TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
11:25 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
12:15 NCIS
Gibbs slaat de handen in elkaar met Samantha Ryan en Clayton Jarvis, een hooggeplaatste marineofficier, om uit te zoeken wie geheime informatie over de zeemacht heeft gelekt.
«
»
13:00 NCIS
Gibbs denkt dat Michael Thomas, de zwager van NCIS-directeur Leon Vance, achter de moord op een onderofficier zit. Vance probeert Gibbs van Michaels onschuld te overtuigen.
«
»
13:45 NCIS
Tony en Ziva reizen naar Colombia, waar ze op zoek gaan naar de vermiste aalmoezenier Wade. Ze krijgen daarbij de hulp van Wades collega Maria Castro.
«
»
14:30 NCIS
Door een magazijnbrand worden documenten openbaar gemaakt die mogelijk een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid. De zaak herenigt Tony met een jongen uit zijn verleden.
«
»
15:20 NCIS
Het team onderzoekt een brand op een marineschip. Ze ontdekken dat die werd veroorzaakt door een bom en dat een soortgelijk springtuig werd gevonden op een ander marineschip in Napels.
«
»
16:10 NCIS
Ned Dorneget heeft een afspraak bij de tandarts voor een controleonderzoek. Tot zijn grote verbijstering vindt die in een van Neds tanden een zendertje.
«
»
17:05 NCIS
Gibbs schakelt Cole in om Dearing in de val te lokken. Even later onderschept het team een telefoontje waaruit ze kunnen opmaken dat Dearing een bom heeft geplaatst in de auto van Vance.
«
»
18:00 NCIS
Gibbs, Abby, Palmer en Vance hebben de aanslag van Harper Dearing zonder kleerscheuren overleefd en krijgen hulp van de FBI bij hun zoektocht naar de psychopaat.
«
»
18:55 NCIS
Het team onderzoekt de dood van een voormalig werknemer van het NCIS. De vrouw verdween na de bomaanslag op het NCIS-hoofdkwartier en haar lichaam werd teruggevonden in een rivier.
«
»
19:45 NCIS
Ducky, die nog steeds herstelt van zijn hartaanval, besluit een twaalf jaar oude zaak te heropenen en laat het lichaam van een vermoorde marineofficier opgraven.
«
»
20:40 NCIS
Een helikopter stort neer boven zee en spoelt aan op het strand. Drie passagiers worden lichtgewond teruggevonden, maar van de piloot ontbreekt elk spoor.
«
»
21:30 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een onderofficier, die dood werd aangetroffen in een peperdure sportwagen. Gibbs ontdekt dat het moordwapen afkomstig was uit een pandjeshuis.
«
»
22:25 NCIS
Het team onderzoekt de moord op Michael Torres, een luitenant die onlangs uit Irak was teruggekeerd. Torres werd samen met zijn overste, kapitein Joe Westcott, aangevallen door een bende.
«
»
23:15 NCIS
Gibbs zet zijn zoektocht naar de terrorist verder. Abby maakt plannen voor een groot Thanksgiving-diner met het hele team. Ziva probeert tevergeefs aan operatickets te geraken.
«
»
00:10 NCIS: Los Angeles
Deeks en Kensi gaan undercover in een buitenwijk van de stad.
«
»
01:05 NCIS: Los Angeles
Het team krijgt het opnieuw aan de stok met The Chameleon. Zijn gestoorde spelletjes brengen het leven van Mike Renko en Lauren Hunter in gevaar.
«
»
01:50 NCIS: Los Angeles
The Chameleon zet zijn sadistische spelletjes verder. Callen wil wraak nemen op hem na de dood van Renko en Hunter. Bovendien blijkt dat de seriemoordenaar een nieuw slachtoffer in het vizier heeft.
«
»
02:35 Evil
De katholieke kerk huurt forensisch psycholoog Kristen Bouchard in om te bepalen of een seriemoordenaar bezeten is door een demon.
«
»
03:15 Evil
Kristen, David en Ben onderzoeken een vermeend wonder, wanneer een tienermeisje weer tot leven komt na bijna drie uur dood te zijn geweest.
«
»
04:50 LOOP Play6
«
»
05:00 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers