TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
11:20 LOOP Play6
«
»
11:30 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
12:15 NCIS
Gibbs komt tijdens het onderzoek naar een gestolen drone in contact met zijn voormalige vriendin Hollis Mann.
«
»
13:05 NCIS
In een poging om terrorist Parsa te kunnen klissen, sporen Gibbs en het NCIS-team een van zijn handlangers op. Ondertussen heeft McGee het emotioneel zwaar na het incident dat hij heeft veroorzaakt.
«
»
13:50 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een havenbeambte. Gibbs ontdekt al snel een link met Benham Parsa. Bishop besluit haar teamgenoten in te lichten over haar vroegere connectie met de terrorist.
«
»
14:35 NCIS
Een truck met daarin kogelvrije vesten van slechte kwaliteit wordt onderschept. Het NCIS-team moet zowel de bron vinden als de vesten onderscheppen die al verscheept zijn naar militair personeel.
«
»
15:20 NCIS
Wanneer DiNozzo naar het Adams Hotel gaat om er af te spreken met zijn vader, ontstaat er een vuurgevecht met een man die zich voordoet als marineofficier.
«
»
16:10 NCIS
Wanneer er een bom ontploft op een benefietconcert moet het NCIS-team erachter zien te komen of het doelwit een rockster uit de jaren 80 was of dat de bom onderdeel was van een veel groter plan.
«
»
17:05 NCIS
Wanneer het lichaam van congreslid Dan McLane, een voormalig NCIS-agent, aanspoelt in New Orleans worden Gibbs en zijn voormalige collega, agent Dwayne Cassius Pride, herenigd.
«
»
18:00 NCIS
Gibbs en agent Pride zijn ervan overtuigd dat in New Orleans een copycat van de beruchte Priviliged Killer aan het werk is en openen de jacht op de seriemoordenaar.
«
»
18:50 NCIS
McGee's vriendin vindt een doorbraak in een controversiële zaak. Ze vraagt hulp aan het NCIS-team.
«
»
19:45 NCIS
Nadat een marineofficier dood werd aangetroffen op een landweg moet het NCIS-team uitzoeken of de moord het resultaat was van een bargevecht of dat er een heel andere reden achter zijn dood zit.
«
»
20:35 NCIS
Wanneer een fotograaf verdwijnt voor hij kan getuigen in de rechtbank moet het NCIS-team de moord waarvan hij getuige was onderzoeken.
«
»
21:30 NCIS
Vance geeft DiNozzo een speciale opdracht: de dochter van een admiraal terug naar huis brengen. DiNozzo moet echter zijn NCIS-team te hulp schieten wanneer hij een omstreden plaats delict betreedt.
«
»
22:25 NCIS
Het team onderzoekt of een brand op een schip van de US Navy met opzet werd aangestoken of niet. Ondertussen reist Gibbs naar zijn ouderlijk huis, na het nieuws dat zijn vader overleden is.
«
»
23:20 NCIS
Gibbs en McGee reizen naar Rusland om een computerexpert, die toegang heeft tot belangrijke informatie, veilig thuis te krijgen. Hun missie is echter in gevaar en ze moeten onderduiken .
«
»
00:20 CSI: Miami
Derek Powell houdt een feestje op zijn jacht wanneer een man en vrouw zijn boot overvallen en alle passagiers bestelen.
«
»
01:20 CSI: Miami
Amy Lansing staat op het punt te scheiden en dat wil ze uitgebreid vieren. Dan wordt haar ex-man Roger dood aangetroffen.
«
»
02:10 CSI: Miami
Op de bagageband van de luchthaven Grove International Airport duikt plots het lijk van een stewardess op tussen de koffers.
«
»
02:50 The Blacklist
In een reeks flashbacks haalt Donald Ressler herinneringen op aan zijn daden in de nasleep van Elizabeth Keens overlijden.
«
»
03:35 The Blacklist
De dood van een professionele tennisspeler leidt het team naar een dokter die mogelijk wedstrijden beïnvloedt voor een gokbedrijf. Red wil het fijne weten van Dembe's verraad.
«
»
04:15 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Zonder vulkanen zou er nooit leven op aarde zijn geweest. Ze zijn verantwoordelijk voor de zuurstof in de atmosfeer en voor onze oceanen. Regelmatige uitbarstingen zorgen voor mineraalrijke assen die het land bevruchten. Het zijn de architecten van onze planeet; meer dan tachtig procent van het aardoppervlak is het resultaat van magma dat uit het gesmolten binnenste naar boven komt en dat zorgt voor een platform voor leven.

'A Perfect Planet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers