TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:20 LOOP Play6
«
»
10:35 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
11:20 NCIS
Gibbs en agent Pride zijn ervan overtuigd dat in New Orleans een copycat van de beruchte Priviliged Killer aan het werk is en openen de jacht op de seriemoordenaar.
«
»
12:15 NCIS
McGee's vriendin vindt een doorbraak in een controversiële zaak. Ze vraagt hulp aan het NCIS-team.
«
»
13:10 NCIS
Nadat een marineofficier dood werd aangetroffen op een landweg moet het NCIS-team uitzoeken of de moord het resultaat was van een bargevecht of dat er een heel andere reden achter zijn dood zit.
«
»
14:05 NCIS
Wanneer een fotograaf verdwijnt voor hij kan getuigen in de rechtbank moet het NCIS-team de moord waarvan hij getuige was onderzoeken.
«
»
15:00 NCIS
Vance geeft DiNozzo een speciale opdracht: de dochter van een admiraal terug naar huis brengen. DiNozzo moet echter zijn NCIS-team te hulp schieten wanneer hij een omstreden plaats delict betreedt.
«
»
15:55 NCIS
Het team onderzoekt of een brand op een schip van de US Navy met opzet werd aangestoken of niet. Ondertussen reist Gibbs naar zijn ouderlijk huis, na het nieuws dat zijn vader overleden is.
«
»
16:55 NCIS
Gibbs en McGee reizen naar Rusland om een computerexpert, die toegang heeft tot belangrijke informatie, veilig thuis te krijgen. Hun missie is echter in gevaar en ze moeten onderduiken .
«
»
18:00 NCIS
Wanneer een marineluitenant wordt vermoord, moet het NCIS-team onderzoeken of dit onderdeel was van een recente reeks overvallen, dan wel een moord om informatie verborgen te houden.
«
»
18:50 NCIS
Wanneer een zaak verband blijkt te houden met een jeugdvriend van Ducky, reist hij samen met Special Agent Bishop naar Londen om met de familie en collega's van zijn voormalige vriend te praten.
«
»
19:45 NCIS
Het NCIS-team krijgt een zaak toegewezen waarbij de hoofdverdachte van een moord ook achternagezeten wordt door de Russische overheid.
«
»
20:40 NCIS
Tijdens een oefening van de kustwacht en NCIS vinden Gibbs en CGIS-agent Borin een overleden man. Wanneer Gibbs aan boord gaat van het schip blijkt het gekaapt te zijn door piraten.
«
»
21:30 NCIS
De vrouw van een commandant van de zeemacht wordt dood aangetroffen. Het team onderzoekt of haar dood iets te maken heeft met haar beroep als therapeute, of dat het om een terroristische aanslag gaat.
«
»
22:25 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op een gepensioneerde sergeant en ontbloot een malafide liefdadigheidsinstelling die aast op gezinnen die op zoek zijn naar vermiste militairen.
«
»
23:20 NCIS
NCIS-agent Gibbs probeert het hoofd van een marinehospitaal vrij te pleiten wanneer die wordt aangeklaagd voor het illegaal verstrekken van medische hulp aan de slachtoffers van een crash.
«
»
00:25 CSI: Miami
Megan Hamilton, die zich vaak in het meer gefortuneerde milieu begeeft, wordt dood teruggevonden in haar woning. De vingerafdrukken op het moordwapen leiden naar Patrick Garrity.
«
»
01:30 CSI: Miami
Wolfe wordt door de Russische maffia gedwongen te knoeien met bewijsmateriaal op een plaats delict. Alleen zo kan hij het leven van een ontvoerde jongen redden. Horatio ontdekt de fraude.
«
»
02:25 CSI: Miami
Een moordzaak die te maken heeft met extreme plastische chirurgie leidt Horatio naar Ron Saris, die nog blijkt te leven en wraak wil nemen op Julia.
«
»
03:05 The Blacklist
Het onderzoek van het team naar Arcane Wireless, een onopspoorbaar gsm-netwerk voor criminelen, leidt tot onverwachte gevolgen.
«
»
03:50 The Blacklist
Een onderzoek naar Conglomerate, een groep van voormalige door de overheid gefinancierde huurmoordenaars, wordt ingewikkeld.
«
»
04:30 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers