TVgids - Play 6

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:35 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
«
»
10:05 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
10:50 Scorpion
Het team wacht vol ongeduld op de uitspraak in de rechtszaak van Cabe. Ondertussen moeten ze een hond bevrijden die vast is komen te zitten in een tank.
«
»
11:35 Scorpion
Walter valt flauw op kerstavond en droomt van een wereld waarin team Scorpion nooit bestaan heeft.
«
»
12:25 Scorpion
Het team komt vast te zitten in een doomsday bunker die gecontroleerd wordt door kunstmatige intelligentie.
«
»
13:15 Scorpion
Door een zonnevlam ontstaat er een algemene stroompanne in Los Angeles. Het team moet een jonge piloot helpen die door deze panne niet kan landen.
«
»
14:05 That '70s Show
Donna's ouders hebben besloten hun huwelijksgeloften te vernieuwen.
«
»
14:35 That '70s Show
Eric en Donna zijn voor het eerst intiem met elkaar geweest en het duurt niet lang voor hun boezemvrienden dat te weten komen.
«
»
15:05 That '70s Show
Kitty wil wat meer tijd doorbrengen met haar zoon en gaat samen met Eric naar de bioscoop.
«
»
15:30 That '70s Show
Wanneer Eric en Donna de liefde bedrijven in de auto, worden ze door de politie betrapt.
«
»
16:00 That '70s Show
Jackie betrapt Kelso wanneer hij met Laurie staat te kussen. Ze besluit het voor de zoveelste keer uit te maken. Eric rijdt Donna's kat aan, maar durft het zijn vriendin niet te vertellen.
«
»
16:30 The Simpsons
Bart, Nelson en Millhouse willen Moe een enorme poets bakken door op het darkweb een bruid voor hem te bestellen.
«
»
17:00 The Simpsons
Marge zoekt een baan en gaat plastic bewaarbakjes aan de man brengen. Ondertussen wil Lisa de wereld verbeteren naar voorbeeld van Amelie.
«
»
17:30 The Simpsons
Homer vindt zijn bestemming als tv-recapper. Zijn strenge cijfers leiden tot ruzie met Krusty, die Homer bijna vermoordt. Krusty verbergt zich in een circus en vindt het geluk.
«
»
18:00 The Simpsons
De band tussen Lisa en Homer wordt hechter dankzij wat qualitytime en Bart voelt zich daardoor verwaarloosd. Marge wil Homer helpen om zijn aandacht evenwichtig over de kinderen te verdelen.
«
»
18:25 The Simpsons
Black Friday is voor Marge geen succes, en dat wil ze rechtzetten bij de kerstuitverkoop, maar Homer en de kinderen verrassen haar met een vakantie in een oord in Florida.
«
»
18:55 Undercover Boss
Andrew Simon is de directeur van Fremont Street Experience, een attractie in Las Vegas.
«
»
19:55 The Perfect Storm
Een groep vissers besluit door een tegenvallende vangst nog n keer uit te varen, laat in het seizoen. Ze vangen veel, maar komen op de terugweg in een hevige storm terecht.
«
»
22:20 Rocky V
Rocky komt verslagen en bankroet terug uit Moskou. Hij besluit de jonge veelbelovende bokser Tommy Gunn te trainen.
«
»
00:30 NCIS: Los Angeles
Het team werkt samen met het Global Criminal Tribunal als een Syrir rechtvaardigheid wilt. Hij wordt aangevallen terwijl hij bewijs levert dat zou aantonen dat er chemische wapens werden gebruikt.
«
»
01:30 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team werkt samen met de FBI om een terreurgroep in Los Angeles te vinden die zich vermoedelijk voorbereidt op een dreigende aanval.
«
»
02:15 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team blijft zoeken naar een terreurcel in Los Angeles. Intussen zitten Callen en Sam vast in een bioscoopzaal.
«
»
03:00 NCIS: Los Angeles
Het team onderzoekt de moord op een journalist die een expos schreef over een geheime militaire operatie. De trouwdag van Kensi en Deeks komt dichterbij, maar de to-dolijst is nog niet af.
«
»
03:40 The Blacklist
De spanningen lopen hoog op wanneer Coopers zoektocht naar een afperser overlapt met de nieuwe zaak van het team. Kennison geeft toe dat hij het track-and-traceapparaat ontwierp dat Liz innam.
«
»
04:25 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Hoge Noorden' (Eén)

Met een sneeuwstorm op komst moet Mark op Hardangervidda de colonne voorbereiden. Dorien en Arent vertrekken vroeger dan gepland bij Evelyne. Arent wordt geplaagd door heimwee. Soetkin is nu 7 maanden zwanger en komt samen met Adah naar Belgi voor een reeks concerten. Voor Ellen verloopt de aanpassing in Rondane niet altijd even makkelijk.

'Het Hoge Noorden', om 20.40 uur op En.

Dossiers