TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:25 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:30 MacGyver (2016)
Jack ondekt dat Dawn in LA woont en bij de CIA werkt.
«
»
12:10 NCIS
Het team onderzoekt de dood van Michael Dawson, een sergeant die om het leven kwam toen hij een overval probeerde te verijdelen.
«
»
12:55 NCIS
Het NCIS-team wordt ingeschakeld om een dodelijke aanrijding met vluchtmisdrijf te onderzoeken.
«
»
13:40 NCIS
Minister Sara Porter blijkt tijdens een geheime briefing te zijn afgeluisterd via een microfoon die in haar vulpen verstopt zat.
«
»
14:30 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op marinier Ron Flegman, die werd doodgeschoten door een clown.
«
»
15:20 NCIS
Op korte tijd zijn acht kinderen in het ziekenhuis opgenomen met dezelfde symptomen. Omdat het gaat om kinderen van wie familieleden bij het leger werken, wordt bioterrorisme niet uitgesloten.
«
»
16:10 NCIS
Gibbs komt tijdens het onderzoek naar een gestolen drone in contact met zijn voormalige vriendin Hollis Mann.
«
»
17:05 NCIS
In een poging om terrorist Parsa te kunnen klissen, sporen Gibbs en het NCIS-team een van zijn handlangers op. Ondertussen heeft McGee het emotioneel zwaar na het incident dat hij heeft veroorzaakt.
«
»
18:00 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een havenbeambte. Gibbs ontdekt al snel een link met Benham Parsa. Bishop besluit haar teamgenoten in te lichten over haar vroegere connectie met de terrorist.
«
»
18:50 NCIS
Een truck met daarin kogelvrije vesten van slechte kwaliteit wordt onderschept. Het NCIS-team moet zowel de bron vinden als de vesten onderscheppen die al verscheept zijn naar militair personeel.
«
»
19:45 NCIS
Wanneer DiNozzo naar het Adams Hotel gaat om er af te spreken met zijn vader, ontstaat er een vuurgevecht met een man die zich voordoet als marineofficier.
«
»
20:35 NCIS
Wanneer er een bom ontploft op een benefietconcert moet het NCIS-team erachter zien te komen of het doelwit een rockster uit de jaren 80 was of dat de bom onderdeel was van een veel groter plan.
«
»
21:30 NCIS
Wanneer het lichaam van congreslid Dan McLane, een voormalig NCIS-agent, aanspoelt in New Orleans worden Gibbs en zijn voormalige collega, agent Dwayne Cassius Pride, herenigd.
«
»
22:20 NCIS
Gibbs en agent Pride zijn ervan overtuigd dat in New Orleans een copycat van de beruchte Priviliged Killer aan het werk is en openen de jacht op de seriemoordenaar.
«
»
23:15 NCIS
McGee's vriendin vindt een doorbraak in een controversiële zaak. Ze vraagt hulp aan het NCIS-team.
«
»
00:10 CSI: Miami
Het team splitst zich op om drie verschillende moorden tijdens Spring Break te onderzoeken. Al gauw ontdekken ze dat de drie slachtoffers bevriend waren en nogal vaak voor problemen zorgden.
«
»
01:00 CSI: Miami
Een 15-jarige jongen komt tijdens een brand om het leven. Calleigh kan de zaak niet loslaten en wil koste wat het kost antwoorden vinden. Ondertussen vindt het team een tweede lichaam in de assen.
«
»
01:50 V for Vendetta
Londen, 2020. Evey, de dochter van twee vermoorde revolutionairen, wordt door de burgerpolitie lastiggevallen. De enigmatische V redt haar. Later op de avond pleegt V een bomaanslag.
«
»
03:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:20 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:40 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Voice Kids' (VTM) - finalisten 2022

Wordt het Jinthe of Marie-Émilie uit team Metejoor? Anne of Sien uit team K3? JAP of Gloria uit team Laura? Of Karista of Lina uit team Duncan? Wie wint deze jaargang van 'The Voice Kids' en gaat naar huis met een studiebeurs van 10.000 euro en de kans om een eigen single op te nemen?

'The Voice Kids', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers