TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:15 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
10:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
10:35 Bull
De broer van een overleden biljonair wil een rechtszaak beginnen tegen de dokter die hij verantwoordelijk acht voor de dood van zijn broer.
«
»
11:15 NCIS
Kapitein Thomas Jennings wordt vermoord teruggevonden met opengereten buik.
«
»
12:00 NCIS
Het lijk van een jonge marinier wordt gevonden aan een ketting in een verlaten gebouw. De dader heeft een boodschap achtergelaten voor Gibbs.
«
»
12:45 9JKL
Josh en Lauren realiseren zich dat hun ontmoeting verband houdt met de bemoeienis van hun moeder. Eve en Andrew zijn het zat om Harry op Wyatt te laten passen.
«
»
13:05 9JKL
Nadat Harry is teruggekeerd naar een vierdaagse werkweek, stelt Josh voor om op vrijdag acteerles te nemen om te voorkomen dat ze de dag samen doorbrengen.
«
»
13:30 Baywatch Hawaii
Het Baywatch-team redt een man die zich meer dan twintig minuten onder water bevond.
«
»
14:20 Baywatch Hawaii
De noordkust krijgt een nieuwe baas: een vrouw.
«
»
15:10 Lance
'Lance' vertelt het verhaal van de Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong, zijn strijd met teelbalkanker, zijn zeer succesvolle carrière én zijn val.
«
»
16:05 Instinct (2018)
Voormalig CIA-agent Dylan Reinhart heeft zijn oude leven vaarwel gezegd en werkt nu als schrijver en professor aan de universiteit.
«
»
17:00 NCIS
Tony ontdekt dat hij Renny Grant onschuldig naar de gevangenis heeft gestuurd. Grant is nu voorwaardelijk vrij en voert zijn eigen onderzoek naar diegenen die een complot tegen hem hebben gesmeed.
«
»
17:50 Special Victims Unit
Fin reist naar Cuba om een gevluchte verkrachter op te pakken. Barba's zaak dreigt te ontsporen door een politicus. Beschuldigingen tegen Benson leiden tot de terugkeer van een oude vriend.
«
»
18:45 Border Force USA: The Bridges
Bij Laredo Port of entry controleert een officier een tas die vreemd lijkt. Op de Laredo Rail Bridge vinden ze een besmetting met insecten en bij het immigratiecentrum vinden ze een gestolen paspoort.
«
»
19:40 Cops
Politieagenten, agenten en sheriffs patrouilleren door de straten op zoek naar autodieven, drugsdealers, sekswerkers, gewelddadige schurken.
«
»
20:05 Cops
Politieagenten, agenten en sheriffs patrouilleren door de straten op zoek naar autodieven, drugsdealers, sekswerkers, gewelddadige schurken.
«
»
20:35 Prodigal Son
Malcolm Bright is de zoon van een beruchte seriemoordenaar. Hij gebruikt zijn kennis om de politie van New York te helpen bij het oplossen van moordzaken.
«
»
21:30 Prodigal Son
Malcolm Bright, een van de beste criminele psychologen die er is, gebruikt zijn verwrongen genialiteit om de NYPD te helpen bij het oplossen van misdaden.
«
»
22:25 Prodigal Son
Een drugsgerelateerde moord zet Malcolm ertoe aan om de demonen uit zijn verleden onder ogen te komen. Gil, Jessica en Ainsley zijn verbaasd te horen dat Malcolm opnieuw contact heeft met zijn vader.
«
»
23:25 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Nick en Catherine onderzoeken de brutale aanval op een jongen in een steegje. Het onderzoek wordt bemoeilijkt door het slachtoffer zelf: de jongen weigert een klacht in te dienen.
«
»
00:20 Hawaii Five-0
Steve en Lou doen onderzoek naar de moord op een vriend van Flippa. Ze ontdekken dat een extremistengroep van plan is een dodelijke aanslag te plegen. Lou reageert emotioneel op de zaak.
«
»
01:15 Bull
Bull slaagt erin om de jury te laten twijfelen aan de schuld van zijn vriend Nathan tijdens diens proces.
«
»
02:00 Baywatch Hawaii
Het Baywatch-team redt een man die zich meer dan twintig minuten onder water bevond.
«
»
02:40 Baywatch Hawaii
De noordkust krijgt een nieuwe baas: een vrouw.
«
»
03:25 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers