TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:10 LOOP Play6
«
»
10:20 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
11:05 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op cryptoanalist Andrew Wells. Ze komen Anton Markin op het spoor, een man die vroeger door Tony werd ingezet als informant bij de Russische maffia.
«
»
12:05 NCIS
De kustwacht en het NCIS-team werken samen wanneer er zich een explosie voordoet op een olieplatform. Ondertussen heeft een anonieme grappenmaker het op de leden van het team voorzien.
«
»
13:00 NCIS
Het team onderzoekt de dood van Michael Dawson, een sergeant die om het leven kwam toen hij een overval probeerde te verijdelen.
«
»
14:00 NCIS
Het NCIS-team wordt ingeschakeld om een dodelijke aanrijding met vluchtmisdrijf te onderzoeken.
«
»
15:00 NCIS
Minister Sara Porter blijkt tijdens een geheime briefing te zijn afgeluisterd via een microfoon die in haar vulpen verstopt zat.
«
»
15:55 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op marinier Ron Flegman, die werd doodgeschoten door een clown.
«
»
16:55 NCIS
Op korte tijd zijn acht kinderen in het ziekenhuis opgenomen met dezelfde symptomen. Omdat het gaat om kinderen van wie familieleden bij het leger werken, wordt bioterrorisme niet uitgesloten.
«
»
18:00 NCIS
Gibbs komt tijdens het onderzoek naar een gestolen drone in contact met zijn voormalige vriendin Hollis Mann.
«
»
18:55 NCIS
In een poging om terrorist Parsa te kunnen klissen, sporen Gibbs en het NCIS-team een van zijn handlangers op. Ondertussen heeft McGee het emotioneel zwaar na het incident dat hij heeft veroorzaakt.
«
»
19:50 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een havenbeambte. Gibbs ontdekt al snel een link met Benham Parsa. Bishop besluit haar teamgenoten in te lichten over haar vroegere connectie met de terrorist.
«
»
20:40 NCIS
Een truck met daarin kogelvrije vesten van slechte kwaliteit wordt onderschept. Het NCIS-team moet zowel de bron vinden als de vesten onderscheppen die al verscheept zijn naar militair personeel.
«
»
21:35 NCIS
Wanneer DiNozzo naar het Adams Hotel gaat om er af te spreken met zijn vader, ontstaat er een vuurgevecht met een man die zich voordoet als marineofficier.
«
»
22:30 NCIS
Wanneer er een bom ontploft op een benefietconcert moet het NCIS-team erachter zien te komen of het doelwit een rockster uit de jaren 80 was of dat de bom onderdeel was van een veel groter plan.
«
»
23:20 NCIS
Wanneer het lichaam van congreslid Dan McLane, een voormalig NCIS-agent, aanspoelt in New Orleans worden Gibbs en zijn voormalige collega, agent Dwayne Cassius Pride, herenigd.
«
»
00:20 CSI: Miami
Wanneer Robert Banyon, een eigenaar van racepaarden, vermoord wordt tijdens een paardenrace, wordt het CSI-team opgeroepen.
«
»
01:25 CSI: Miami
Terwijl Calleigh en Ryan een lijk onderzoeken op de zolder van een verlaten woning, worden ze plots onder vuur genomen. Daarna steekt de schutter het huis in brand.
«
»
02:25 CSI: Miami
Op basis van de bevindingen van het CSI-team wordt Alfonso Reyes door de jury veroordeeld voor moord. Na de rechtszaak vindt Horatio nieuw materiaal dat de veroordeelde vrijpleit.
«
»
03:15 The Blacklist
Reddington zet de Task Force op het spoor van iemand die het recht graag in eigen handen neemt. Park helpt Ressler uit de nood.
«
»
04:00 The Blacklist
Dembe's positie als een FBI-agent veroorzaakt moeilijkheden voor Red. De Task Force ontfermt zich intussen over een zaak rond militaire technologie.
«
»
04:40 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers