TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:15 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:40 LOOP Play6
«
»
10:45 Storage Wars
Ze hopen spullen van waarde aan te treffen, maar dat is niet altijd het geval.
«
»
11:10 Storage Wars
Ze hopen spullen van waarde aan te treffen, maar dat is niet altijd het geval.
«
»
11:30 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
12:15 NCIS
Gibbs, Abby, Palmer en Vance hebben de aanslag van Harper Dearing zonder kleerscheuren overleefd en krijgen hulp van de FBI bij hun zoektocht naar de psychopaat.
«
»
13:00 NCIS
Het team onderzoekt de dood van een voormalig werknemer van het NCIS. De vrouw verdween na de bomaanslag op het NCIS-hoofdkwartier en haar lichaam werd teruggevonden in een rivier.
«
»
13:45 NCIS
Ducky, die nog steeds herstelt van zijn hartaanval, besluit een twaalf jaar oude zaak te heropenen en laat het lichaam van een vermoorde marineofficier opgraven.
«
»
14:30 NCIS
Een helikopter stort neer boven zee en spoelt aan op het strand. Drie passagiers worden lichtgewond teruggevonden, maar van de piloot ontbreekt elk spoor.
«
»
15:15 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een onderofficier, die dood werd aangetroffen in een peperdure sportwagen. Gibbs ontdekt dat het moordwapen afkomstig was uit een pandjeshuis.
«
»
16:10 NCIS
Het team onderzoekt de moord op Michael Torres, een luitenant die onlangs uit Irak was teruggekeerd. Torres werd samen met zijn overste, kapitein Joe Westcott, aangevallen door een bende.
«
»
17:05 NCIS
Gibbs zet zijn zoektocht naar de terrorist verder. Abby maakt plannen voor een groot Thanksgiving-diner met het hele team. Ziva probeert tevergeefs aan operatickets te geraken.
«
»
18:00 NCIS
Marinier Wade ziet hoe enkele gemaskerde mannen zijn tienerdochter Lydia en haar vriendin Rosie proberen te ontvoeren. Wade snelt de meisjes te hulp, maar wordt neergeschoten.
«
»
18:50 NCIS
Gibbs werkt samen met FBI-agent Fornell aan een onderzoek, nadat die laatste het doelwit werd van een schietpartij. Ondertussen draait de geruchtenmolen op volle toeren want Diane sliep bij McGee.
«
»
19:45 NCIS
Tony krijgt met Kerstmis het bezoek van zijn vader Anthony. Het team onderzoekt ondertussen de moord op de echtgenoot van een marineofficier.
«
»
20:40 NCIS
In een meer wordt het lichaam gevonden van een man in een legeruniform.
«
»
21:30 NCIS
Jarvis wil dat het nieuws over de dood van Eli David en Jackie Vance wordt stilgehouden zolang de identiteit van hun moordenaar nog niet bekend is.
«
»
22:25 NCIS
Het team onderzoekt de moord op marinier Chad Dunn en zijn vriendin Lyla Cutwright, die dood werden aangetroffen in hun wagen. Deze zaak roept herinneringen op bij Abby.
«
»
23:20 NCIS
Het team arresteert een hacker die hoog op de lijst met de meest gezochte cyberterroristen staat.
«
»
00:20 CSI: Miami
Het team gaat op zoek naar de persoon die op Horatio schoot toen hij op de luchthaven op Kyle en Julia stond te wachten.
«
»
01:20 CSI: Miami
Er ontstaat paniek op een strand waar een privéfeestje aan de gang is wanneer een man levend wordt verbrand. Het slachtoffer was geen onbekende bij de politie.
«
»
02:10 CSI: Miami
Rachel Marsh, de zestienjarige dochter van Delko's psychologe, wordt vermoord. Het meisje werd met messteken om het leven gebracht in het kantoor van haar moeder.
«
»
02:50 Evil
Het team evalueert een negenjarig jongetje die meteen gesteld is op David. Ze hopen dat ze zijn gewelddadige gedrag kunnen veranderen.
«
»
03:30 Evil
David en Kirsten zijn het niet eens over een uitdrijving.
«
»
04:15 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers