TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:40 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:55 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
12:45 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
13:40 The Fresh Prince Of Bel-Air
Carlton is ongelukkig nadat hij werd afgewezen door Paula, maar hij weet niet dat ze haar oog heeft laten vallen op Will. Phil en Vivian ontvangen een omslag van de arts met een foto van de foetus.
«
»
14:10 The Fresh Prince Of Bel-Air
Wills moeder vertelt hem dat ze haar verloving met Robert heeft verbroken. Dat klinkt Will als muziek in de oren tot hij hoort dat zijn moeder enorm uitkijkt naar zijn terugkeer naar Philadelphia.
«
»
14:40 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will en Carlton verliezen veel geld aan Geoffrey tijdens het gokken. Ze willen zich wreken en liegen Philip en Vivian voor dat hun butler de loterij gewonnen heeft.
«
»
15:10 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will overtuigt Philip ervan om een ex-misdadiger in dienst te nemen als klusjesman. Wanneer hun huis wordt leeggeroofd is Philip er als de kippen bij om de man te veroordelen.
«
»
15:45 The Fresh Prince Of Bel-Air
De familie Banks bereidt zich voor op de komst van de baby. Ashley vreest dat ze vanaf de geboorte op minder aandacht zal kunnen rekenen omdat ze niet langer de benjamin in huis zal zijn.
«
»
16:15 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will heeft een afspraakje met Monique. Maar hij is ontgoocheld wanneer blijkt dat ze niet te vinden is voor seks voor het huwelijk. Daarom beraamt Will een plan.
«
»
16:45 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will en Carlton schrijven zich in voor de universiteit van Princeton. Tot ieders verbazing wordt Will aanvaard, maar Carlton niet.
«
»
17:20 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will leert een belangrijke les wanneer Carlton de verkeerde pillen uit zijn kastje neemt. Hij denkt dat het om vitaminen gaat, maar eigenlijk zijn het amfetaminen.
«
»
17:55 The Fresh Prince Of Bel-Air
In het midden van de nacht denkt Vivian dat ze moet bevallen. Maar het is voorlopig loos alarm, tot haar water breekt wanneer ze alleen thuis is met Geoffrey en Ashley.
«
»
18:25 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will, Carlton en Jazz zijn onderweg met de auto en houden halt aan een vreemd casino in Nevada.
«
»
18:55 Go-Big Show
Go-Big Show toont supergrote talenten op een schaal die nog nooit eerder op televisie is gezien.
«
»
19:55 Midnight Special
Roy slaat samen met zijn zoon Alton op de vlucht. Het jonge kereltje beschikt namelijk over een krachtige gave waardoor zowel de overheid als een sekte Alton wil bemachtigen.
«
»
22:05 Police Academy 2: Their First Assignment
Kapitein Pete Lassard krijgt van zijn oversten een maand de tijd om de straten van Los Angeles veiliger te maken. Slaagt hij hier niet in, dan wordt hij vervangen door de ambitieuze luitenant Mauser.
«
»
23:55 SEAL Team
Het SEAL-team stuurt Ray undercover op een drukke kruidenmarkt waar er een verdachte geldtransactie met hoge inzet zal plaatsvinden.
«
»
00:55 SEAL Team
Jessica wordt ontvoerd door Halani. Het leven van Jason en de andere leden van het team wordt in gevaar gebracht.
«
»
01:50 SEAL Team
Een helikopter stort neer tijdens een missie. Enkele inzittenden overleven de crash maar zijn zwaar gewond.
«
»
02:30 SEAL Team
Jason en enkele van zijn medeteamgenoten raakten gewond tijdens de helikoptercrash. Jason besluit te liegen over de ernst van zijn toestand om meteen weer het veld te kunnen intrekken.
«
»
03:15 Doomsday Caught On Camera
Er barst een storm los tijdens een muziekfestival.
«
»
03:55 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:20 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:40 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers