TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
12:25 NCIS
Een marineluitenant wordt vermoord teruggevonden in zijn hottub. Het team interviewt de familieleden van het slachtoffer.
«
»
13:10 NCIS
Het team onderzoekt een explosie in de nabijheid van het huis van marineofficier Todd Nicholas en zijn vrouw, de populaire tv-ster Sheba Nicholas.
«
»
14:00 NCIS
Gibbs' rustige vakantie in de bossen wordt verstoord wanneer Tobias Fornell en marinekapitein Phillip Brooks hem een bezoekje brengen en hij wordt opgetrommeld om in de buurt een zaak op te lossen.
«
»
14:45 NCIS
Wanneer er nieuw bewijsmateriaal opduikt van een oude moordzaak, probeert het team de marinier die veroordeeld werd voor die moord, vrij te krijgen.
«
»
15:35 NCIS
Torres herkent het slachtoffer op een plaats delict. Jimmy denkt dat zijn lab behekst is wanneer er allerlei dingen mysterieus van plaats veranderen.
«
»
16:20 NCIS
Er wordt een muurschildering van een straatartiest en activist gestolen. Bishop heeft een speciale connectie met de artiest.
«
»
17:10 NCIS
McGee en Bishop reizen naar Afghanistan wanneer een moord in de VS gelinkt kan worden aan de dood van enkele soldaten in het buitenland.
«
»
18:00 NCIS
Wanneer de hoofdverdachte van een onopgeloste overval wordt vrijgelaten, hervat het team het onderzoek met een geheime surveillanceoperatie.
«
»
18:50 NCIS
Het onderzoek naar de moord op een oorlogsveteraan neemt een vreemde wending wanneer het team een achtergelaten, pasgeboren baby vindt.
«
»
19:40 NCIS
Minister van Defensie Wynn Crawford legt het moordonderzoek van Gibbs stil en eist dat agenten McGee en Torres worden gearresteerd voor hun daden.
«
»
20:30 NCIS
Een oude vriend vergezelt Gibbs tijdens een roadtrip. En een luitenant onder bescherming van NCIS wordt vergiftigd door een drugsdealer.
«
»
21:25 NCIS
Het team heropent een oude verdwijningszaak wanneer een ondervoed en verward 9-jarig meisje opduikt. Ze vermoeden namelijk dat het om de dochter van een vermiste rekruut gaat.
«
»
22:15 NCIS
McGee keert terug naar zijn oude school wanneer een paswoord dat hij er gebruikte als tiener gelinkt wordt aan een recente moord.
«
»
23:05 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de dood van een man die op zee overboord is gevallen. Torres is gefrustreerd wanneer hij van Vance de opdracht krijgt om drie studenten te begeleiden.
«
»
00:00 CSI: NY
Een man in een clownskostuum schiet op klaarlichte dag de eigenaar van een bakkerij neer. De dader kon gemakkelijk ontkomen omdat er vlakbij een samenkomst van clowns plaatsvond
«
»
00:55 CSI: NY
Een invloedrijke Spaanse projectontwikkelaar wordt dood aangetroffen in zijn appartement in hartje Manhattan.
«
»
01:45 CSI: NY
Een exclusief feest in een grote vrachtwagen kent een tragisch einde wanneer de chauffeur in de Hudsonrivier rijdt. Mac en zijn team moeten proberen te achterhalen wat er precies is gebeurd.
«
»
02:30 CSI: NY
Het team onderzoekt een schietpartij in een bar in New York, waarbij twee mensen om het leven kwamen. De dader slaagt erin te vluchten en neemt een vrouw mee als gijzelaar.
«
»
03:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers