TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:25 MacGyver (2016)
Mac, Jack en Reiley volgen het spoor van een sluipschutter naar Chernobyl. Bozer worstelt om een geheim voor Matty te bewaren.
«
»
12:05 NCIS
Richard Parsons zet zijn onderzoek naar het team verder en heeft het daarbij duidelijk op Gibbs gemunt. Vance doet een beroep op voormalig advocaat-generaal AJ Chegwidden om Gibbs te helpen.
«
»
12:55 NCIS
Gibbs komt tot de vaststelling dat een huurmoordenaar de leden van het NCIS-team een voor een probeert uit te schakelen. Vance ontdekt dat Ziva het volgende doelwit is.
«
»
13:45 NCIS
Gibbs en zijn team zetten de jacht op Parsa en zijn terreurgroep verder. Ze ontdekken dat Tomás Mendez, lid van een antiterreurbeweging, hun volgende doelwit zou kunnen zijn.
«
»
14:35 NCIS
Bij een ontploffing in een appartement komt de conciërge van het flatgebouw om het leven. Het appartement behoort toe aan luitenant Terence Keith, die al een tijdje spoorloos is.
«
»
15:25 NCIS
Tony en McGee onderzoeken de dood van sergeant Patricia Moreno. Ze ontdekken dat Moreno drie jaar geleden omkwam tijdens een missie in Afghanistan.
«
»
16:15 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op cryptoanalist Andrew Wells. Ze komen Anton Markin op het spoor, een man die vroeger door Tony werd ingezet als informant bij de Russische maffia.
«
»
17:10 NCIS
De kustwacht en het NCIS-team werken samen wanneer er zich een explosie voordoet op een olieplatform. Ondertussen heeft een anonieme grappenmaker het op de leden van het team voorzien.
«
»
18:00 NCIS
Het team onderzoekt de dood van Michael Dawson, een sergeant die om het leven kwam toen hij een overval probeerde te verijdelen.
«
»
18:55 NCIS
Het NCIS-team wordt ingeschakeld om een dodelijke aanrijding met vluchtmisdrijf te onderzoeken.
«
»
20:05 NCIS
Minister Sara Porter blijkt tijdens een geheime briefing te zijn afgeluisterd via een microfoon die in haar vulpen verstopt zat.
«
»
21:00 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op marinier Ron Flegman, die werd doodgeschoten door een clown.
«
»
22:15 NCIS
Op korte tijd zijn acht kinderen in het ziekenhuis opgenomen met dezelfde symptomen. Omdat het gaat om kinderen van wie familieleden bij het leger werken, wordt bioterrorisme niet uitgesloten.
«
»
23:10 NCIS
Gibbs komt tijdens het onderzoek naar een gestolen drone in contact met zijn voormalige vriendin Hollis Mann.
«
»
23:35 NCIS
In een poging om terrorist Parsa te kunnen klissen, sporen Gibbs en het NCIS-team een van zijn handlangers op. Ondertussen heeft McGee het emotioneel zwaar na het incident dat hij heeft veroorzaakt.
«
»
00:25 CSI: Miami
Het CSI-team onderzoekt de moord op een receptioniste, die met een bijl werd gedood. Al snel wordt duidelijk dat de vrouw niet erg geliefd was bij haar collega's.
«
»
01:20 CSI: Miami
Kyle, de zoon van Horatio, vraagt hulp aan zijn vader wanneer zijn vriend Brian vermist blijkt.
«
»
01:50 Scorpion
Nadat Sylvester hoge ogen gooit in De Juiste Prijs, moet Team Scorpion infiltreren bij een autosmokkel waar ook sprake is van de verscheping van biowapens naar Zuid-Amerika.
«
»
02:35 Scorpion
De bloedbank van Los Angeles wordt gehackt en uiteindelijk vernietigd wegens de kans op besmetting.
«
»
03:20 Scorpion
Het team trekt naar Djibouti, in hartje Afrika, om er Cabe proberen te bevrijden die er na een geheime missie gevangen werd genomen.
«
»
04:00 Scorpion
De zoon van een voormalige Vietnamveteraan roept de hulp in van het team. Hij vraagt hen om de stoffelijke overschotten van enkele gevallen soldaten zo snel mogelijk terug te vinden.
«
»
04:05 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:20 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:40 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers