TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:45 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:45 NCIS
In Soedan vallen enkele opstandelingen vrijwillige hulpverleners aan. Onder de slachtoffers bevindt zich de echtgenoot van Jeanne Benoit, de ex-vriendin van DiNozzo.
«
»
12:30 NCIS
Een onderofficier, die is aangeklaagd voor moord op zijn ex-vriendin, is vrijgelaten. Om zijn onschuld te bewijzen vraagt hij het NCIS-team om de zaak te onderzoeken.
«
»
13:25 NCIS
Het team wordt ingeschakeld om een matroos met leukemie te helpen in zijn zoektocht naar een geschikte beenmergdonor.
«
»
14:20 NCIS
Ducky wordt aangevallen door een man die beweert informatie te hebben over zijn halfbroer, die tientallen jaren geleden overleed.
«
»
15:15 NCIS
De bemanning en de passagiers van een privéjet worden vergiftigd. Al het bewijsmateriaal wijst in de richting van de vermiste chef Luca.
«
»
16:10 NCIS
Wanneer een marinier vermoord wordt aangetroffen komt het NCIS-team een circuit van internationale mensenhandel op het spoor.
«
»
17:05 NCIS
Een diepzeeduiker wordt vermoord. Het NCIS-team moet op een andere manier dan gewoonlijk de zaak onderzoeken.
«
»
18:00 NCIS
De dochter van secretaresse Sarah Porter werd ontvoerd. Om haar te vinden werkt het NCIS-team samen met de FBI.
«
»
18:45 NCIS
Wanneer Dr. Rush een verdachte van Gibbs moet opereren, ontdekt hij belangrijk bewijs. DiNozzo bezoekt Jeanne Benoit en helpt haar met een zaak waarin Soedanese dokters betrokken zijn.
«
»
19:45 NCIS
De privéplannen van het NCIS-team vallen in het water wanneer een makkelijk gesloten zaak toch niet afgerond blijkt te zijn.
«
»
20:35 NCIS
Wanneer een Amerikaans koppel wordt aangevallen in Irak, probeert Gibbs een sniper te contacteren die zes maanden eerder in hetzelfde gebied onder vuur lag.
«
»
21:30 NCIS
De vrouw en de minnares van een officier die vermoord werd beschuldigen elkaar van de misdaad. Het team moet onderzoeken wie liegt en wie de waarheid spreekt.
«
»
22:25 NCIS
DiNozzo ontvangt een enveloppe vol geld van een senator. Even later doet het bericht de ronde dat hij is omgekomen in een auto-ongeval.
«
»
23:20 NCIS
Een Britse cipier wordt dood aangetroffen in een container vol doodskisten. Het NCIS-team staat voor een moeilijke opdracht.
«
»
00:10 CSI: Miami
De voor moord veroordeelde crimineel Dante Kroll ontsnapt uit de gevangenis. De boef werd indertijd aan de galg gepraat door topbokser Logan, die nu vlak voor een belangrijke wedstrijd staat.
«
»
01:10 CSI: Miami
Horatio en zijn team onderzoeken de dood van universiteitsstudente Corinne Palmer. Zij werd vermoord tijdens een zwempartijtje met haar vriendin Monica Dow.
«
»
02:00 CSI: Miami
Horatio jaagt op een mysterieuze moordverdachte. Tijdens zijn zoektocht ontdekt hij dat het leven van de verdachte van ingewikkelde leugens aan elkaar hangt.
«
»
02:40 CSI: Miami
Horatio moet de gevaarlijke seriemoordenaar Toller begeleiden tijdens een vlucht. De man zou vijf vrouwen om het leven hebben gebracht.
«
»
03:25 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:20 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:40 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers