TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
10:55 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
11:50 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
12:45 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
13:45 That '70s Show
Kerstmis komt eraan. Eric vraagt aan zijn ouders of hij een fuif mag geven in de kelder en zijn vader gaat tot zijn grote verbazing akkoord.
«
»
14:15 That '70s Show
Kelso heeft een avontuurtje gehad met Pam. Het duurt niet lang voordat Jackie hiervan op de hoogte is.
«
»
14:45 That '70s Show
Eric heeft een kras op de wagen gemaakt en mag er van zijn vader tijdelijk niet meer mee rijden. Kelso zorgt voor een oplossing.
«
»
15:10 That '70s Show
Kittie wil de communicatiestoornissen tussen Red en Eric van de baan helpen. Door zich te moeien, zorgt ze ervoor dat Red Eric en zijn vrienden vergezelt naar een worstelmatch.
«
»
15:40 That '70s Show
Op Valentijn vraagt Eric Donna voor het eerst uit. Ook Jackie en Kelso hebben romantische plannen. Steve en Fez vervelen zich stierlijk.
«
»
16:15 That '70s Show
Jackie vertelt Eric dat ze zwanger is van Kelso. Eric weet niet hoe hij dat nieuws moet verwerken en neemt Donna in vertrouwen. Op aanraden van haar moeder begint Donna de pil te nemen.
«
»
16:45 That '70s Show
Eric en zijn vrienden moeten elk een van hun ouders een dag volgen bij het uitoefenen van hun beroep. Kelso probeert uit te vissen wat zijn vader precies doet.
«
»
17:20 That '70s Show
Eric en Donna besluiten om als koppel naar het eindejaarsbal te gaan. Jackie hoopt dat Kelso haar mee uit zal vragen, maar hij heeft al afgesproken met Pan Macy.
«
»
17:50 That '70s Show
Red heeft een fulltime job weten te bemachtigen bij Mr. Millbank. Diens zoon David werd vroeger steeds geplaagd door Eric, maar nu wil Red dat zijn zoon optrekt met de jongeman.
«
»
18:20 That '70s Show
Sinds Eric heeft gezien hoe zijn ouders de liefde bedrijven, reageert hij heel vreemd. Het is zelfs zo erg dat zijn ouders denken dat hij aan de drugs zit...
«
»
18:55 The Titan Games
Dwayne 'The Rock' Johnson presenteert deze epische competitie waarin alledaagse atleten hun krachten meten in slopende uitdagingen om een kans te maken op 100.000 dollar.
«
»
19:55 Keanu
De neven Clarence en Rell ontfermen zich over een schattige kitten. Ze dopen het katje Keanu. Maar wanneer Keanu wordt ontvoerd, moet het duo zich voordoen als gangsters om hem terug te halen.
«
»
21:50 Parker
Nadat de professionele dief Parker door zijn collega's wordt verraden en voor dood achtergelaten, gaat hij vermomd en met een aantrekkelijke nieuwe partner achter hen aan.
«
»
00:10 The World's Best
Juryleden: Drew Barrymore, RuPaul Charles en Faith Hill.
«
»
01:05 Blue Bloods
Danny en Baez voeren onderzoek naar de dood van een tabloidjournalist die bezig was een artikel te schrijven over de hip-hopscene.
«
»
02:05 Blue Bloods
Frank vraagt zich af of een de spontane ontmoeting die hij had met gemeenschapsactivisten een ongeluk of met opzet was.
«
»
02:50 Blue Bloods
Frank ontmoet een oud-collega in een restaurant, waar ze tegenwoordig als serveerster werkt. Hij voelt zich schuldig en besluit haar te helpen haar oude baan terug te krijgen.
«
»
03:30 Star Trek: Picard
Picard en zijn team nemen het in een laatste confrontatie op tegen de Romulans op Coppelius, evenals de synths die hun bestaan koste wat het kost willen veiligstellen.
«
»
04:25 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers