TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:50 NCIS
Een Navy-officier is in mysterieuze omstandigheden omgekomen achter het stuur van zijn wagen toen hij van Guantanamo terugreed naar huis. Gibbs trekt met zijn manschappen naar Cuba.
«
»
12:45 NCIS
Op de dag van de begrafenis van majoor James Kidwell krijgt zijn treurende weduwe Sara een telefoontje van haar man, die haar meedeelt dat hij nog in leven is.
«
»
13:35 NCIS
Een vrouw wordt levend begraven. Ze kan zichzelf echter uit het graf redden door met haar blote handen een uitweg te graven. Hoewel ze aan geheugenverlies lijdt, kan ze zich toch iets herinneren.
«
»
14:25 NCIS
Een marineofficier wordt dood aangetroffen op het strand. Hij was technisch adviseur bij de productie van een geheim wapen voor de marine.
«
»
15:20 NCIS
Het team wordt ingeschakeld wanneer in een vuilnisbak een been wordt gevonden met daarop een tatoeage. Het spoor leidt hen naar een klein dorp waar een moord is gepleegd.
«
»
16:10 NCIS
Een marineofficier wordt dood teruggevonden. Na onderzoek blijkt dat hij werd vermoord door een scherpschutter. Het NCIS-team wordt ingeschakeld.
«
»
17:05 NCIS
Het team onderzoekt een reeks moorden die door dezelfde dader lijken te zijn gepleegd. De slachtoffers werden namelijk allemaal op dezelfde manier om het leven gebracht.
«
»
18:00 NCIS
De FBI vraagt Gibbs om zijn voormalige marineofficier op te sporen. Hij zou geld hebben gestolen tijdens een missie in Irak.
«
»
18:55 NCIS
Een terrorist houdt Ducky, Gerald en Kate gegijzeld. Het NCIS-team moet onderzoeken hoe het mogelijk is dat een lid van een terroristische organisatie een baan op de marinebasis heeft gekregen.
«
»
19:50 NCIS
Na een wild feest in een illegale nachtclub wordt het levenloze lichaam van een marinier gevonden. Het team moet uitzoeken wat er is gebeurd.
«
»
20:45 NCIS
Het team gaat op zoek naar een ex-gevangene die wraak wil nemen op de moordenaar van zijn vrouw.
«
»
21:40 NCIS
Een lid van het NCIS-team wordt dood teruggevonden. Hij onderzocht op het moment van zijn dood een geklasseerde zaak. De rest van het team is diep geschokt door de feiten en trekt op onderzoek uit.
«
»
22:35 NCIS
Marinier Bill Atlas blijkt vermist na een afspraak met journaliste Carol Powers. Tijdens het onderzoek ontdekt het team dat drie vroegere leden van hun eigen team inmiddels dood zijn.
«
»
23:30 NCIS
Een marinier wordt dood aangetroffen in het bos. Het onderzoek leidt het NCIS-team naar een militair kamp waar een wapenverkoop uit de hand is gelopen.
«
»
00:30 CSI: NY
Op de tiende verjaardag van 9/11 blikken Mac en de rest van het team terug op enkele momenten tijdens de aanslagen die op hun netvlies gebrand staan.
«
»
01:15 CSI: NY
Het CSI-team zet alles op alles om de beruchte pyromaan Leonard Brooks een halt toe te roepen. Brooks is namelijk een wraakcampagne begonnen tegen mensen uit zijn duistere verleden.
«
»
02:00 CSI: NY
De 19-jarige Ethan Grohl wordt doodgestoken op Brooklyn Bridge. Mac en Jo treffen op de plaats van de misdaad enkele foto's aan van de 15-jarige Mary Portico, die hen naar San Francisco leiden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers