TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Neighbours: A New Chapter
Byron en Nicolette proberen de bemoeienis van Victor in hun liefdesleven te verwerken. Mackenzie is het beu dat Amira alle beslissingen neemt over Haz. En Andrew maakt zich zorgen over Sadie die groter wordt.
«
»
02:50 Neighbours: A New Chapter
De bewoners van Erinsborough komen samen na een tragische gebeurtenis. Susan stelt een ultimatum. Vic krijgt een band met zijn kinderen.
«
»
03:15 Grey's Anatomy
Enkele families maken ruzie terwijl ze op nieuws wachten over hun kinderen die gewond raakten bij de brand. Bailey krijgt het zwaar te verduren. Daarnaast verrast Winston Maggie en proberen Amelia en Link van hun tijd te genieten als nieuwe ouders.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Cold Case
Lilly en haar team gaan op zoek naar de moordenaar van een zelfmoordslachtoffer uit 1962 nadat de kleindochter van de vrouw bewijs heeft geleverd dat de zelfmoordbrief niet in het handschrift van haar grootmoeder is geschreven.
«
»
06:05 ER
Pratt krijgt koude voeten wanneer Bettina probeert hun relatie naar een hoger niveau te tillen, en Neela voegt zich bij het hockeyteam van de Ortho en is geschokt om te zien wie hun tegenstanders zijn.
«
»
06:50 Neighbours: A New Chapter
De bewoners van Erinsborough komen samen na een tragische gebeurtenis. Susan stelt een ultimatum. Vic krijgt een band met zijn kinderen.
«
»
07:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 C.S.I. New York
Het onderzoek naar de moord op een labmedewerker onthult vreemde overeenkomsten met een onopgeloste zaak uit de jaren '50. Het team krijgt een kijkje in wat er in het lab gebeurt.
«
»
08:25 FBI: Most Wanted
Nadat er bij een diamantenroof drie dodelijke slachtoffers vallen, gaat het team op zoek naar de voortvluchtigen. De zaak blijkt een gevaarlijke connectie te hebben met Kristins undercoververleden in Miami.
«
»
09:15 Shades of Blue
Wozniak mobiliseert zijn team om een gevaarlijke actie te ondernemen tegen de inlichtingendienst. Harlee heeft moeite om op het goede pad te blijven.
«
»
10:10 NCIS
Reeves ziet hoe zijn vriend ontvoerd wordt. De hoofdverdachte gaat er echter vandoor met vertrouwelijke militaire documenten. Ondertussen kampt McGee met een persoonlijk probleem.
«
»
11:05 Bones
Bij een vliegtuigcrash vindt Brennan botfragmenten die niet bij de crash horen. Haar onderzoek leidt haar naar de zaak van een man die vijf jaar eerder verdween.
«
»
11:55 Modern Family
Claire is dol op Halloween en is urenlang bezig geweest om het huis om te toveren tot een spookhuis. Elk familielid krijgt een rol toebedeeld, maar de avond verloopt niet geheel vlekkeloos.
«
»
12:25 New Girl
Jess krijgt een baan aangeboden als zombie bij een spookhuis. Nick bereidt zich voor op de komst van Amalia. Cece en Schmidt hebben bij toeval hun kleding perfect op elkaar afgestemd.
«
»
12:50 Friends
Rachel wil een knappe, jonge assistent in dienst nemen in plaats van een beter gekwalificeerde vrouw. Joey's serie wordt geschrapt. Chandler, Monica en Ross vertellen gênante geheimen over elkaar.
«
»
13:20 Friends
Joey probeert Chandler te leren hoe hij moet glimlachen voor een verlovingsfoto met Monica. Phoebe en Ross gaan elk apart uit met de helft van een stel dat in scheiding ligt. Joey gaat met Tag op stap.
«
»
13:45 ER
Dr. Brenner weigert de stagiaires les te geven. Gates behandelt een patiënt met ernstige hartproblemen. Abby overweegt om Kovac de waarheid over haar affaire te vertellen terwijl ze naar Kroatië gaat. Sam ontdekt dat Gates en Julia uit elkaar zijn.
«
»
14:40 Neighbours: A New Chapter
Toadie gaat akkoord met een compromis, nadat Nell een bekentenis heeft gedaan. Karl komt onder vuur te liggen als Jacob wordt gearresteerd en hij probeert zijn naam te zuiveren. Leo's slechte keuzes brengen zijn bedrijf in gevaar.
«
»
15:15 Rizzoli & Isles
Het doopsel van baby TJ ontspoort wanneer er een lijk wordt gevonden in de kerk.
«
»
16:10 C.S.I. New York
Het CSI-team vermoedt dat een moord gerelateerd is aan een gamecompetitie. Het slachtoffer is een scheidsrechter bij de wedstrijd. Het team moet een verdachte zien te vinden.
«
»
17:00 Shades of Blue
Harlee ontmaskert een verrader. Cole stemt toe om te getuigen tegen Ramsey. Wozniak probeert te onderhandelen met de inlichtingendienst.
«
»
17:55 FBI: Most Wanted
Nadat een hoogleraar geologie wordt vermoord, ontdekt het team een oude legende over een geheime schat. Ze komen een gevaarlijke voortvluchtige op het spoor die bereid is om te doden om het goud te vinden.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team reist af naar Virginia om een kinderontvoerder, die al jarenlang actief is, in kaart te brengen. Tijdens het onderzoek blijken verschillende zaken met elkaar verbonden te kunnen worden.
«
»
19:40 Bones
Brennan gaat naar een restaurant voor een date, maar belandt middenin een schietpartij. Heeft dit iets te maken met de lijken die ze onderzoekt?
«
»
20:35 Three Thousand Years of Longing
Tijdens een conferentie in Istanbul komt dr. Alithea Binnie toevallig een djinn tegen die haar drie wensen aanbiedt in ruil voor zijn vrijheid. Uiteindelijk wordt ze misleid en doet ze een wens die hen beiden verrast.
«
»
22:35 Modern Family
Claire en Haley zijn allebei ziek en brengen wat tijd door in bed, terwijl Phil zich bezighoudt met een piepende rookmelder. Cameron laat zich meeslepen als een talentscout Lily wil casten voor een reclamespot. Mitchell is er tegen.
«
»
23:10 New Girl
Als Jess' zoektocht naar een baan ineens in een stroomversnelling terechtkomt, zijn de jongens bang dat haar ongesteldheid behalve haar lichamelijke toestand ook haar geestelijke gezondheid beïnvloedt.
«
»
23:40 Friends
Rachel en Phoebe wedijveren met elkaar om de vraag wie Monica's getuige mag zijn, maar Monica wil de knoop niet doorhakken. Uiteindelijk gunt Phoebe de eer aan Rachel. Chandler probeert zijn excuses aan te bieden aan een vriendinnetje van vroeger.
«
»
00:15 Friends
Ross ontdekt dat zijn proefschrift in een hoek van de bibliotheek staat waar studenten komen om seks te hebben. Janice nodigt zichzelf uit voor de bruiloft van Chandler en Monica. Rachel en Phoebe bemoeien zich met de relatie van Joey.
«
»
00:50 Neighbours: A New Chapter
Toadie gaat akkoord met een compromis, nadat Nell een bekentenis heeft gedaan. Karl komt onder vuur te liggen als Jacob wordt gearresteerd en hij probeert zijn naam te zuiveren. Leo's slechte keuzes brengen zijn bedrijf in gevaar.
«
»
01:25 ER
Dr. Brenner weigert de stagiaires les te geven. Gates behandelt een patiënt met ernstige hartproblemen. Abby overweegt om Kovac de waarheid over haar affaire te vertellen terwijl ze naar Kroatië gaat. Sam ontdekt dat Gates en Julia uit elkaar zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers