TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:15 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:10 LOOP Play6
«
»
10:20 Storage Wars
Ze hopen spullen van waarde aan te treffen, maar dat is niet altijd het geval.
«
»
10:40 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
11:25 Scorpion
Team Scorpion probeert een man te redden die vastzit in een silo. Paige helpt haar moeder om haar geld terug te krijgen.
«
»
12:15 Scorpion
Team Scorpion probeert een gezonken schat te vinden. Het gaat echter helemaal mis wanneer de boot van Walter en Paige ontploft.
«
»
13:05 Scorpion
Walter en Sylvester nemen deel aan een internationale schaakcompetitie, als onderdeel van een undercovermissie. Het team probeert een spion te bevrijden voordat haar identiteit bekend wordt gemaakt.
«
»
14:00 That '70s Show
Donna slaagt erin Eric te laten spijbelen. Ze trekken er een namiddag met de auto op uit. Ze vinden een vat bier op de weg en besluiten een fuif te organiseren.
«
»
14:30 That '70s Show
Jackie wil naar een nieuwe discotheek. Steve is niet zo tuk op Jackies plan want hij kan absoluut niet dansen. Hij besluit lessen te nemen van Erics moeder.
«
»
15:00 That '70s Show
Eric wil met Donna naar de drive-in gaan. Jackie en Kelso belanden bij hen in de wagen. Ook Red en Kitty hebben plannen voor een avondje uit.
«
»
15:30 That '70s Show
Red en Kittie gaan hun dochter Laurie oppikken die samen met een vriendin Thanksgiving komt vieren. Lauries vriendin Kate is een streling voor het oog en dat ontgaat ook Eric niet.
«
»
16:00 That '70s Show
Het is zondag. Eric hoopt op een rustige dag, zodat hij een essay kan schrijven. Wanneer zijn oma onverwacht op bezoek komt, vallen zijn plannen in het water.
«
»
16:30 Two And a Half Men
Walden gaat op date met een onhandige vrouw, waardoor hun tijd samen al snel langer wordt dan voorzien. Alan leert een vrouw kennen die te veel informatie met hem deelt.
«
»
16:55 Two And a Half Men
Jenny heeft de hulp van Walden nodig om een tweede afspraakje te versieren. Ondertussen heeft Alan problemen met de vriendin van zijn ex-vrouw.
«
»
17:30 Two And a Half Men
Alan geeft Jenny relatieadvies. Walden begint aan een nieuw project met een voormalig werknemer.
«
»
17:55 Two And a Half Men
Walden is gefrustreerd wanneer Nicole enkel aandacht heeft voor haar softwareproject, dus biedt hij haar zijn hulp aan. Ondertussen regelt Larry een blind date voor Alan.
«
»
18:25 Two And a Half Men
Wanneer Marty Evelyn ten huwelijk vraagt, gaan Walden en Alan aan de slag met de organisatie van zijn vrijgezellenfeest.
«
»
18:55 Bar Rescue
Jon Taffer begint aan een rondreis langs de slechtste horecazaken van Amerika. Grijpen ze hun laatste kans op succes?
«
»
19:55 Nancy Drew
De jonge speurneus Nancy Drew gaat naar Los Angeles, waar ze alles op alles zet om de geheimzinnige dood van filmster Dehlia Draycott op te lossen.
«
»
21:45 Jack The Giant Slayer
Jack is een dappere maar arme boerenknecht die onbewust een poort tussen de mensenwereld en een angstaanjagend ras van reuzen opent.
«
»
23:55 MacGyver
De helikopter waarmee Mac en Jack terugvliegen, crasht in een afgelegen gebied van Kazachstan. Hun gevangene ontsnapt en neemt het pistool van Jack mee.
«
»
00:50 MacGyver
Met behulp van een vishaak en draad proberen Mac en Jack een corrupte FBI-agent op te sporen. Ondertussen is de rest van het team bang voor hun eerste beoordeling.
«
»
01:45 MacGyver
Wanneer Matty's petekind vermoord wordt, ontdekt het team overeenkomsten met de werkwijze van de Zodiak Killer.
«
»
02:30 Evil
De katholieke kerk vraagt Kirsten, David en Ben om te onderzoeken of een lokale profeet echt is. Ze zijn geschokt, wanneer ze een van haar visoenen tot leven zien komen.
«
»
03:10 Forged in Fire
Na de eerste, zware testronde gaan de overgebleven twee zwaardenmakers naar huis om in slechts vijf dagen het legendarische Crusader Sword te maken.
«
»
03:55 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

De voormalige CIA-agent Frank Moses leidt een eenzaam en saai leven na zijn pensionering. Het enige dat hem plezier oplevert, is het periodieke telefoongesprek met Sarah, die de contactpersoon is voor zijn overheidspensioen. Sarahs leven is ook niet bepaald spannend, totdat op een dag een team huurmoordenaars opduikt dat Frank wil vermoorden. Nu zijn identiteit bekend is en het leven van de vrouw om wie hij geeft in gevaar is, roept Frank zijn oude team weer bij elkaar in een ultieme poging te overleven.

'RED', film uit 2010 met oa. Helen Mirren en Bruce Willis, om 22.00 uur op VTM.

Dossiers