TVgids - Play 6

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:05 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
11:55 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
12:50 MacGyver (2016)
Wanneer MacGyver gedrogeerd en ontvoerd wordt door Murdoc, weet hij te ontsnappen met een naald. Hij probeert het volgende slachtoffer van Murdoc te redden voordat het te laat is.
«
»
13:30 Criminal Confessions
Vrouwen worden op brute wijze vermoord aangetroffen en de paniek slaat toe in Baton Rouge, LA. De stad vermoedt dat er een seriemoordenaar rondloopt.
«
»
14:25 Criminal Confessions
Wanneer een alleenstaande moeder met een voorgeschiedenis van hartproblemen dood wordt aangetroffen op de trappen van haar huis, nemen rechercheurs aan dat ze een natuurlijke dood is gestorven.
«
»
15:25 Coast Guard: Mission Critical
Smokkelaars proberen de Amerikaanse inlichtingendienst te ontwijken. In Oregon vallen twee wandelaars bij zonsondergang.
«
»
16:20 Border Force USA: The Bridges
De hondeneenheid waarschuwt de ploeg in verband met een voertuig. Nadien is het alle hens aan dek om een grondige controle uit te voeren.
«
»
17:20 Border Force USA: The Bridges
Een brandstoftank van een voertuig trekt de aandacht van de officiers van wacht.
«
»
18:20 Border Force USA: The Bridges
Cocane was ooit de meest gesmokkelde drug, maar de afgelopen jaren werd deze vervangen door Meth. De agenten ontdekken voor meer dan 2 miljoen aan drugs in flessen bier.
«
»
19:20 Border Force USA: The Bridges
Douane- en grensbeschermers ontdekken dat 5.000 munities over de Hidalgo-brug naar Mexico worden gesmokkeld.
«
»
20:25 Fixer, the
Jack Killoran is een advocaat die elke situatie kan 'regelen' voor zijn steenrijke clinten. Killoran komt echter op slechte voet te staan met een aantal van zijn klanten.
«
»
22:50 Wild for the Night
Een eenzaat die net uit de ontwenningskliniek ontslagen werd, keert terug naar huis. Daar tracht hij de moord op zijn zus op te lossen.
«
»
00:45 Blue Bloods
De dood van een rechter die moest oordelen over het lot van Chao Lin legt een zware hypotheek op het proces.
«
»
01:35 Blue Bloods
Een rechercheur in een maffiazaak wordt vermoord. Garrett wordt buiten zijn huis aangesproken door een SWAT-team na een valse melding.
«
»
02:15 Scorpion
Cabes ex-vrouw Rebecca heeft per toeval bewijsmateriaal ontdekt over de moord op een vooraanstaand politicus. Ze vreest dat haar leven nu in gevaar is en roept de hulp in van het team.
«
»
02:55 Scorpion
Het team wordt naar Bosni gestuurd, waar een militair vliegtuig werd neergeschoten.
«
»
03:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Miguel' (Eén)

'Never give up'. Dat is het levensmotto van Cercle Brugge-doelman Miguel Van Damme (27). Hij kreeg in 2016 te horen dat hij leukemie heeft. In de special Miguel volgt Eric Goens zijn traject van nabij. Na zijn diagnose volgt een periode van genezen, hervallen, genezen en opnieuw hervallen. Samen met zijn vrouw Kyana blijft Miguel zonder aarzelen voor genezing gaan. Er volgen jaren van chemo, ondraaglijke pijn en slapeloze nachten. Maar er zijn ook mooie momenten. Zo wordt Miguel in 2020 vader van een dochtertje, Camille. Een mirakel na alle chemo die zijn lichaam heeft moeten ondergaan. En nadat zijn contract afloopt, biedt Cercle Brugge hem een nieuw aan. De vereniging en de supporters blijven Miguel steunen. Dit jaar staat hij mee op de ploegfoto.

'Miguel', om 20.35 uur op En.

Dossiers