TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Michaël Joossens en Jarne Rediers verwelkomen je elke ochtend van 6 tot 10u bij de Jongste Ochtendclub van Vlaanderen. Ze overlopen het belangrijkste - en meest relevante - nieuws.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:25 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will is jaloers wanneer hij hoort dat Jackie met Hank naar een feestje gaat. Hank daagt Will uit tot een wedstrijd alcohol drinken. Will blijft bijgevolg dronken achter en Jacky is razend.
«
»
11:50 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will regelt dat de popgroep Boyz II Men komt optreden tijdens de doop van Nicky. Vivian heeft nog niet besloten welke zuster peettante van haar zoon wordt.
«
»
12:10 That '70s Show
Jackie is verliefd op Fez, maar ze heeft geen flauw idee hoe ze de situatie moet aanpakken. Op aanraden van Donna besluit ze een afspraak te maken met een therapeut.
«
»
12:35 The Simpsons
Mr Burns wedt met zijn oude vriend dat niets Homer en Marge uit elkaar kan drijven, maar dat is buiten Moe gerekend.
«
»
13:00 Lethal Weapon
Murtaugh wendt zich tot Coles voormalige mentor, Tom Barnes, voor hulp bij een zaak. Ondertussen ontmoeten Murtaugh en Trish Natalie en Maya voor de eerste keer
«
»
13:55 Madam Secretary
Tijdens de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties ontmoet Elizabeth de assistent-vice-minister van Oost-Timor, die plotseling instort en overlijdt.
«
»
14:45 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team probeert Mosley te vinden nadat ze een huurmoordenaar van het kartel heeft vermoord en van de aardbodem is verdwenen.
«
»
15:45 NCIS
Wanneer er in het onderzoek naar de moord op een marinekapitein bewijsmateriaal opduikt dat gelinkt is aan zijn moeder, wordt Ducky plots geconfronteerd met een keuze die hij 37 jaar geleden maakte.
«
»
16:45 The Simpsons
Na een succesvolle campagne voor dierenrechten mogen de honden van Springfield doen en laten waar ze zin in hebben. Al snel vormen de honden roedels die de mensen laten merken wie er de baas is.
«
»
17:15 Friends
Joey mag samen met filmlegende Charlton Heston meespelen in een nieuwe film. Maar op zijn eerste draaidag overslaapt hij zich. Hij heeft geen tijd meer voor een douche en moet op de set improviseren.
«
»
17:45 Friends
Chandler schrikt zich een ongeluk wanneer zijn ex-vriendin Janice plots voor de deur staat. De vrouw wil zijn leven onmiddellijk reorganiseren.
«
»
18:15 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will heeft een examen maar stelt het studeren tot de laatste moment uit. Jammer genoeg voor hem is het een hectische avond ten huize Banks.
«
»
18:40 The Fresh Prince Of Bel-Air
Wanneer Carlton manager van de Peacock wordt, geeft Will zijn ontslag. Nadat Hilary ontdekt dat er een 'Ik haat Hilary'-nieuwsbrief bestaat, wil ze bewijzen dat ze een goede weervrouw is.
«
»
19:10 That '70s Show
Fez en Jackies liefde voor The Village People zet Hyde en de anderen ertoe aan een grootschalige verbranding van discoplaten te organiseren. De platenverbranding lokt heel wat volk.
«
»
19:35 Highway Thru Hell Canada
Onophoudelijke stormen en bittere kou stellen Jamie en zijn mensen zwaar op de proef, maar het is hun taak om de snelwegen van British Columbia in Canada open te houden.
«
»
20:35 CSI: Miami
Een hele familie lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Horatio en zijn team ontdekken dat een onlangs vrijgelaten drugsdealer wellicht iets met de zaak te maken heeft.
«
»
21:25 CSI: Miami
Het team onderzoekt de moord op de moeder van een deelneemster aan een schoonheidswedstrijd voor kinderen.
«
»
22:20 CSI: Miami
Een jonge miljonair met kanker, die rijk werd met het uitvinden van een revolutionaire gsm, wordt vermoord met een prototype van een gesofisticeerd wapen dat zijn bedrijf aan het ontwerpen was.
«
»
23:15 CSI: Miami
De jonge valschermspringer Kevin Ramsey komt om het leven bij een mislukte sprong. Het team onderzoekt zijn dood en ontdekt dat er met Ramseys parachute geknoeid is geweest.
«
»
00:10 CSI: Miami
Twee vrouwen, die prominente leden waren van een studentenvereniging, worden vermoord.
«
»
01:10 Lethal Weapon
Murtaugh wendt zich tot Coles voormalige mentor, Tom Barnes, voor hulp bij een zaak. Ondertussen ontmoeten Murtaugh en Trish Natalie en Maya voor de eerste keer
«
»
02:05 Van Helsing
Vanessa wordt gevangengenomen door vampierleider Julius en ziet een bekend gezicht in zijn groep. De nieuwkomers in het ziekenhuis nemen de leiding over van Axel.
«
»
02:50 Van Helsing
Terwijl Vanessa en Susan proberen te ontsnappen aan Julius via ondergrondse tunnels, wordt de kloof tussen twee groepen overlevenden in het ziekenhuis steeds groter.
«
»
03:35 Highway Thru Hell Canada
Onophoudelijke stormen en bittere kou stellen Jamie en zijn mensen zwaar op de proef, maar het is hun taak om de snelwegen van British Columbia in Canada open te houden.
«
»
04:20 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers