TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:45 NCIS
Wanneer het team een link vindt tussen de dood van een marinier en een escortdame, schakelen zij de hulp in van Holly Snow om de dader te vinden.
«
»
12:30 NCIS
Een moordenaar treedt op tijdens de nachtdienst van een NCIS-lid. Het team moet uitzoeken wat er werkelijk is gebeurd.
«
»
13:25 NCIS
Een man overlijdt onder mysterieuze omstandigheden. Terwijl het team op zoek is naar de moordenaar, verdwijnt de zus van het slachtoffer. Ook een vriend van de broers en zussen is recent overleden.
«
»
14:15 NCIS
Het NCIS moet op zoek naar een seriemoordenaar. Alle slachtoffers zijn lid van een motorbende. Het onderzoek leidt het team naar een verrassende ontknoping.
«
»
15:10 NCIS
Een lid van het NCIS-team wordt vermoord tijdens het onderzoek naar een verkrachtingszaak. Gibbs ontdekt dat er een ander motief aan de basis van de moord ligt.
«
»
16:05 NCIS
Gibbs gaat naar Mexico om wraak te nemen op een groep drugdealers. Daar wordt hij gevangengenomen door Paloma Reynosa, het hoofd van het drugskartel.
«
»
17:00 NCIS
Het team maakt nog steeds jacht op Paloma Reynosa. Die geeft zich niet zomaar gewonnen en begint een kat-en-muisspel met Gibbs.
«
»
18:00 NCIS
Op een middelbare school op de militaire basis van Quantico wordt de dertienjarige Rebecca Mason ontvoerd.
«
»
18:50 NCIS
Heather Dempsey, een explosievenexpert bij het leger, wordt thuis verrast door een inbreker. Ze schiet de man in koelen bloede neer.
«
»
19:40 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een Amerikaanse officier die dood werd teruggevonden op een Brits schip. De zaak dreigt een internationale rel te veroorzaken.
«
»
20:30 NCIS
Het team onderzoekt de moorden op een controversiële dj en een marineofficier. Ze werden vermoord tijdens een rechtstreekse radio-uitzending en de lijst met verdachten is lang.
«
»
21:20 NCIS
Luitenant-ter-zee Clea Thorson wordt aangereden door een bus en laat hierbij het leven. Op haar lichaam worden vreemde codes ontdekt die met zwarte inkt werden aangebracht.
«
»
22:10 NCIS
Het team is verrast wanneer Gibbs aan Tony's vader Anthony vraagt om mee te helpen aan een moordonderzoek.
«
»
23:05 NCIS
Het NCIS-team krijgt de opdracht om Ziva's vader te beschermen tijdens een conferentie. Hij zou het doelwit zijn van drie Palestijnse terroristen.
«
»
00:00 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een man wordt dood aangetroffen in een grote transparante hamsterbal. Het team ontdekt dat het slachtoffer - Zack Fish - aan claustrofobie leed en zich dus niet graag in afgesloten ruimtes bevond.
«
»
00:50 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een koppel wordt dood aangetroffen in motel Sky View. Het is niet de eerste keer dat in het motel een moord wordt gepleegd. Het team ondervraagt een labiele man die met bebloede kledij werd gezien.
«
»
01:40 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Finlay wordt verdacht van de moord op een man tijdens haar meidenweekend met Morgan en Sara. Die proberen de onschuld van hun vriendin te bewijzen.
«
»
02:25 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Tijdens een uitgebreid kerstfeest van een vastgoedbedrijf, compleet met echte sneeuw en rendieren, wordt er een vermoorde man gevonden. Het CSI-team komt in actie om het misdrijf te onderzoeken.
«
»
03:05 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Aan boord van een vliegtuig met als bestemming Las Vegas worden waardevolle spullen uit de handbagage van passagiers gestolen. De dader weet na de landing van het toestel ongezien van boord te komen.
«
»
03:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers