TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Neighbours: A New Chapter
Haz wordt na zijn ongeval met spoed naar het ziekenhuis gebracht. McKenzie ziet haar grootste angst onder ogen. JJ wacht ondertussen op de beslissing van de rechtbank.
«
»
02:40 Neighbours: A New Chapter
JJ is woedend omdat Cara en Remi hem en Felix uit elkaar houden. Na afgewezen te worden door Terese, wendt Paul zich tot Chelsea. Mackenzie en Holly proberen de familie van Haz op te sporen.
«
»
03:05 Nurses
Ashley helpt een zwangere vrouw met het krijgen van de geboorte-ervaring waarop ze had gehoopt.
«
»
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:15 Cold Case
Lilly en Scott besluiten de cold case te heropenen van een rijke familiematriarch die in 1998 dood werd gevonden, wanneer nieuw bewijs aan het licht komt dat suggereert dat ze is vermoord.
«
»
06:00 ER
Gates en Kovac bevinden zich in een moreel dilemma wanneer een vrouw binnenkomt met acuut leverfalen. Manish besluit een nier af te staan voor een vreemde. Ray vecht om de waarheid over de val van een cheerleader te achterhalen.
«
»
06:45 Neighbours: A New Chapter
JJ is woedend omdat Cara en Remi hem en Felix uit elkaar houden. Na afgewezen te worden door Terese, wendt Paul zich tot Chelsea. Mackenzie en Holly proberen de familie van Haz op te sporen.
«
»
07:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 CSI: Crime Scene Investigation
Een gezin wordt bruut vermoord en op eerste gezicht lijkt het een huiselijke ruzie te zijn. Als de zaak verder wordt onderzocht, denkt Ray dat een oude bekende is teruggekeerd.
«
»
08:20 FBI: Most Wanted
Na een dodelijke brand in een speelhal ontdekt het team dat de brand slechts de eerste stap was van een ingewikkeld plan om wraak te nemen op een van de slachtoffers. Hana sluit zich weer aan bij het team.
«
»
09:15 Shades of Blue
Harlee Santos onderneemt radicale stappen om de moord op haar gewelddadige man in de doofpot te steken. Wozniak sluit een deal met FBI-agent Stahl om een gevangenisstraf te ontlopen.
«
»
10:05 NCIS
Het team onderzoekt een auto-ontploffing die iets te maken heeft met de agent die zes maanden eerder plotseling verdween.
«
»
11:00 Bones
Booth en Brennan doen onderzoek naar de dood van de golfer, wiens lichaam ontleed is gevonden. Ze ontdekken allerlei geheimen die tot de dood van Phyllis Paul hebben kunnen leiden.
«
»
11:55 Modern Family
Claire wordt onzeker wanneer haar oude vriendin Valerie langskomt en enorm veranderd blijkt, Jay gaat racquetball spelen met Cameron en beleeft een verontrustend kleedkamermoment en Mitchell helpt Gloria met haar juridische problemen.
«
»
12:20 New Girl
Jessica probeert een pestkop op school te stoppen, maar wordt zelf haar nieuwe doelwit. De vrouw met wie Schmidt omgaat wil hun relatie nog geheim houden.
«
»
12:45 Friends
Gary vraagt Phoebe om bij hem te komen wonen. Monica en Chandler doen met Ross en Joey een potje overgooien waar geen eind aan komt.
«
»
13:15 Friends
Joey en Chandler gaan met de auto naar Las Vegas, waar Joey de hoofdrol in een film heeft gescoord. Maar de twee krijgen ruzie en Joey gaat alleen verder. Rachel heeft een ooginfectie.
«
»
13:40 ER
Familieleden hebben bevriezing nadat ze vast kwamen te zitten in de sneeuw.
«
»
14:35 Neighbours: A New Chapter
Paul en Chelsea bereiden zich voor op hun verlovingsfeest, maar ze krijgen te maken met een tegenslag. Byron en Sadie besluiten Trevor naar binnen te smokkelen. Terese haalt Toadie over om vrede te sluiten met Melanie.
«
»
15:10 Rizzoli & Isles
Jane maakt zich op om samen met Casey naar haar schoolreünie te gaan. Als Casey vertelt dat hij niet mee wil, biedt Maura zich aan om mee te gaan. Op de reünie ontmoet Jane een aantal oude klasgenoten, waaronder Emily, die haar het leven zuur maakte.
«
»
16:10 CSI: Crime Scene Investigation
Wendy en Hodges begeleiden een groep CSI studenten, maar gaan iets te ver door hen echte cases te laten oplossen. Ondertussen is er iemand vastbesloten om de romance tussen Wendy en Henry te dwarsbomen.
«
»
17:05 Shades of Blue
Wanneer Wozniak ontdekt dat zijn goede vriendin en burgemeesterkandidate Julia Ayers het nieuwe doelwit van de FBI is, verklaart hij de oorlog aan Stahl. Intussen duikt Harlee in een onderzoek dat haar terugvoert naar haar eigen verleden.
«
»
17:55 FBI: Most Wanted
Het team probeert een moordenaar op te jagen voordat hij zijn moordgolf voortzet. Ook zet de opdringerige moeder van Barnes haar huwelijk onder druk.
«
»
18:45 Criminal Minds
De lokale politie van Detroit roept de hulp in van het team om een reeks ingewikkelde moorden op te lossen. De dader heeft het voornamelijk gemunt op junkies, daklozen en prostituees.
«
»
19:40 Bones
Lichamen gerelateerd aan Booth's militaire verleden beginnen op te duiken rond Washington D.C. Brennan worstelt met de sterfelijkheid van haar vader.
«
»
20:35 Foodies
Sam is een foodblogger die graag haar eigen kookboek wil schrijven. Maar als zij per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van de gepassioneerde chef waar ze net voor is gevallen, werkt ze zichzelf steeds verder in de problemen.
«
»
22:25 Modern Family
Phil en Claire breken met hun traditionele Valentijnsuitje en verzinnen een rollenspel; Jay en Gloria's opvattingen over romantiek botsen als hij haar meeneemt naar een comedy show; en Mitchell en Cameron spelen Cupido voor Manny.
«
»
23:00 New Girl
Nick heeft rugpijn. Als Jess hoort dat hij niet verzekerd is, brengt ze hem bij haar gynaecoloog. Deze constateert echter dat Nick misschien een veel groter medisch probleem heeft, en de anderen proberen hem een hart onder de riem te steken.
«
»
23:30 Friends
De groep gaat naar Las Vegas om Joey te verrassen en te vieren dat het een jaar aan is tussen Monica en Chandler. Het loopt uit de hand als een jaloerse Chandler merkt dat Monica heeft geluncht met Richard. Eerste deel van een dubbele aflevering.
«
»
00:00 Friends
Monica en Chandler leggen het bij en laten door de dobbelsteen bepalen dat ze direct gaan trouwen in een kapel. Daar blijken vlak voor hen Ross en Rachel in een dronken bui getrouwd te zijn. Tweede deel twee van een dubbele aflevering.
«
»
00:35 Neighbours: A New Chapter
Paul en Chelsea bereiden zich voor op hun verlovingsfeest, maar ze krijgen te maken met een tegenslag. Byron en Sadie besluiten Trevor naar binnen te smokkelen. Terese haalt Toadie over om vrede te sluiten met Melanie.
«
»
01:10 ER
Familieleden hebben bevriezing nadat ze vast kwamen te zitten in de sneeuw.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers