TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:25 MacGyver (2016)
Het team zit een terrorist op de hielen die een huurling stuurde om gestolen zenuwgas te recupereren.
«
»
12:05 NCIS
Tony en Ziva reizen naar Colombia, waar ze op zoek gaan naar de vermiste aalmoezenier Wade. Ze krijgen daarbij de hulp van Wades collega Maria Castro.
«
»
12:50 NCIS
Door een magazijnbrand worden documenten openbaar gemaakt die mogelijk een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid. De zaak herenigt Tony met een jongen uit zijn verleden.
«
»
13:35 NCIS
Het team onderzoekt een brand op een marineschip. Ze ontdekken dat die werd veroorzaakt door een bom en dat een soortgelijk springtuig werd gevonden op een ander marineschip in Napels.
«
»
14:25 NCIS
Ned Dorneget heeft een afspraak bij de tandarts voor een controleonderzoek. Tot zijn grote verbijstering vindt die in een van Neds tanden een zendertje.
«
»
15:15 NCIS
Gibbs schakelt Cole in om Dearing in de val te lokken. Even later onderschept het team een telefoontje waaruit ze kunnen opmaken dat Dearing een bom heeft geplaatst in de auto van Vance.
«
»
16:10 NCIS
Gibbs, Abby, Palmer en Vance hebben de aanslag van Harper Dearing zonder kleerscheuren overleefd en krijgen hulp van de FBI bij hun zoektocht naar de psychopaat.
«
»
17:05 NCIS
Het team onderzoekt de dood van een voormalig werknemer van het NCIS. De vrouw verdween na de bomaanslag op het NCIS-hoofdkwartier en haar lichaam werd teruggevonden in een rivier.
«
»
18:00 NCIS
Ducky, die nog steeds herstelt van zijn hartaanval, besluit een twaalf jaar oude zaak te heropenen en laat het lichaam van een vermoorde marineofficier opgraven.
«
»
18:50 NCIS
Een helikopter stort neer boven zee en spoelt aan op het strand. Drie passagiers worden lichtgewond teruggevonden, maar van de piloot ontbreekt elk spoor.
«
»
19:45 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een onderofficier, die dood werd aangetroffen in een peperdure sportwagen. Gibbs ontdekt dat het moordwapen afkomstig was uit een pandjeshuis.
«
»
20:35 NCIS
Het team onderzoekt de moord op Michael Torres, een luitenant die onlangs uit Irak was teruggekeerd. Torres werd samen met zijn overste, kapitein Joe Westcott, aangevallen door een bende.
«
»
21:35 NCIS
Gibbs zet zijn zoektocht naar de terrorist verder. Abby maakt plannen voor een groot Thanksgiving-diner met het hele team. Ziva probeert tevergeefs aan operatickets te geraken.
«
»
22:25 NCIS
Marinier Wade ziet hoe enkele gemaskerde mannen zijn tienerdochter Lydia en haar vriendin Rosie proberen te ontvoeren. Wade snelt de meisjes te hulp, maar wordt neergeschoten.
«
»
23:20 NCIS
Gibbs werkt samen met FBI-agent Fornell aan een onderzoek, nadat die laatste het doelwit werd van een schietpartij. Ondertussen draait de geruchtenmolen op volle toeren want Diane sliep bij McGee.
«
»
00:10 CSI: Miami
Tyan en Cardoza werken undercover op een feestje, wanneer een man plots in een poel met dodelijke kwallen valt. Cardoza riskeert zijn leven om hem te redden.
«
»
01:05 CSI: Miami
De levens van Ryan en Natalia zijn in gevaar wanneer ze een verborgen druglab onderzoeken en er zich een ontploffing voordoet.
«
»
01:55 Scorpion
Walter komt het lang bewaarde geheim van Cabe over de Baghdad-missie te weten en dat legt een bom onder het voortbestaan van Team Scorpion.
«
»
02:35 Scorpion
Nadat Walters auto crasht aan de rand van een klif, staat het team voor haar belangrijkste missie ooit.
«
»
03:15 Scorpion
De nieuwe directrice van Homeland Security brengt het team opnieuw bij elkaar wanneer een Russische satelliet van zijn baan afwijkt. Walter heeft na het ongeval nog steeds last van zijn linkerhand.
«
»
03:55 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers