TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:05 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:10 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
11:55 NCIS
Tony en Ziva proberen Jenny's moordenaar op te sporen. Ze ontdekken dat het gaat om een zekere Natasha, een voormalige huurmoordenares.
«
»
12:50 NCIS
Er is een verrader aan het werk binnen het NCIS-team. Een officier die geheime informatie verkocht aan iemand binnen het NCIS wou alles opbiechten aan Vance, maar werd vermoord voor hij de kans kreeg.
«
»
13:40 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de zelfmoord van een luitenant, aan boord van een vliegdekschip. DiNozzo ontdekt dat de zelfmoord wellicht te maken heeft met een veel dodelijker plan.
«
»
14:30 NCIS
Wanneer de minnares van senator Kiley wordt vermoord, vertelt Kiley aan zijn goede vriend Gibbs dat hij niets met de zaak te maken heeft.
«
»
15:20 NCIS
Geheimen uit het verleden van Gibbs worden onthuld wanneer ze naar zijn geboorteplaats afreizen om een moord te onderzoeken.
«
»
16:10 NCIS
Gibbs en zijn team onderzoeken de moord op Rob Brewer, die in zijn garage werd doodgemarteld. De vingerafdrukken leiden hen naar voormalig teamleider Jack Kale.
«
»
17:00 NCIS
Tijdens de autopsie van een vermoorde officier vindt Ducky in diens mond een stuk perkament met daarop een verwijzing naar een internetfilmpje dat de moordenaar heeft gepost.
«
»
18:00 NCIS
Vance zet een nieuwe kracht in bij het team van Gibbs. Groentje Dwayne Wilson helpt bij het oplossen van een bankoverval, waarbij een bewakingsagent om het leven kwam.
«
»
18:55 NCIS
Vance en Gibbs ontdekken dat ze een vergissing hebben begaan: agente Langer blijkt niet de verrader binnen het NCIS-team te zijn.
«
»
19:45 NCIS
Een onbekende heeft de dochter van agent Lee ontvoerd. In ruil voor haar vrijlating moet ze staatsgeheimen doorgeven.
«
»
20:40 NCIS
Het team onderzoekt het overlijden van officier Greg Collins. Wanneer ze de handel en wandel van het slachtoffer natrekken, doen ze enkele pittige ontdekkingen.
«
»
21:35 NCIS
Tijdens de kerstperiode moet het NCIS-team overuren draaien. Bij een dubbele moord worden vingerafdrukken gevonden van Ned Quinn, een Vietnamveteraan die twintig jaar geleden dood werd verklaard.
«
»
22:30 NCIS
Het lijk van een al lange tijd vermiste luitenant wordt teruggevonden. De dader lijkt vlug gevonden, want de moord werd gepleegd op de wijze van Celia Roberts, een bekende seriemoordenaar.
«
»
23:25 NCIS
Gibbs en zijn team onderzoeken de moord op een zeeschip. De zaak lijkt opgelost wanneer zijn ex vlakbij de plaats van de misdaad wordt aangetroffen met bloed van het slachtoffer op haar lichaam.
«
»
00:20 NCIS: Los Angeles
Wanneer een plastisch chirurg en een ambtenaar door een groep terroristen worden vermoord, start het NCIS-team een zoektocht naar de enige getuige die de moordenaars kan identificeren.
«
»
01:10 NCIS: Los Angeles
Het onderzoek naar de ontvoering en moord op een gepensioneerde sergeant krijgt een vreemde wending wanneer strikt geheime informatie en gezochte terroristen betrokken raken bij het onderzoek.
«
»
01:55 NCIS: Los Angeles
Het team onderzoekt de moord op een antiekhandelaar. Ze ontdekken dat een gestolen boek geheime informatie bevat en zetten alles op alles om het boek te vinden.
«
»
02:40 Star Trek: Discovery
Michael gaat op missie wanneer ze meer informatie heeft over de Burn. Ze wil meer te weten komen over haar familie en over het lot van de Vulcans en de Romulans.
«
»
03:25 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers