TVgids - Play 6

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:00 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
12:45 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
13:30 That '70s Show
Donna, Jackie, Kitty en Red ontfermen zich over Fez, die testen moet afleggen om een definitieve verblijfsvergunning te krijgen.
«
»
13:50 That '70s Show
Kelso is in de wolken wanneer Brooke hem meer betrekt bij de komst van de baby. Ze vraagt hem mee naar een doktersafspraak, maar plots verdwijnt zijn busje op mysterieuze wijze.
«
»
14:20 That '70s Show
Een stressspecialist bezoekt de Formans om de oorzaak van Reds hartproblemen te vinden. Dit is zeer tegen de zin van Kitty, die ervan overtuigd is dat zij de schuld zal krijgen.
«
»
14:40 That '70s Show
Ondanks Kelso's inspanningen om het goed te maken, blijft Fez kwaad. Donna vergat de pil te nemen en denkt dat ze zwanger is. Eric raakt in paniek en vraagt zijn ouders om hulp.
«
»
15:05 That '70s Show
Eric en Donna worden door hun ouders verplicht om in therapie te gaan bij de plaatselijke priester. Kelso laat Brooke geloven dat hij uitstekende resultaten behaalt op de politieschool.
«
»
15:35 Two And a Half Men
Charlie voelt zich aangetrokken tot een oudere schrijfster, terwijl Alan achter Jake aanloopt om hem een huistaak te laten maken.
«
»
16:00 Two And a Half Men
Alan is vastberaden om Angie te verleiden, ook al is ze een relatie begonnen met zijn broer. Charlie merkt dit en wil zo snel mogelijk met Angie naar bed gaan.
«
»
16:20 Two And a Half Men
Charlie loopt een ex-vriendin tegen het lijf wier achtjarige zoontje Chuck wel heel sterk op hem lijkt. De jongen lijkt niet alleen op hem, hij blijkt ook een uitstekend pianospeler te zijn.
«
»
16:45 Two And a Half Men
Alan valt Charlie voortdurend lastig voor de 38 dollar die hij van hem had geleend. Charlie lijkt helemaal niet van plan om hem terug te betalen, dus neemt Alan het recht in eigen handen.
«
»
17:10 Two And a Half Men
Charlie is aangenaam verrast wanneer hij ontdekt dat Alan met twee vrouwen tegelijk uitgaat, maar Alan lijkt niet uit het juiste hout te zijn gesneden om te liegen tegen beide dames.
«
»
17:35 Two And a Half Men
Charlie heeft zijn zinnen gezet op Melissa, de jonge en lieve receptioniste van Alan. Hij is vastberaden haar aan zijn lijstje met veroveringen toe te voegen. Alan kan niet wachten tot dit fout gaat.
«
»
18:00 Two And a Half Men
Charlie komt oog in oog te staan met een razende ex-vriendin, die beweert dat hij haar leven heeft verwoest. Deze confrontatie zet hem aan het denken.
«
»
18:30 Two And a Half Men
Jake komt de komende drie maanden bij Alan en Charlie wonen, omdat Alans ex Judith en haar man Herb voortdurend ruziemaken.
«
»
18:55 Two And a Half Men
Alan is in de war nadat hij onverwacht het bed heeft gedeeld met zijn ex Judith. Hij vindt dat ze veranderd is, maar wil geen overhaaste conclusies trekken.
«
»
19:25 Two And a Half Men
Charlies nieuwe vriendin Chelsea vraagt hem om de nacht bij haar door te brengen. Ondertussen heeft Alan alle moeite van de wereld om Jake een straf op te leggen en het been stijf te houden.
«
»
19:55 The Man from U.N.C.L.E.
Begin jaren 60, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-agent Illya Kuryakin samenwerken om een internationale criminele organisatie te bestrijden.
«
»
22:05 Free Willy 3: The Rescue
De inmiddels zeventienjarige Jesse loopt tijdens de zomer stage in het oceanografisch onderzoekscentrum van Randolph. Een groep walvisjagers heeft het ondertussen gemunt op de orkabevolking.
«
»
23:45 Get Smart
Nadat de identiteit van andere geheim agenten in gevaar is gekomen, wordt de stuntelige analist Maxwell Smart gekoppeld aan de mooie ervaren Agent 99 en mag hij eindelijk veldwerk gaan verrichten.
«
»
01:40 Legends of Tomorrow
Nu Constantine de hoofdregel heeft geschonden, proberen hij, Charlie en Zari de gevolgen het hoofd te bieden.
«
»
02:25 Legends of Tomorrow
Wanneer de Legends vernemen dat Mona een voortvluchtige heeft laten gaan, moeten ze koers zetten naar Mexico City. Mona zelf ontkent alle verantwoordelijkheid.
«
»
03:05 Legends of Tomorrow
Met Hank op de hielen maken de Legends een tijdsprong naar 1973. Ze ontvoeren president Nixon die als enige op de hoogte is van de waarheid.
«
»
03:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers