The First 48
Wanneer een voormalige marinier wordt doodgeschoten als hij z'n gestolen fiets probeert terug te krijgen, gaat rechercheur Matt Frazier in Tulsa op jacht naar een criminele familie.
«
»
22:25 Shocking Emergency Calls
Het gruwelijke verhaal over hoe een brute aanval van een chimpansee levens voor altijd verandert. Een ijzingwekkend telefoontje van een online zedendelinquent die een schokkende moordbekentenis onthult.
«
»
23:25 Hawaii Five-0
McGarretts moeder geeft toe dat zij de geheim agente was die de vader van Wo Fats gedood heeft. Ondertussen heeft de beslissing van Chun-Ho zeer tragische gevolgen.
«
»
00:20 DC's Legends of Tomorrow
Iedereen staat te trappelen om het Weefgetouw van het Lot te gebruiken, maar er moet eerst besloten worden wie ze het eerste terug willen brengen. Charlie komt hierdoor voor een moeilijke beslissing te staan.
«
»
01:10 Ultimate Tag
Een parkourmeester, een overlevende van een nierziekte en een American football-speler doen mee.
«
»
02:00 Nightwatch
De eerstehulpverleners behandelen o.a. een slachtoffer van een motorongeluk dat een ledemaat dreigt te verliezen, mensen met meerdere epileptische aanvallen, een jong kind met ademhalingsproblemen.
«
»
02:45 Manifest
Michaela moet aanvaarden dat Jared getrouwd is. Ben helpt een medepassagier. Olive moedigt Grace aan om haar geheim aan Ben te onthullen.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers