TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:20 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
10:35 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
11:20 NCIS
Vance zet een nieuwe kracht in bij het team van Gibbs. Groentje Dwayne Wilson helpt bij het oplossen van een bankoverval, waarbij een bewakingsagent om het leven kwam.
«
»
12:15 NCIS
Vance en Gibbs ontdekken dat ze een vergissing hebben begaan: agente Langer blijkt niet de verrader binnen het NCIS-team te zijn.
«
»
13:10 NCIS
Een onbekende heeft de dochter van agent Lee ontvoerd. In ruil voor haar vrijlating moet ze staatsgeheimen doorgeven.
«
»
14:10 NCIS
Het team onderzoekt het overlijden van officier Greg Collins. Wanneer ze de handel en wandel van het slachtoffer natrekken, doen ze enkele pittige ontdekkingen.
«
»
15:05 NCIS
Tijdens de kerstperiode moet het NCIS-team overuren draaien. Bij een dubbele moord worden vingerafdrukken gevonden van Ned Quinn, een Vietnamveteraan die twintig jaar geleden dood werd verklaard.
«
»
16:00 NCIS
Het lijk van een al lange tijd vermiste luitenant wordt teruggevonden. De dader lijkt vlug gevonden, want de moord werd gepleegd op de wijze van Celia Roberts, een bekende seriemoordenaar.
«
»
17:00 NCIS
Gibbs en zijn team onderzoeken de moord op een zeeschip. De zaak lijkt opgelost wanneer zijn ex vlakbij de plaats van de misdaad wordt aangetroffen met bloed van het slachtoffer op haar lichaam.
«
»
18:00 NCIS
Kapitein Thomas Jennings wordt vermoord teruggevonden met opengereten buik.
«
»
18:55 NCIS
Het lijk van een jonge marinier wordt gevonden aan een ketting in een verlaten gebouw. De dader heeft een boodschap achtergelaten voor Gibbs.
«
»
19:50 NCIS
Tony ontdekt dat hij Renny Grant onschuldig naar de gevangenis heeft gestuurd. Grant is nu voorwaardelijk vrij en voert zijn eigen onderzoek naar diegenen die een complot tegen hem hebben gesmeed.
«
»
20:40 NCIS
Het team staat voor een raadsel wanneer een collega wordt vermoord. Het laatste wat de man deed voor hij stierf, was een bizar schilderij naar Abby sturen.
«
»
21:35 NCIS
Tyler Keith Owens, een goede vriend van Vance, wordt vermoord aangetroffen in Chicago. Vance gaat zelf op onderzoek uit en hij verdenkt al snel de baas van de georganiseerde misdaad in die buurt.
«
»
22:30 NCIS
Een moeder vindt een pistool tussen de persoonlijke spullen van haar 12-jarige zoon. Gibbs en zijn team proberen een spoor van oude misdaden en twee recente sterfgevallen te vinden.
«
»
23:25 NCIS
Trent Kort, een CIA-agent, neemt contact op met Gibbs en spreekt met hem af in een verlaten pakhuis. Ter plekke treft Gibbs Kort aan met twee lijken naast zich.
«
»
00:25 NCIS: Los Angeles
Hetty en haar team zijn nog steeds op zoek naar het boek van de vermoorde antiekhandelaar, maar krijgen concurrentie van enkele buitenlandse geheime diensten.
«
»
01:25 NCIS: Los Angeles
Een oud-officier, die lijdt aan een posttraumatische stressstoornis, is de enige overlevende van een dodelijke schietpartij. Buiten Kensi, lukt het niemand van het NCIS team om met hem te communiceren
«
»
02:20 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team onderzoekt de verdwijning van het lichaam van een moslim uit het mortuarium. Ze ontdekken een complot waarbij nucleaire wapens worden doorgesluisd naar terroristische organisaties.
«
»
03:05 Star Trek: Discovery
Wanneer keizerin Georgiou vastzit in het spiegeluniversum probeert ze een nieuwe wending te geven aan het verloop van de geschiedenis.
«
»
03:50 Star Trek: Discovery
In een gevaarlijke nevel moet de bemanning van de Discovery een mysterieus signaal zien te volgen. De eenzame Kelpien wordt daar gered en de oorzaak van de Burn wordt ontdekt.
«
»
04:45 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers