TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:35 MacGyver (2016)
Wanneer Mac in Puerto Rico is om een vriend te helpen, wordt hij tijdens een overval op een bank gegijzeld.
«
»
12:15 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een havenbeambte. Gibbs ontdekt al snel een link met Benham Parsa. Bishop besluit haar teamgenoten in te lichten over haar vroegere connectie met de terrorist.
«
»
13:00 NCIS
Een truck met daarin kogelvrije vesten van slechte kwaliteit wordt onderschept. Het NCIS-team moet zowel de bron vinden als de vesten onderscheppen die al verscheept zijn naar militair personeel.
«
»
13:45 NCIS
Wanneer DiNozzo naar het Adams Hotel gaat om er af te spreken met zijn vader, ontstaat er een vuurgevecht met een man die zich voordoet als marineofficier.
«
»
14:35 NCIS
Wanneer er een bom ontploft op een benefietconcert moet het NCIS-team erachter zien te komen of het doelwit een rockster uit de jaren 80 was of dat de bom onderdeel was van een veel groter plan.
«
»
15:25 NCIS
Wanneer het lichaam van congreslid Dan McLane, een voormalig NCIS-agent, aanspoelt in New Orleans worden Gibbs en zijn voormalige collega, agent Dwayne Cassius Pride, herenigd.
«
»
16:15 NCIS
Gibbs en agent Pride zijn ervan overtuigd dat in New Orleans een copycat van de beruchte Priviliged Killer aan het werk is en openen de jacht op de seriemoordenaar.
«
»
17:05 NCIS
McGee's vriendin vindt een doorbraak in een controversiële zaak. Ze vraagt hulp aan het NCIS-team.
«
»
18:00 NCIS
Nadat een marineofficier dood werd aangetroffen op een landweg moet het NCIS-team uitzoeken of de moord het resultaat was van een bargevecht of dat er een heel andere reden achter zijn dood zit.
«
»
18:50 NCIS
Wanneer een fotograaf verdwijnt voor hij kan getuigen in de rechtbank moet het NCIS-team de moord waarvan hij getuige was onderzoeken.
«
»
19:45 NCIS
Vance geeft DiNozzo een speciale opdracht: de dochter van een admiraal terug naar huis brengen. DiNozzo moet echter zijn NCIS-team te hulp schieten wanneer hij een omstreden plaats delict betreedt.
«
»
20:35 NCIS
Het team onderzoekt of een brand op een schip van de US Navy met opzet werd aangestoken of niet. Ondertussen reist Gibbs naar zijn ouderlijk huis, na het nieuws dat zijn vader overleden is.
«
»
21:30 NCIS
Gibbs en McGee reizen naar Rusland om een computerexpert, die toegang heeft tot belangrijke informatie, veilig thuis te krijgen. Hun missie is echter in gevaar en ze moeten onderduiken .
«
»
22:20 NCIS
Wanneer een marineluitenant wordt vermoord, moet het NCIS-team onderzoeken of dit onderdeel was van een recente reeks overvallen, dan wel een moord om informatie verborgen te houden.
«
»
23:15 NCIS
Wanneer een zaak verband blijkt te houden met een jeugdvriend van Ducky, reist hij samen met Special Agent Bishop naar Londen om met de familie en collega's van zijn voormalige vriend te praten.
«
»
00:05 CSI: Miami
Een overval in een juwelierszaak kent een dramatische afloop wanneer er een moord wordt gepleegd. Wanneer dan nog eens bewijs uit het lab wordt gestolen, keert Delko terug om de dader te vinden.
«
»
00:55 CSI: Miami
De huwelijksverjaardag van Laura en Chuck Williams eindigt dramatisch wanneer Laura dood wordt teruggevonden. Het onderzoek wijst uit dat de vrouw haar gezin fysiek en mentaal ernstig misbruikte.
«
»
01:45 Murder at 1600
Harlan Regis werkt als rechercheur bij de afdeling Moordzaken in Washington. Op een dag wordt hij gevraagd om een moordzaak in het Witte Huis te onderzoeken.
«
»
03:25 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:20 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:40 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Mike is een ervaren stripper, beter gekend als 'Magic Mike'. Hij neemt een onervaren jongen onder zijn hoede in de wereld van het strippen. De jongeman heet Adam, maar krijgt al snel de bijnaam 'the Kid' en leert van Mike de kunst van het strippen, feesten, versieren en vooral: gemakkelijk geld verdienen. Terwijl the Kid steeds dieper verdwijnt in de wereld van plezier en vertier, leert Mike zelf intussen een hele andere wereld kennen... die van de liefde voor Adams zus Brooke.

'Magic Mike', film uit 2012 met oa. Channing Tatum en Alex Pettyfer, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers