TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:40 LOOP Play6
«
»
10:45 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
11:30 NCIS
Wanneer een marineluitenant wordt vermoord, moet het NCIS-team onderzoeken of dit onderdeel was van een recente reeks overvallen, dan wel een moord om informatie verborgen te houden.
«
»
12:25 NCIS
Wanneer een zaak verband blijkt te houden met een jeugdvriend van Ducky, reist hij samen met Special Agent Bishop naar Londen om met de familie en collega's van zijn voormalige vriend te praten.
«
»
13:20 NCIS
Het NCIS-team krijgt een zaak toegewezen waarbij de hoofdverdachte van een moord ook achternagezeten wordt door de Russische overheid.
«
»
14:15 NCIS
Tijdens een oefening van de kustwacht en NCIS vinden Gibbs en CGIS-agent Borin een overleden man. Wanneer Gibbs aan boord gaat van het schip blijkt het gekaapt te zijn door piraten.
«
»
15:10 NCIS
De vrouw van een commandant van de zeemacht wordt dood aangetroffen. Het team onderzoekt of haar dood iets te maken heeft met haar beroep als therapeute, of dat het om een terroristische aanslag gaat.
«
»
16:05 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op een gepensioneerde sergeant en ontbloot een malafide liefdadigheidsinstelling die aast op gezinnen die op zoek zijn naar vermiste militairen.
«
»
17:00 NCIS
NCIS-agent Gibbs probeert het hoofd van een marinehospitaal vrij te pleiten wanneer die wordt aangeklaagd voor het illegaal verstrekken van medische hulp aan de slachtoffers van een crash.
«
»
18:00 NCIS
DiNozzo en Bishop zitten door het slechte weer vast op de luchthaven van Washington. Dan krijgt Gibbs de melding dat er een terreuraanslag gepland is op de luchthavens in de buurt.
«
»
18:50 NCIS
Het NCIS-team praat met drie cyberterroristen die opgesloten zitten na een digitale aanval waarbij het internet in de hele stad een week lang uitgeschakeld was.
«
»
19:45 NCIS
Het team onderzoekt een reeks moorden die gelijkenissen vertoont met eerdere zaken. Ondertussen duiken twee ex-vrouwen van Gibbs op. Zij willen enkele belangrijke dingen met hem bespreken.
«
»
20:35 NCIS
Gibbs en de rest van het NCIS-team maken samen met FBI-agent Fornell jacht op een terrorist die in Amerika geboren is, gespot in Syrië en nu opnieuw wordt gesignaleerd in Washington D.C.
«
»
21:30 NCIS
Het team onderzoekt de moord op luitenant Eric Kutzel. De man was recent openlijk uitgekomen voor zijn homoseksuele geaardheid.
«
»
22:30 NCIS
Wanneer er een marinier wordt vermoord, keert DiNozzo terug naar de militaire academie waar hij als tiener een opleiding volgde.
«
»
23:25 NCIS
Tijdens een internationale antiterreurtop vindt een explosie plaats. Het team vermoedt dat de Russische agent Sergej hierachter zit.
«
»
00:25 CSI: Miami
Tijdens de finale van een realitydatingshow wordt de winnares dood aangetroffen. Haar tegenstandster is de hoofdverdachte. Het CSI-team ontdekt dat de deelnemers niet allemaal even eerlijk waren.
«
»
01:30 CSI: Miami
Bij de ontploffing van een bom in een restaurant in Miami vallen verschillende slachtoffers. Het team gaat ter plaatse om de omstandigheden van de aanslag te onderzoeken.
«
»
02:25 CSI: Miami
Horatio wordt geconfronteerd met informant Ron Saris. Rons huisgenoot Jimmy Castigan viel in een zwembad gevuld met zuur en loste in een oogwenk op. Saris beweert niets te hebben gezien.
«
»
03:10 The Blacklist
Het team wordt geleid naar een ongewone verdachte wanneer de klanten van een escortservice een voor een het loodje beginnen te leggen.
«
»
03:50 The Blacklist
Terwijl ze zoeken naar de vermiste schoondochter van senator Panabaker ontdekt het team een patroon dat mogelijk wijst op meerdere ontvoeringen. Red blijft puzzelen aan het mysterie rond Liz' dood.
«
»
04:35 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers