TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
10:50 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
11:30 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
12:20 Two And a Half Men
Chelseas bloedmooie vriendin Gail lijdt zwaar onder de breuk met haar vriendje en komt enkele dagen bij Charlie en Alan logeren. De komst van Gail laat niemand onberoerd.
«
»
12:45 Two And a Half Men
Charlie wordt onzeker wanneer hij ontdekt dat Chelsea geen orgasme had tijdens hun laatste vrijpartij. Vastberaden om deze scheve situatie recht te trekken, bereidt hij een romantisch avondje voor.
«
»
13:15 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
14:15 That '70s Show
Hyde ontmoet de vrouw van zijn dromen: Chrissy. Zij wil het maken in New York met haar band. Hyde is danig onder de indruk van haar.
«
»
14:40 That '70s Show
Eric brengt net als elke zondag zijn oma naar huis. Onderweg praten ze voor het eerst in jaren over haar vervelend gedrag. Enkele seconden later krijgt de oude vrouw een hartaanval.
«
»
15:10 That '70s Show
Hydes moeder is al een tijdje weg uit Point Place. Hyde is ervan overtuigd dat ze binnenkort zal terugkeren.
«
»
15:40 That '70s Show
Nu Hyde bij de Formans is ingetrokken, verandert er heel wat in het huis van Kitty en Red. Hyde heeft er geen bezwaar tegen om karweitjes op te knappen, in tegenstelling tot Eric.
«
»
16:10 That '70s Show
Red en Kitty organiseren een rommelmarkt in hun voortuin. Hyde besluit zijn steentje bij te dragen door brownies te bakken. Wat Erics ouders niet weten, is dat hij er wat softdrugs in gedaan heeft.
«
»
16:35 That '70s Show
De firma waar Red werkt, sluit na vandaag zijn deuren. Bijgevolg wordt het zijn laatste dag en Kittie vreest voor zijn gemoedstoestand.
«
»
17:05 That '70s Show
Donna is het beu dat haar ouders geen oog hebben voor haar sinds ze begonnen zijn met een intensieve yoga-kuur.
«
»
17:35 That '70s Show
Lauries ex-professor van de universiteit komt onverwacht langs.
«
»
18:00 That '70s Show
Het is Halloween. Eric en zijn vrienden besluiten dat op de gepaste manier te vieren.
«
»
18:30 That '70s Show
Eric en zijn vrienden denken eraan om een weekend naar Vanstock te gaan, een festival voor jongeren die met een minibus rondrijden.
«
»
19:00 The Titan Games
Dwayne 'The Rock' Johnson presenteert deze epische competitie waarin alledaagse atleten hun krachten meten in slopende uitdagingen om een kans te maken op 100.000 dollar.
«
»
19:55 Fist Fight
Leerkracht Andy zorgt ervoor dat zijn collega Ron wordt ontslagen. Ron daagt hem vervolgens uit voor een knokpartij op de parkeerplaats.
«
»
21:45 Stolen
Wanneer de dochter van ex-crimineel Will wordt ontvoerd door zijn wraakzuchtige oude partner moet hij alles uit de kast halen om aan het losgeld van 10 miljoen dollar te komen.
«
»
23:35 The World's Best
Juryleden: Drew Barrymore, RuPaul Charles en Faith Hill.
«
»
00:35 Blue Bloods
Een medium beweert te weten wat er echt is gebeurd met een vrouw die op het eerste zicht zelfmoord lijkt gepleegd te hebben. Jamie en Eddie helpen een vrouw die haar zoon bijna doodde.
«
»
01:40 Blue Bloods
Danny gaat in tegen een direct bevel tijdens een gijzelingsonderhandeling. Nicky vraagt Erin om hulp als haar vriend zijn studiebeurs dreigt te verliezen.
«
»
02:25 Blue Bloods
Terwijl hij geen dienst heeft, is Danny getuige van een diefstal en ziet hij zich genoodzaakt zijn wapen te gebruiken. Het laat hem niet koud.
«
»
03:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers