TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSCAZ2Play 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:35 Pawn Stars
Rick Harrison en zijn gezin hebben een pandjeshuis in Las Vegas. Ze kopen, verkopen en taxeren items van historische waarde.
«
»
11:55 Pawn Stars
Rick Harrison en zijn gezin hebben een pandjeshuis in Las Vegas. Ze kopen, verkopen en taxeren items van historische waarde.
«
»
12:20 Ultimate Tag
Deelnemers moeten springen, ontwijken, tuimelen en duiken om zich een weg te banen door verschillende uitdagende obstakelparcours.
«
»
13:05 That '70s Show
Kittie vindt dat Eric en zijn vrienden de traditionele kerstsfeer niet meer appreciëren en besluit daar verandering in te brengen.
«
»
13:30 That '70s Show
Jackie wordt door haar vader voor een hartverscheurende keuze gesteld.
«
»
14:00 That '70s Show
Erics nichtje Penny komt op bezoek. Vroeger had hij ongelooflijk veel ruzie met haar, maar hij moet toegeven dat ze uitgegroeid is tot een zeer aantrekkelijke jongedame.
«
»
14:30 That '70s Show
Eric en zijn vrienden zijn enthousiast over het jaarlijkse schoolbal.
«
»
14:55 That '70s Show
Eric is in het schoolblad verkozen tot de meest gegeerde vrijgezel en is van plan hier gebruik van te maken om meisjesharten te veroveren. Ondertussen denkt ook Donna aan een nieuwe relatie.
«
»
15:20 Two And a Half Men
Charlie heeft de jongste maanden zoveel geld uitgegeven dat hij nu financiële problemen heeft. Volgens Alan, die zijn boekhouding heeft doorgenomen, moet Charlie dringend gaan besparen.
«
»
15:50 Two And a Half Men
Wanneer Charlie en Alan de praktijk van hun tandarts verlaten, stuiten ze op Frankie, die de wagen van haar psychiater aan het vandaliseren is met een baseballknuppel.
«
»
16:15 Two And a Half Men
Wanneer de heren ontdekken dat Frankie met haar dochter op de vlucht is voor haar manipulatieve schoonouders wil Charlie zo snel mogelijk van haar af zien te komen.
«
»
16:45 Two And a Half Men
Charlie is teleurgesteld wanneer hij verneemt dat hij niet degene is die het hoederecht krijgt over Jake als Judith en Alan zouden overlijden.
«
»
17:10 Two And a Half Men
Tot zijn grote verbazing komt Charlie te weten dat zijn ex-vriendin nu als man door het leven gaat.
«
»
17:40 Two And a Half Men
Om Jakes elfde verjaardag te vieren, plannen Alan en zijn ex-vrouw Judith een familie-uitstap. Charlie en Evelyn zijn van de partij, maar ook Judiths aantrekkelijke zus Liz wordt uitgenodigd.
«
»
18:05 Two And a Half Men
Jake werkt iedereen op de zenuwen door voortdurend hetzelfde liedje te spelen op zijn gitaar.
«
»
18:30 Two And a Half Men
Charlie begint een affaire met Laura, de advocate die Alans echtscheiding moet regelen.
«
»
19:00 Two And a Half Men
Alan heeft de laatste tijd veel last van slaapwandelen. Charlie probeert zijn broer van dit vervelende probleem af te helpen.
«
»
19:25 Two And a Half Men
Judith is woedend op Charlie nadat die enkele denigrerende opmerkingen maakte over vrouwen.
«
»
19:55 Journey to the Center of the Earth
In de zoektocht naar zijn vermiste broer ontdekt wetenschapper Trevor een bijzondere, maar levensgevaarlijke verloren wereld in de binnenste kern van de aarde.
«
»
21:45 Final Destination 2
Tijdens een uitstapje met haar vrienden krijgt tiener Kimberly Corman plots een visioen over een zwaar ongeval waarbij tal van wagens betrokken raken.
«
»
23:30 Star Trek: Discovery
Spock en Burnham zetten koers naar Talos IV. Stamets probeert wanhopig contact te maken met Hugh.
«
»
00:35 Star Trek: Discovery
De Discovery crew dringt binnen in het hoofdkwartier van Sectie 31. Steeds meer lijkt het erop dat er zich een verrader in hun midden bevindt. Burnham probeert Spock bij te staan.
«
»
01:35 Star Trek: Discovery
Burnham is verbaasd te moeten vaststellen dat haar banden met Sectie 31 sterker zijn dan ze ooit had gedacht. Onder het mom van Red Angel staat de U.S.S. Discovery voor zijn grootste missie ooit.
«
»
02:20 Out for Justice
Agent Bobby wordt in de straten van Brooklyn voor de ogen van zijn vrouw en kinderen neergeschoten. Zijn vriend en collega Gino Felino, die in de wijk is opgegroeid, wil zich wreken op de dader.
«
»
03:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers